2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benımde esim ywnibosna ben evde tekim:))
[/QUOTE]
Tek olmakta sıkıntı yok ya gerçekten hatta eşim beni hastaneye bıraksın çocukları alsın gitsin gerisini ben hallederim çocuklar olsada problem yok da o işinden olmasın benim aklım kimsede kalmasın. Yoksa benlik birşey yok. Çocuklar bezli filanda değil kendi işlerini kendileri görüyor artık şükür. Sadece yaanlarında olmayınca başlarına birşey gelmesin kaybolmasınlar oralarda düşüncesi var. Çünkü yerlerinde durmuyorlar. Gerçi sanırım eşim kv yi getirecek yine kadın gelmek istemiyor bende gönülsüz iş sevmiyorum. Allah yardımcımız olsun hepimizin.

masaj falan banada fayda etmiyo bende uyuşma yok ama helede ağrı biranda vurunca ayağımın üstüne basamıyorum düşecek gibi oluyorum ne oturmaya geliyo ne yürümeye ne yatmaya artık baya zorlamaya başladı
Benim belimde zaten platin var o yüzden beni korkutuyo ya normalde yamulma dediğim bişey oluyo dik duramıyorum bu ara çok şükür o yok ama uyuşma olması da onun olacağının işareti bebeğin bu kadar büyümesi de yamulma olursa bebeğe zarar verir sıkışır kalır çünkü içerde hep yatmam gerekir inşallah öyle birşey olmadan geçer gider hamilelik bebeklerimiz sağlıkla doğar

inşallah sağlıkla öyle yamulma falan bişey olmadan sağlıkla alırsın kucağına canım az kaldı biraz daha bu ağrılara dayanıcaz ve mis kokulularımıza kavuşıcaz allahın izniyle

Sanırım olabilir :) beklesinler çıkana kadar diyor :)

Benimkide artık zor dedi :) arkasını dönmüş yeri daraldı diyo artık 3 seferdir yüzünü dönemeyince bende vazgeçtim umut etmekten :)

Kızlar komşum çayın içine hibiskus katmış çok tedirgin hissediyorum korkuyorum haberim yoktu 1 kupa içtim sonradan öğrenince İnternete baktım kanamayı başlatabilir önerilmez diyor doktorunu arayıp sordum hemen endşe etme 1 bardaktan bişey olmaz dedi ama bir daha içme kanaman olur dedi inşallah bir sorun olmaz

İçini ferah tut bebeklerimiz Allah’a emanet Artık son haftalardayız ve hepimiz bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alacağız inşallah

Gncgm28 nBtınz canım ne durumdasınn
Çok şükür iyiyim cnm eve yeni geldim çok şükür ağrılarım gitti yürüdükçe hissediyorum sagdece 33+0 Ra düştük ama olsun yavrumun canı sağolsun magnezyum yazdı magosit sonra feramat die ilaç yazdı onları içtim şimdi duş felan derken kendime geldim bebeğimin hareketlerini uzun süre hissedemedim az da olsa başladı hareket etmeye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…