2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
inşallah zamanında gelir canım yarın güzel haberler verirsin inşallah
Çok şükür eve geldim cnm ya resmen hastanede piskolojim bozuldu ne bebekler var Allah'ım yardımcıları olsun daha yeni doğmuş kuzum hem kalbinde hem böbreklerinde kis vardı okadar üzüldüm ki

Kızlar bu gün doğum yapacak arkadaş vardı adında unuttum naptı ki acaba yazmadıda bişey inş bebişi de Ke dide iyidir

Masallah hayirla saglikla bizlerin de kucagina evlatlarimizi almak nasip olsun

Çok şükür eve geldim cnm ya resmen hastanede piskolojim bozuldu ne bebekler var Allah'ım yardımcıları olsun daha yeni doğmuş kuzum hem kalbinde hem böbreklerinde kis vardı okadar üzüldüm ki
allah hepsinede şifa versin inşallah allah bidaha sorun yaşatmasın hiçbimizede sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Canim cok sevindim hastaneden cikmana
Kendi doktorun ne dedi peki?
Randevu saati geçtiği için poliklinik doktoru baktı yatisimi veren bir dahaki randevunu kendi doktoruna alırsın dedi TM dedim. Doğumda belki olur dedi tamamen kilosu nieyse farklı ölçüyor kanaat geldim buna bu seferde daha

Kızlar gebelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar, kaçınca haftada doktor keseriz dedi acaba?
Doğumdan 1 gün önce vurmuycam ertesi gün doğuma gidicem ben sadece 04 oksopar kullandım aspirin kullananlarda oluyor ekstra onuda 34 lü haftalarda kesiyorlar diye biliyorum ama iğne 1 gün öncesine kadar devam max %90 böyle yapıyor çoğu doktor.

Benim de ilk gebeliğimde ikisini birlikte kullanmıştım, bu gebelikte sadece iğne verdi doktor benim de ilk doğum sezeryan büyük ihtimalle o zöaan sezeryan öncesi 2 güne falan keser doktor

Birde bana doktorum doğumdan sonra da 6 hafta kullan diye notlamıştı sizde doğumdan sonra kullanacakmısınız?

Kızlar gebelikte kan sulandırıcı iğne kullananlar, kaçınca haftada doktor keseriz dedi acaba?
bana doğuma kadar kullanıcaksın demişti canım tabi sezeryan olursa 1-2 gün önce bıraktırır
İğne değil ama coraspirin kullanıyorum
34 kesicez
bende önceki gebeliğimde yaklaşık 34 haftaya kadar falan coraspin kullanmıştım sonrasında coraspin bıraktırdı oksapar başlattı bundada zaten sonradan oksapara geçicez diyip direk oksapardan başlattı

Kızlar bu gün doğum yapacak arkadaş vardı adında unuttum naptı ki acaba yazmadıda bişey inş bebişi de Ke dide iyidir
Bende kimsenin ismini bilmeyince linkler aklımda kalmıyor herkesi takip ediyofm.ama bazen dusunuyorm bu kimdi diye balbocegi mesela. Ona da üzüldüm gerçekten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…