2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın, Allah hayırla kucağına almak nasip etsin. İkiniz içinde doğru zamanda gelsin minişin.

Bugün araba kullanırken bir kez daha dedim yok arkadaş 9. Ayda biraz daha dursun diyemiyorum çünkü cidden yoğun şekilde rahatsız edici doğarsa en azından iki üç gülümser agu der de keyfimize bakarız
İki ayak darbesiyle beni kandıramaz artık tatlı diiiiil

Bende aynı durumdayım detaylıdan beri yüzünü gören yok bir yumruk hep suratında yok göstermiyor eviriyor çeviriyor doktor bana mısın demiyor anası gibi inatçı olucak
Benim kız detaylı da bile göstermedi Dün doktorum artık unut dedi doğunca görürsün. Plesantaya yapışıyor bırakmıyor Sağlıkla gelsinler de heyecanla beklerim görmeyi

Benim kız detaylı da bile göstermedi Dün doktorum artık unut dedi doğunca görürsün. Plesantaya yapışıyor bırakmıyor Sağlıkla gelsinler de heyecanla beklerim görmeyi
Benimkide yüzünü göstermedi plasenta aşağıda olduğu için hele hicc görünmüyor suan

Kizlar merhaba
Ben doktordan geldim 35 hafta 3 gunluk oldum
Bebegin kilosu 2700 dedi 45 cm dedi
21 hazirana gun verdi 37 haftalik olcam oda soyledi biraz erken ama senide riske almak istemiyorum dedi gebelik zehirlenmesi yuzunden son haftalarda daha cok cikiyormuş
Ama 21 hazirandan sonra 3 hafta burda olmicakmiş oyuzden bana oyle gun verdi gibi
Başka doktorlarda var sizce ne yapmaliyim 38 yada 39 bekliyimi?

Evet 40 gün daha devam edicem doğum sonrası da :) doğum sonrası iğneyi yapmak sanırım zor olacak şimdi çocuğumuzun sağlığı için acısına morarmasına yanmasına ses edemiyoruz ama :)

Canım bence kendi gideceği için değildir o öyle bi riske atmaz hastasını ama 38 beklese daha iyi olurdu tabiki sezeryansa bildiğin tanıdığın doktorsa kendi doktorunun yapması bence daha iyi olur normal doğumsa sen bilirsin iyi düşünmek lazım.

Canim sezeryan olcam
Kendiside dile getirdi ben soyledim 38 yada 39 alsaniz daha iyi olmaz mi diye dedi ben bayramda burda olmicam bayramdan sonraki haftada burda olmicam yoksa ozaman alirdim dedi
Bide daha onceki gebeligim de zehirlenme oldu ya bundada olma ihtimali varmiş oyuzden en iyisi alalim diye
Bi yandan 37 de almak istiyorum bi yandan bari bu gebeligimi 39 da haftada aliyim diye :)
Duruma gore doktorlar la konuşcam bana cok iyi davraniyor instagramda benle msjlasiyor ozaman konuscam bakalim ne dicek

Buda nst kagidim
Doktor oksurdunmu yada hapsirdinmi dedi ben yok dedim
Ama nst guzel dedi
Sonlarda sanci cikmiş gibi geldi bana

Eklentiler

• 20230607_092501.webp
    30,3 KB · Görüntüleme: 73
Aman ck sukur canımm iyi olunn feramatda bende kullanıom baEn karın agrısıla ıshal yapıor ama etkılı magnezyumda aynı ıkısını bende kullanıorm

Aman ck sukur canımm iyi olunn feramatda bende kullanıom baEn karın agrısıla ıshal yapıor ama etkılı magnezyumda aynı ıkısını bende kullanıorm
İse yariyormu kuzum ya az biraz ayağa kalktım yuruyeyim dedim fena baskı yedim otura gittim resmen lavaboya dört gündür çıkamıyorum 73 kilo olmuşum.

Oysss maşallah tosbige hayrilisi olsun cnm ben kaliciyim temmuza

Merhaba canım.
Gebelik zehirlenmesi yaşadın tekrar yaşarsın diye mi korkuyor doktor? O yüzden mi erken istiyor.

Merhaba canım.
Gebelik zehirlenmesi yaşadın tekrar yaşarsın diye mi korkuyor doktor? O yüzden mi erken istiyor.
İlkinde yaşadim
Bundada tekrarlama riski varmiş
Bundan 10 gun once yoktu yeni cikarsa bilmiyorum
Ben bi yandan beklemek istiyorum doktorum yapamasada olur baska doktor yapar sezeryan olacagi icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…