- 15 Eylül 2018
- 3.116
- 3.990
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.081
Günaydın, Allah hayırla kucağına almak nasip etsin. İkiniz içinde doğru zamanda gelsin minişin.Günaydın canlar 36+5 im.bugu. Yarın doktora gidicem bende bakalm ne dicem hayırlı haberler alalım hemoglobin bakilacak kan değerim.insallah düzelmiştir. Plasentanın yerime bakacak sonrada sanırım gün verecek :/ hem dursun birz daha istyrm hem artık kucgaima.almak.istyrm.garip
Bugün araba kullanırken bir kez daha dedim yok arkadaş 9. Ayda biraz daha dursun diyemiyorum çünkü cidden yoğun şekilde rahatsız ediciGünaydın canlar 36+5 im.bugu. Yarın doktora gidicem bende bakalm ne dicem hayırlı haberler alalım hemoglobin bakilacak kan değerim.insallah düzelmiştir. Plasentanın yerime bakacak sonrada sanırım gün verecek :/ hem dursun birz daha istyrm hem artık kucgaima.almak.istyrm.garip
Benim kız detaylı da bile göstermediBende aynı durumdayım detaylıdan beri yüzünü gören yok bir yumruk hep suratında yok göstermiyor eviriyor çeviriyor doktor bana mısın demiyor anası gibi inatçı olucak
Benimkide yüzünü göstermedi plasenta aşağıda olduğu için hele hicc görünmüyor suanBenim kız detaylı da bile göstermediDün doktorum artık unut dedi doğunca görürsün. Plesantaya yapışıyor bırakmıyor Sağlıkla gelsinler de heyecanla beklerim görmeyi
Zaten doğuma çok az kaldı artık birazcık daha sabret canım doğunca göreceğiz o minik suratlarınıBenimkide yüzünü göstermedi plasenta aşağıda olduğu için hele hicc görünmüyor suan
Ben de aynı şeyi düşünüyorum rabbim nasip etsin o yüzlerini hep görelim aman ne olcak yeterli iyi olsunlar iyi olalımZaten doğuma çok az kaldı artık birazcık daha sabret canım doğunca göreceğiz o minik suratlarını
Evet 40 gün daha devam edicem doğum sonrası da :) doğum sonrası iğneyi yapmak sanırım zor olacak şimdi çocuğumuzun sağlığı için acısına morarmasına yanmasına ses edemiyoruz ama :)Benim de ilk gebeliğimde ikisini birlikte kullanmıştım, bu gebelikte sadece iğne verdi doktor benim de ilk doğum sezeryan büyük ihtimalle o zöaan sezeryan öncesi 2 güne falan keser doktor
Birde bana doktorum doğumdan sonra da 6 hafta kullan diye notlamıştısizde doğumdan sonra kullanacakmısınız?
Canım bence kendi gideceği için değildir o öyle bi riske atmaz hastasını ama 38 beklese daha iyi olurdu tabiki sezeryansa bildiğin tanıdığın doktorsa kendi doktorunun yapması bence daha iyi olur normal doğumsa sen bilirsin iyi düşünmek lazım.Kizlar merhaba
Ben doktordan geldim 35 hafta 3 gunluk oldum
Bebegin kilosu 2700 dedi 45 cm dedi
21 hazirana gun verdi 37 haftalik olcam oda soyledi biraz erken ama senide riske almak istemiyorum dedi gebelik zehirlenmesi yuzunden son haftalarda daha cok cikiyormuş
Ama 21 hazirandan sonra 3 hafta burda olmicakmiş oyuzden bana oyle gun verdi gibi
Başka doktorlarda var sizce ne yapmaliyim 38 yada 39 bekliyimi?
Canim sezeryan olcamCanım bence kendi gideceği için değildir o öyle bi riske atmaz hastasını ama 38 beklese daha iyi olurdu tabiki sezeryansa bildiğin tanıdığın doktorsa kendi doktorunun yapması bence daha iyi olur normal doğumsa sen bilirsin iyi düşünmek lazım.
Aman ck sukur canımm iyi olunnÇok şükür iyiyim cnm eve yeni geldim çok şükür ağrılarım gitti yürüdükçe hissediyorum sagdece 33+0 Ra düştük ama olsun yavrumun canı sağolsun magnezyum yazdı magosit sonra feramat die ilaç yazdı onları içtim şimdi duş felan derken kendime geldim bebeğimin hareketlerini uzun süre hissedemedim az da olsa başladı hareket etmeye
İse yariyormu kuzum ya az biraz ayağa kalktım yuruyeyim dedim fena baskı yedim otura gittim resmen lavaboya dört gündür çıkamıyorum 73 kilo olmuşum.Aman ck sukur canımm iyi olunnferamatda bende kullanıom baEn karın agrısıla ıshal yapıor ama etkılı magnezyumda aynı ıkısını bende kullanıorm
Oysss maşallah tosbige hayrilisi olsun cnm ben kaliciyim temmuzaKizlar merhaba
21 hazirana gun verdi 37 haftalik olcam oda soyledi biraz erken ama senide riske almak istemiyorum dedi gebelik zehirlenmesi yuzunden son haftalarda daha cok cikiyormuş
Ama 21 hazirandan sonra 3 hafta burda olmicakmiş oyuzden bana oyle gun verdi gibi
Merhaba canım.Kizlar merhaba
Anaaa sancım çıkmış seninde dikkat et diyicem gerçi sezeryan olucaksin sen dikkat et kendineBuda nst kagidim
Doktor oksurdunmu yada hapsirdinmi dedi ben yok dedim
Ama nst guzel dedi
Sonlarda sanci cikmiş gibi geldi bana
KaanGerçi daha ben isim de bulmam lazim oğluma isimde bulamadim ,siz neler koyacaksınız oglusu olanlar
İlkinde yaşadimMerhaba canım.
Gebelik zehirlenmesi yaşadın tekrar yaşarsın diye mi korkuyor doktor? O yüzden mi erken istiyor.
Evet ama ilac bisey vermedi?Anaaa sancım çıkmış seninde dikkat et diyicem gerçi sezeryan olucaksin sen dikkat et kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?