- 16 Mayıs 2022
- 2.129
- 4.989
- 63
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.101
Anladım ben olsam beklerdim canım. Yine senin tercihin fakat birkaç hafta daha kalsa daha iyi olur diye düşünüyorum.İlkinde yaşadim
Bundada tekrarlama riski varmiş
Bundan 10 gun once yoktu yeni cikarsa bilmiyorum
Ben bi yandan beklemek istiyorum doktorum yapamasada olur baska doktor yapar sezeryan olacagi icin
Kontrole daha sık gitmek kaydıyla ben de beklerdim 38-39 u.İlkinde yaşadim
Bundada tekrarlama riski varmiş
Bundan 10 gun once yoktu yeni cikarsa bilmiyorum
Ben bi yandan beklemek istiyorum doktorum yapamasada olur baska doktor yapar sezeryan olacagi icin
Herhangi bir rahatsızlık hissediyor musun canım daha önce yaşamışsın gebelik zehirlenmesi eğer kendini iyi hissediyorsan zorunluluk durumu yoksa doktorunda erken alma sebebi olmamasından dolayı ise başka bir doktor takibinde kalıp kendini kontrol ederek bekleyebilirsin bence ama başka bir doktora da mutlaka görün derim gebelik zehirlenmesi ciddi bir olay daha sonra sıkıntı yaşamamak için ben şahsen öyle yapardım hayırlısı ne ise hakkınızda o olsunCanim sezeryan olcam
Kendiside dile getirdi ben soyledim 38 yada 39 alsaniz daha iyi olmaz mi diye dedi ben bayramda burda olmicam bayramdan sonraki haftada burda olmicam yoksa ozaman alirdim dedi
Bide daha onceki gebeligim de zehirlenme oldu ya bundada olma ihtimali varmiş oyuzden en iyisi alalim diye
Bi yandan 37 de almak istiyorum bi yandan bari bu gebeligimi 39 da haftada aliyim diye :)
Duruma gore doktorlar la konuşcam bana cok iyi davraniyor instagramda benle msjlasiyor ozaman konuscam bakalim ne dicek
Canım senin suanlık gebelik zehirlenmesine dair bir belirtin yok ama yine de erken mi almak istiyor? Zaten her turlu sezeryan olucaktı dimi?Kizlar merhaba
Ben doktordan geldim 35 hafta 3 gunluk oldum
Bebegin kilosu 2700 dedi 45 cm dedi
21 hazirana gun verdi 37 haftalik olcam oda soyledi biraz erken ama senide riske almak istemiyorum dedi gebelik zehirlenmesi yuzunden son haftalarda daha cok cikiyormuş
Ama 21 hazirandan sonra 3 hafta burda olmicakmiş oyuzden bana oyle gun verdi gibi
Başka doktorlarda var sizce ne yapmaliyim 38 yada 39 bekliyimi?
canım ben önceki gebeliğimdede kullanıyodum doğumdan sonra kullanmmı söylemedi doktor hiç bundada doğumdan sonra devam ettirmicek doğuma kadar kullanıcam sadece sizde neden 40 gün daha devam ettiriyo acabaEvet 40 gün daha devam edicem doğum sonrası da :) doğum sonrası iğneyi yapmak sanırım zor olacak şimdi çocuğumuzun sağlığı için acısına morarmasına yanmasına ses edemiyoruz ama :)
canım senin ilk gebelikmiydi her hamilelik farklı her vücut farklı benim oğluma hamileyken hiçbir belirti yoktu doğumla ilgili bir anda 37+1 de sancım tuttu ve geldi belki daha geçte gelebilir için rahat olsun ağrın olmaması kötü bişry değil36+1 im bugün. Hiiiiçbir doguma dair belirtim yok, yahu insanın beli bile mi agrımaz. Sizleri okuyunca sasırıyorum, ben niye boyleyimyarın randevum var bakalım.
Kilosu baya iyi cnm o zamana daha da alacak bence riske de girme 37 haftalik bebek erken dogum olmuyor.Kizlar merhaba
Ben doktordan geldim 35 hafta 3 gunluk oldum
Bebegin kilosu 2700 dedi 45 cm dedi
21 hazirana gun verdi 37 haftalik olcam oda soyledi biraz erken ama senide riske almak istemiyorum dedi gebelik zehirlenmesi yuzunden son haftalarda daha cok cikiyormuş
Ama 21 hazirandan sonra 3 hafta burda olmicakmiş oyuzden bana oyle gun verdi gibi
Başka doktorlarda var sizce ne yapmaliyim 38 yada 39 bekliyimi?
Sen yine haftaya git. Bekleme 2 hafta. İkiz gebeliksin. Maks 38 e kadar duruyorlar zaten. Hem için de rahat eder. Belki kendi doktoruna denk gelirsinKızlar ben de bugün doktor gittim 33+3 um. Sezaryen icin 10 temmuza gün verdi be ben baya agirim şu an ikiz gebelik. 10 temmuza durur mu dedim ama stajyerdi her zamamki doktorum yoktu. Durur falan dedi sonra uzmanlara danisacagiz yinede sizi arariz dedi. 10 temmuz 38+1 yapıyor ve ben o zamana duracagini dusunmuyorum ki oglumda tek olmasima ragmen 38+3 de dogmustu. Cok sinirim bozuldu diger doktor olmadigi icin. Anestezi islemlerini yaptir dedi iste kan idrar anestzi doktorundan randevu falan aldim ekg cekildim o da gerekiyormus. Ikiz gebelikte sancilanip hastaneye gitmek istemiyorum cunkü oglumda hastaneye normal kontrolumde gitmistim acilmam oldugu icin doktor beni salmamisti. Her an dogabilir demisti. Yani napicami sasirdim 2 hafta sonra gel dedi yine. Diger doktorum 1 haftada cagiriyordu.
Haklisin oyle yapacagim ben de ne olur ne olmazSen yine haftaya git. Bekleme 2 hafta. İkiz gebeliksin. Maks 38 e kadar duruyorlar zaten. Hem için de rahat eder. Belki kendi doktoruna denk gelirsin
Ay sen beni bilsen ha bugün dogurucam ha yarın diye diye gidiyorm. Belim aşırı ağrıyor kasilmalar oluyor. Şuan belim kopuyor. Masallahhhhhh sana36+1 im bugün. Hiiiiçbir doguma dair belirtim yok, yahu insanın beli bile mi agrımaz. Sizleri okuyunca sasırıyorum, ben niye boyleyimyarın randevum var bakalım.
Okdr durmasi biraz mucize canım acikcasi. İkizler. De 35-36-37 faydalar bile çok iyi yok mu var ama okdr az ki 38 lerKızlar ben de bugün doktor gittim 33+3 um. Sezaryen icin 10 temmuza gün verdi be ben baya agirim şu an ikiz gebelik. 10 temmuza durur mu dedim ama stajyerdi her zamamki doktorum yoktu. Durur falan dedi sonra uzmanlara danisacagiz yinede sizi arariz dedi. 10 temmuz 38+1 yapıyor ve ben o zamana duracagini dusunmuyorum ki oglumda tek olmasima ragmen 38+3 de dogmustu. Cok sinirim bozuldu diger doktor olmadigi icin. Anestezi islemlerini yaptir dedi iste kan idrar anestzi doktorundan randevu falan aldim ekg cekildim o da gerekiyormus. Ikiz gebelikte sancilanip hastaneye gitmek istemiyorum cunkü oglumda hastaneye normal kontrolumde gitmistim acilmam oldugu icin doktor beni salmamisti. Her an dogabilir demisti. Yani napicami sasirdim 2 hafta sonra gel dedi yine. Diger doktorum 1 haftada cagiriyordu.
Evet ilk gebeliğim. O zaman koşarak kıyafetlerini yıkıyorum bencanım senin ilk gebelikmiydi her hamilelik farklı her vücut farklı benim oğluma hamileyken hiçbir belirti yoktu doğumla ilgili bir anda 37+1 de sancım tuttu ve geldi belki daha geçte gelebilir için rahat olsun ağrın olmaması kötü bişry değilne güzel ağrısız tadını çıkar
Evt cnm ben de öyle düşünüyorum o yüzden cok sinirlerim bozuldu bugünOkdr durmasi biraz mucize canım acikcasi. İkizler. De 35-36-37 faydalar bile çok iyi yok mu var ama okdr az ki 38 ler
hazırda dursun nolur nolmazEvet ilk gebeliğim. O zaman koşarak kıyafetlerini yıkıyorum benheycanlanıyorum, dogumun yaklastıgını hissetmek istiyorum artık :)
36+1 im bugün. Hiiiiçbir doguma dair belirtim yok, yahu insanın beli bile mi agrımaz. Sizleri okuyunca sasırıyorum, ben niye boyleyimyarın randevum var bakalım.
Ben olsam beklerdim 37 bana erken geliyor ki bence 38 bile erken yani durma şansı varsa neden durmasın ki son haftalar sürekli kontrole gidiliyor zaten sürekli kan tansiyon takibi yaptırıp 39u beklerdim ben herhangi bir risk yoksa. Gerçekten gelişmiş çocuk daha kolay bakılıyor emmesi kolay küveze girme ihtimali az iyi düşün derim arkadaşım ikizlerinde zaten yeterince döküntü çekmişsin tadını çıkarıp keyifle kucağına almanı isterim haftasını doldursa en azından küvez ihtimali canını sıkmaz baktın gebelik zehirlenmesi gibi bi sorun oluyor hemen sezeryana alırlar zatenCanim sezeryan olcam
Kendiside dile getirdi ben soyledim 38 yada 39 alsaniz daha iyi olmaz mi diye dedi ben bayramda burda olmicam bayramdan sonraki haftada burda olmicam yoksa ozaman alirdim dedi
Bide daha onceki gebeligim de zehirlenme oldu ya bundada olma ihtimali varmiş oyuzden en iyisi alalim diye
Bi yandan 37 de almak istiyorum bi yandan bari bu gebeligimi 39 da haftada aliyim diye :)
Duruma gore doktorlar la konuşcam bana cok iyi davraniyor instagramda benle msjlasiyor ozaman konuscam bakalim ne dicek
Allah bozmasın36+1 im bugün. Hiiiiçbir doguma dair belirtim yok, yahu insanın beli bile mi agrımaz. Sizleri okuyunca sasırıyorum, ben niye boyleyimyarın randevum var bakalım.
Beni de ilk uyuştursunlar uufKız ben oğlumu epidural doğurdum ilk uyuşturdular sonra taktılar hisetmedim bile sondayı çıkartırken de acımadı ama içimden bişey alıyo gibi tuhaf bişey hissetmiştim demekki hastaneden hastaneye değişiyor bu sonda işi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?