2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim 2 sene ara vermem gerekiyor vücudumun toparlanması lazım dikişlerimin iyileşmesi lazım yani ben kendime koydum bu süreyi

Benim 2 sene ara vermem gerekiyor vücudumun toparlanması lazım dikişlerimin iyileşmesi lazım yani ben kendime koydum bu süreyi

Rabbim en dogru zamanda hayırlısını nasip etsin inşaallah benim ilk gebeliğimde kaybım olmuştu sonra doktorum demişti ki kayıp sonrası sağlıklı gebelik ihtimali daha yüksek oluyor ona rağmen kendimi 6ay gibi hazır hissettim sende doktorun ile en doğru kararı verirsin inşallah

İnşallah ama şuan yaşadıklarımdan dolayı korkuyorum psikolojikmende hazır hissetmiyorum kendimi

Benim yakin arkadaşim sezeryandan 1 yil sonra hamile kaldi doktor sorun bulmadi
Ama tabikide rahmin dinlenmesi cok onemli

Allah sabır versin.
Baştan beri yorucu bir gebelik olmuştu.
Şimdi 2 sene süre koydum.diyorsun ama belli olmuyor o piskolojinin ne zaman hazirlanacagi belki de sen hazır olacagim derken o kendi ben burdayım diyecek.
Allah en hayırlı zaman da en sağlıklı bebisi versin
Ben dış gebelik geçirdim ondan sonra her adet gecikmesin de acaba gebelik var mı doğru yerde.mi diye düşündüm
Bu gebelik bile tedaviyle oldu. Pozitif sonucu aldım. Hemşireler doktorlar benden daha çok sevindi. Benim ilk sorduğum soru dış gebelik değildir demi olmuştu.

O gebelikte ben gebelim sonlansin diye hastanede yatmıştım. Hastane beni doğum yapan biriyle aynı odaya yatırmıştı. 5 sene sonra gebe kalmisim o da yalnis yerde hayatı tehlikem varken
Kapısında süsu olan bir gebe odasında kaldım. Ben onun piskolojisine bile atamadım. Ve şimdi hastane suslemekmis kapı suslemekmis aklıma bile gelmiyor. Çünkü o katta yatanların hepsi doğum için yatmıyor.

Sen de bir şekilde atlatacaksin umarım en kolay şekilde olur.
Ama seni tekrar burda görmek josuma gitti hiç defilse toparlanma belirtin var.

Genel bir açıklama yaptılar mı neden böyle olduğuna dair an azından sonraki gebelik için alınması gereken bir önlem falan var mi söylediler mi birşey

Tabiki öyle Allahtan hayırlısını istiyorum artık
Evet açıklama yapıldı ama ben sizler etkilenirsiniz diye hiçbir şey anlatmak istemiyorum

Yine duzelebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…