2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben hastane sürecinde çok korkutucu şeyler yaşadım onları atlatmam lazım canım
Allahım dayanma gücü,kuvveti versin inşallah.Bende çok zor aylar geçirdim illa ki okumuşsundur.Hiç zevkini çıkaramadım.Seni tam anlamıyla anlayamasam da yaşadığın korkuları tahmin edebiliyorum.

Kendini gerçekten hazır hissettiğin zaman Allahım kucağını doldursun inşallah.Sabırlar diliyorum.

Tabiki öyle Allahtan hayırlısını istiyorum artık
Evet açıklama yapıldı ama ben sizler etkilenirsiniz diye hiçbir şey anlatmak istemiyorum
Ne kadar düşüncelisin
Bazen imtihan ağır oluyor, dirayetli olmak zor oluyor ama burda tanıdığım kadarıyla senin bu imtihanı geçebilecek güçte olduğunu düşünüyorum ve ilerde de çok kıymetli bir anne olacağına inanıyorum.

Son bir şey daha, bu platform iç dökmek için de var. Bu başlık altında yazmasan bile Özel olarak konu açabilirsin ve belki sana farklı açıdan yaklaşacak anneler destek verirler.

Allah hakkında hayırlısını nasip etsin gönlünde olanı da hakkında hayırlı eylesin.

Allahim dayanma gücü versin.. sensiz cennete girmek istemeyen bir melegin var sen beklicek evlat acisi en zor olani. Allah sabir versin imtihanini kabul etsin. Bir daha yasamassin inşallah

Evet canım okudum bende tam rahat ediyorum kanamalarım durdu dediğim anda erken doğum riski başladı
Amin inşallah Rabbim zorluk çeken herkese kolaylık versin

Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Evet biliyorum ama biraz daha toparlanınca belki içimi dökmek isterim zaten şuan psikolojik destek alıyorum

Teşekkür ederim güzel dileklerin için
Evet biliyorum ama biraz daha toparlanınca belki içimi dökmek isterim zaten şuan psikolojik destek alıyorum

O kadar yüreği güzel insansın ki bizlerin seni merak ettiğimizi bildiğin için gelip bu durumda bile bize bilgi vermeye gelmişsin, çok teşekkürler

O kadar yüreği güzel insansın ki bizlerin seni merak ettiğimizi bildiğin için gelip bu durumda bile bize bilgi vermeye gelmişsin, çok teşekkürler
Sizler de çok güzel kalpli annelersiniz benim derdimi kendi derdiniz bilip merak ettiniz ilgilendiniz çok teşekkür ediyorum hepinize

Evet canım okudum bende tam rahat ediyorum kanamalarım durdu dediğim anda erken doğum riski başladı
Amin inşallah Rabbim zorluk çeken herkese kolaylık versin
Bende seni çok merak ettim ve dua ettm ediyorm rabbim bunu unutturacak acı vermesin seni anlyrm demek anlamsız belki ama.inan duygularını anlamaya çalışıyoruz şuan yasadigin yorgunluk hayal kırıklığı hepsinn farkındayız elimizden gelen bişey yok Allah. Ne derse o olur dua edelim.rabbim sana sağlıklı hayırlı evlat nasip etsin canim

Hamilelerin duası kabul olur diyorlar dualarınıza ihtiyacım var zaten

Canım benim Rabbim dayanma gücü versin. En güzel vakitte, en sağlıklı şekilde tekrar nasip etsin inşallah hep aklımda dualarımdaydın. Ne iyi oldu bize dönüt vermen

Allah dayanma gücü versin , sabırlar versin inşallah canım,her zaman dualarımızdasın,bende bu hamileliğimde çok ağır sınavlardan geçtim ,buda olmaz dediğim.seyler gördüm yaşadım, hepimizin çok farklı sinavlari var bu hayatta, rabbim sabırlar versin,sabrın sonunda istediğin zaman hayırlı evlat nasip etsin inşallah

Amin tabi bu hayatta herkesin bi sınavı var Rabbim bu sınavları geçebilmeyi nasip etsin bizlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…