2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gerçekten benimde öyleydi blyrmsn sürekli biseyler oldu hepsi üst üste geldi ama sınav dedm hep dua ettm Allah'ın verdiğinde binlerce sırlar müjdeler gizlidir

Allah sana bir an önce toparlanma gücü versin, çok büyük bir acı tabiki unutulmaz Allah kimseye yaşatmasın ve sen hazır olduğun zamanda sana çok güzel bir hamilelik yaşatsın hayırlı bir evlat nasip etsin Şu an hepimiz senin için kalpten dua ediyoruz buna emin olabilirsin, Allah’ım dualarımızı kabul etsin Sen gerçekten çok ince düşünceli birisin o güzel kalbini hiç bozma Snowlake

Selam kızlar. Bu sancı başlaması nasıl oluyor? Sanki alttan bırak saplanıyor gibi ağrılar giriyor. Karnım kasılıyo bacağıma belime vuruyor ağrı. Dün akşam eşim çok üzdü beni. Sabaha kadar ağladım. Gece başladı kasılmalar. Şimdi de bıçak saplanır gibi ağrılar giriyor alttan. Normal bir şey mi ilk gebelik olunca anlamıyorum.

Sanirim dogum sancisi ilk olarak bel ve sirttan baslayip kasiklara yayiliyomus adet sancisi esliginde. Doktorda bu acaba dogum sancisi mi diyecegin cok agri sizi yasarsin ama gercek dogum sancisinda acaba mi demezsin net bilirsin demisti. Aglamak karin ici basinci arttirir kasar vucudu belki ondan dolayi yasiyosundur. Uzme tatli caniniiiii

Devlet hastanelerinde 7/24 nst oluyor.Bilmiyorum yakın mısın ama bana eğitime gittiğim ebe söylemişti.

Canm. Benim ikinci olmasına rağmen anlamyrm ama doğum sancısı çok net. Kendini ayırt ettiriyor ya :) ona emin ol bu arada aglamana uzuldm :/ aranızdaki sorun neyse çözülür inşallah evin huzurlu olsun

Selam kızlarım idrarda gne enfeksıyon cıkmıs anlamiyorumki dısarı pek cktigimda yok cantamdada safiye gbi camasır suyuyla geziyorum cıkarsam once bi siler sora girerim die doktorada yazmadim hafta sonu die bol su iciyorum ama monurol aldım toz onu ictim ama tutamadmki en fazla 1saat dayandım:)) erken doguma yol acıor enfeksıon falan dıyolar ama 35.hftdayım antibiytkte kullanmak sitemiyom 40ckmıs ıdrarda lokosit

Kızlar günaydın şimdi kontrolden geldim 2600 kg 49 cm olmuş benim oğluş tam 35 haftalık olduk bugün kilosu nasıl doktor uyumlu haftası ile dedi ama biraz az gibi geldi bana :)
Merhaba canim
Kilosu gayet iyi galiba uzun bir bebiş olcak:)

Kuzum bende bir kontrolümde doktora sormuştun, gerçek sancı belden başlar sonra kasıklara vurur derler doğru mu dedim?
O da dediğin doğru ama her şeyi taklit edebilir sancı dedi, belli bir süre uzanınca hafiflemez ve zamanla şiddetlenir ise çok bekleme bir doktora görün dedi

Amin çok teşekkür ederim güzel düşüncelerin için ve dualarınız için Rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

Yeni basladim egzersizlere, doktor dusunme bu konuyu stres yapma, doner diyor ama dusunmeden yapamiyorum İlk dogumum normaldi haftalar oncesinde donmustu hic aklima gelmedi bu ihtimal, simdi sezaryen olasigi canimi sıkıyor..
Hala donme ihtimali var
Doguma yakin donen var olumsuz duşunme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…