- 20 Eylül 2022
- 412
- 800
- 33
- 27
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.421
Arada hafif yanma oluyor vajinada enfeksiyondan kaynaklı mıdır acabaYok canm bol su iç
Daha önce ben grip oldugumda doktorum ıhlamura izin vermedi sadece tane kuşburnu çayına izin verdi bence sen de içme ozellikle ıhlamur yasak demiştiKızlar günaydın grip olucak gibiyim ıhlamur çayı içmem de salınca var mı biliyor musunuz
Aynen valla ya bakalım daha ne kadar articakHem de nasil.. bir anda cikti, 2 hafta kadar once.
Benim ilk iki gebelikten vardı çatlaklarım ama şimdi birde mor mor cikiti damarlarım birde bıçak keser gibi etim kesiliyor sankiMerhaba canim
Benim doktorumda 37 de sezeryan tarihi verdi ayin 21 ve 22 burda sonra tahtile gidecek bayramdan sonra 10 gun daha gelmem dedi
Başka bi doktora daha gidecem bakalim o ne dicek
Benim de catlaklar başladi
Cok rahatsiz oluyorum bu goruntuden
slm canim
Kızın icin guclu olmalisin bol bol sutunu sag
Gorecemsin en yakin zamanda cikacak
Damak yarigi icinde endişe etme ameliyat olunca izi bile kalmaz
Evet ama çok düşük bir enfeksiyon bu yani ciddiye alıp ilaç bile vermezler cogunluklaArada hafif yanma oluyor vajinada enfeksiyondan kaynaklı mıdır acaba
Lökosit 0-4 arası olmalı. Benim değerim 7 çıktığında bile şase verdi. 18 nasıl düşük?Evet ama çok düşük bir enfeksiyon bu yani ciddiye alıp ilaç bile vermezler cogunlukla
Uzun zamandır girmiyordum şimdi gördümMerhaba kızlar yazdıklarınızı şimdi okudum çok teşekkür ederim hepinize beni gerçekten çok merak etmişsiniz hastane sürecinde bebeğimi kaybedeli bugün 34 gün oldu halâ iyi değilim toparlayamıyorum kendimi canım çok acıyor Rabbim düşmanıma bile evlat acısı yaşatmasın çok zor bir durum sizler inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız yavrularını
Öncelikle geçmiş olsun. Bebeğin ilerleyen geriliği varsa evet olabildiğince beklememesi gerek. Fakat neden yatışı kabul etmiyorsunuz anlamadım?Kızlar nasılsınız. Uzun zamandır bebisle uğraşmaktan giremedim buraya. Benim fıstık kız şuan 33+3 günlük ama gelişim geriliği çıktı 29. Haftadan beri kilo almıyor doğru duzgun. Şuan 1690 gram geriliği 2 haftaydi 3 hafta oldu şimdide 4 hafta geride dendi. Sadece karın çevresi yani AC si geriden geliyor. Bir kere hastanede yattım geri çıkarttılar şimdi her muayenede yatiralim diyorlar kabul etmedim. 3 güne bir kontrole gidiyorum. Bu durum neden oluyor bilmiyorum boynunda kordon var o mu yapıyor doktorlar da net bişey söylemiyorlar. Bir doktor en fazla 37 ye kadar bekleriz demişti ama o zamana kadar bekletmeyecek gibiler. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Önceki doğumlarım normal doğum bundada önce normali deneriz dediler hiç acilmam sancım yokken nasıl olcak bebek çok küçük bilen var mı?
Evet yüksek. İlaç verir doktorunuz. Bir an önce muayeneye gidin.Kızlar idrar da lökosit 18 çıktı çok mu yüksek ?
Amin sağol canımUzun zamandır girmiyordum şimdi gördümkelimeler öyle boş ki ne desem sana teselli olmaz. Rabbim sana melek annesi olmayı nasip etmiş. O melek seni cennette karşılayacak annesi. Toparlaman için zamana ihtiyacin var Rabbim kimseye yaşatmasın sana da sağlıkli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Mrb cnm öncelikle yarışı kabul etmeni tavsiye ederim suni sancı verilerek belki açılma gecerceklesir doğum olur veya sezeryan olursun ama oncekik şuan bebiste onuda düşün onun için en iyi neyse o bak kendin diyorsun gerileme var die. Karnında kilo almıyorsa belki kuvezde daha iyi olucak daha hızlı kilo alıp büyücek belkiKızlar nasılsınız. Uzun zamandır bebisle uğraşmaktan giremedim buraya. Benim fıstık kız şuan 33+3 günlük ama gelişim geriliği çıktı 29. Haftadan beri kilo almıyor doğru duzgun. Şuan 1690 gram geriliği 2 haftaydi 3 hafta oldu şimdide 4 hafta geride dendi. Sadece karın çevresi yani AC si geriden geliyor. Bir kere hastanede yattım geri çıkarttılar şimdi her muayenede yatiralim diyorlar kabul etmedim. 3 güne bir kontrole gidiyorum. Bu durum neden oluyor bilmiyorum boynunda kordon var o mu yapıyor doktorlar da net bişey söylemiyorlar. Bir doktor en fazla 37 ye kadar bekleriz demişti ama o zamana kadar bekletmeyecek gibiler. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Önceki doğumlarım normal doğum bundada önce normali deneriz dediler hiç acilmam sancım yokken nasıl olcak bebek çok küçük bilen var mı?
Referans değerinde de 0-5 yazıyor bana da yüksek geldiLökosit 0-4 arası olmalı. Benim değerim 7 çıktığında bile şase verdi. 18 nasıl düşük?
Yarın arayacağım doktorumu :)Evet yüksek. İlaç verir doktorunuz. Bir an önce muayeneye gidin.
Sadece lökosit e bakılmıyor. Eritrosit değeri de artmış ise evet ama sadece lökosit yüksekse bu değer çok kayda değer değil ayrıca yedi ile şase verilmesinin nedeni ilk aylar enfeksiyon daha dikkat ediliyor. Yedide verilmesi bana bir garip geldiLökosit 0-4 arası olmalı. Benim değerim 7 çıktığında bile şase verdi. 18 nasıl düşük?
Geçmis olsun sanada canm bir iki hafta önemsiz diyorlar ama git gide aciliyorsa. Önemli başka bir doktora daha. Danışmanız lazm dua edelim çok bilgim yokUzun zamandır girmiyordum şimdi gördümkelimeler öyle boş ki ne desem sana teselli olmaz. Rabbim sana melek annesi olmayı nasip etmiş. O melek seni cennette karşılayacak annesi. Toparlaman için zamana ihtiyacin var Rabbim kimseye yaşatmasın sana da sağlıkli hayirli evlatlar nasip etsin insallah
Evet eritrosit önemli fakat bu değer düşük denemez. Bu değerde eritrosit büyük ihtimalle yüksektir zaten. Her türlü suyla geçecek bir durum değil 18 değer. 35. Haftada 7 değer ile ilaç verildi bana.Sadece lökosit e bakılmıyor. Eritrosit değeri de artmış ise evet ama sadece lökosit yüksekse bu değer çok kayda değer değil ayrıca yedi ile şase verilmesinin nedeni ilk aylar enfeksiyon daha dikkat ediliyor. Yedide verilmesi bana bir garip geldi
Canim 4 hafta baya fark varKızlar nasılsınız. Uzun zamandır bebisle uğraşmaktan giremedim buraya. Benim fıstık kız şuan 33+3 günlük ama gelişim geriliği çıktı 29. Haftadan beri kilo almıyor doğru duzgun. Şuan 1690 gram geriliği 2 haftaydi 3 hafta oldu şimdide 4 hafta geride dendi. Sadece karın çevresi yani AC si geriden geliyor. Bir kere hastanede yattım geri çıkarttılar şimdi her muayenede yatiralim diyorlar kabul etmedim. 3 güne bir kontrole gidiyorum. Bu durum neden oluyor bilmiyorum boynunda kordon var o mu yapıyor doktorlar da net bişey söylemiyorlar. Bir doktor en fazla 37 ye kadar bekleriz demişti ama o zamana kadar bekletmeyecek gibiler. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Önceki doğumlarım normal doğum bundada önce normali deneriz dediler hiç acilmam sancım yokken nasıl olcak bebek çok küçük bilen var mı?
Sadece lökosit e bakılmıyor. Eritrosit değeri de artmış ise evet ama sadece lökosit yüksekse bu değer çok kayda değer değil ayrıca yedi ile şase verilmesinin nedeni ilk aylar enfeksiyon daha dikkat ediliyor. Yedide verilmesi bana bir garip geldi
Eritrosit 1 çıkmış yarın doktoruma soracağım buraya da yazarım arkadaşlar :)Evet eritrosit önemli fakat bu değer düşük denemez. Bu değerde eritrosit büyük ihtimalle yüksektir zaten. Her türlü suyla geçecek bir durum değil 18 değer. 35. Haftada 7 değer ile ilaç verildi bana.
Saol kuzum sırke banada iyi gelıorBenim 53 çıkmış ilk gebeliginde 150 olmuştu kırkıncı haftada dogurdum son haftalar bazılarında yükseliyor canm ben bunu anladm bende neler denedm neler vücut yatkın gebelikte oluyor benim bol su limonlu su iç çamaşırı değişimi. Bazen sirkeli su ile taharat yapyrm
Kuzum doktora kalsa kullandırtmıyor üreme olmadigi surece ama ben monurol aldım kullabdım anca ole hafifledi smdıye kdr cou seyıde kendım kullandım inan sende saglıkcıydın yanlıs ahtırlamııosam bende ole bde kaynım eczacı o saolsun yksa gecmezdi benımÇok geçmiş olsun canım ama baya yüksek çıkmış doktorun ne derse onu yap bence ilaç da gerekiyosa kullan yapacak bişey yok çok daha hassas oluyoruz enfeksiyona karşı dışarı tuvalete pek girmemek lazım ama çok sık geldiği için mecbur giriyoruz da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?