2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar günaydın grip olucak gibiyim ıhlamur çayı içmem de salınca var mı biliyor musunuz
Daha önce ben grip oldugumda doktorum ıhlamura izin vermedi sadece tane kuşburnu çayına izin verdi bence sen de içme ozellikle ıhlamur yasak demişti

Benim ilk iki gebelikten vardı çatlaklarım ama şimdi birde mor mor cikiti damarlarım birde bıçak keser gibi etim kesiliyor sanki

Kızlar nasılsınız. Uzun zamandır bebisle uğraşmaktan giremedim buraya. Benim fıstık kız şuan 33+3 günlük ama gelişim geriliği çıktı 29. Haftadan beri kilo almıyor doğru duzgun. Şuan 1690 gram geriliği 2 haftaydi 3 hafta oldu şimdide 4 hafta geride dendi. Sadece karın çevresi yani AC si geriden geliyor. Bir kere hastanede yattım geri çıkarttılar şimdi her muayenede yatiralim diyorlar kabul etmedim. 3 güne bir kontrole gidiyorum. Bu durum neden oluyor bilmiyorum boynunda kordon var o mu yapıyor doktorlar da net bişey söylemiyorlar. Bir doktor en fazla 37 ye kadar bekleriz demişti ama o zamana kadar bekletmeyecek gibiler. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Önceki doğumlarım normal doğum bundada önce normali deneriz dediler hiç acilmam sancım yokken nasıl olcak bebek çok küçük bilen var mı?

Uzun zamandır girmiyordum şimdi gördüm kelimeler öyle boş ki ne desem sana teselli olmaz. Rabbim sana melek annesi olmayı nasip etmiş. O melek seni cennette karşılayacak annesi. Toparlaman için zamana ihtiyacin var Rabbim kimseye yaşatmasın sana da sağlıkli hayirli evlatlar nasip etsin insallah

Öncelikle geçmiş olsun. Bebeğin ilerleyen geriliği varsa evet olabildiğince beklememesi gerek. Fakat neden yatışı kabul etmiyorsunuz anlamadım?
Suni sancı ile doğum başlatılacak. Açılma yine olmazsa sezeryana döner. Bebiş küçük evet ama bu kilolarda doğup kğvezde beslenip sağlıkla çıkan çokkkk bebek var hiç canınızı sıkmayın. İnşallah kucağınıza hayırlısıyla alırsınız.

Amin sağol canım

Mrb cnm öncelikle yarışı kabul etmeni tavsiye ederim suni sancı verilerek belki açılma gecerceklesir doğum olur veya sezeryan olursun ama oncekik şuan bebiste onuda düşün onun için en iyi neyse o bak kendin diyorsun gerileme var die. Karnında kilo almıyorsa belki kuvezde daha iyi olucak daha hızlı kilo alıp büyücek belki

Lökosit 0-4 arası olmalı. Benim değerim 7 çıktığında bile şase verdi. 18 nasıl düşük?
Sadece lökosit e bakılmıyor. Eritrosit değeri de artmış ise evet ama sadece lökosit yüksekse bu değer çok kayda değer değil ayrıca yedi ile şase verilmesinin nedeni ilk aylar enfeksiyon daha dikkat ediliyor. Yedide verilmesi bana bir garip geldi

Geçmis olsun sanada canm bir iki hafta önemsiz diyorlar ama git gide aciliyorsa. Önemli başka bir doktora daha. Danışmanız lazm dua edelim çok bilgim yok

Evet eritrosit önemli fakat bu değer düşük denemez. Bu değerde eritrosit büyük ihtimalle yüksektir zaten. Her türlü suyla geçecek bir durum değil 18 değer. 35. Haftada 7 değer ile ilaç verildi bana.

Canim 4 hafta baya fark var
Doktorlari dinle bence onlar daha iyi bilir
Eger hafifte kilo aliyorsa doktor o yuzden bekleyelim diyor bence
Ama surekli kontrole git 3 gunde bile

Evet eritrosit önemli fakat bu değer düşük denemez. Bu değerde eritrosit büyük ihtimalle yüksektir zaten. Her türlü suyla geçecek bir durum değil 18 değer. 35. Haftada 7 değer ile ilaç verildi bana.
Eritrosit 1 çıkmış yarın doktoruma soracağım buraya da yazarım arkadaşlar :)

Saol kuzum sırke banada iyi gelıor

Kuzum doktora kalsa kullandırtmıyor üreme olmadigi surece ama ben monurol aldım kullabdım anca ole hafifledi smdıye kdr cou seyıde kendım kullandım inan sende saglıkcıydın yanlıs ahtırlamııosam bende ole bde kaynım eczacı o saolsun yksa gecmezdi benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…