2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar günaydın şimdi kontrolden geldim 2600 kg 49 cm olmuş benim oğluş tam 35 haftalık olduk bugün kilosu nasıl doktor uyumlu haftası ile dedi ama biraz az gibi geldi bana :)
Ben de dün kontrole gittim benimki de 2700 olmuş 48 cm bende 34+3tüm gittiğimde bence kilosu hiç az değil benimkine bir doktor çok kilolu diye beni korkutmuştu bile bence de uyumlu kilosuyla uzun bebek de olacak belli kiartık iyice zaman yaklaşıyo daha kolay kilo alacaklar

Benim de bugun itibariyle yurumem cok zorlastu daha onceden sismisti ayaklarim ama bugun basarken yururken canim acidi baya
Benim de ayaklarım çok sis ya normalde de zaten taraklı tombik ayaklarım var şimdi iyice sistiler elimde o kadar şişlik yok alyansım parmağıma oluyo hafif küçük geliyo ama ayaklarım hep geniş ayakkabı almak zorunda olmama rağmen sığmaz oldu ayakkabıya ve acıyo dediğin gibi üstüne basınca geriliyo baya

Çok geçmiş olsun canım ama baya yüksek çıkmış doktorun ne derse onu yap bence ilaç da gerekiyosa kullan yapacak bişey yok çok daha hassas oluyoruz enfeksiyona karşı dışarı tuvalete pek girmemek lazım ama çok sık geldiği için mecbur giriyoruz da

Benim 53 çıkmış ilk gebeliginde 150 olmuştu kırkıncı haftada dogurdum son haftalar bazılarında yükseliyor canm ben bunu anladm bende neler denedm neler vücut yatkın gebelikte oluyor benim bol su limonlu su iç çamaşırı değişimi. Bazen sirkeli su ile taharat yapyrm

Benim de bugun itibariyle yurumem cok zorlastu daha onceden sismisti ayaklarim ama bugun basarken yururken canim acidi baya
Benim de şiş ayaklarim gecenlerde bi şişmişti sonra geri indi yine inmesini bekledim ama yok 10 gündür ayni. Sanirim daha inmeyecek bacaklarimda da var şişlik cok rahatsiz ediyor hareket ettigimde. Cözüm bulan varsa yazsin. Tuzu da azalttim ama pek faydasini göremedim

Oturduğunuz zamanlarda mutlaka yükseğe koyun ayaklarınızı, masaj ve soğuk kompres iyi geliyor ama asla eski haline dönmüyor

Kızlar merhaba gecmiş mesajları okumaya çalıştım ama çok geri gidemedim belki konusulmuştur ama göremedim sizler de benimle aynı seyi yasıyor musunuz doktorum bayram tatili için izne çıkacak 25. Haziranda benim de 24. Haziranda 38+0 oluyor doktor istersen alalım diyor benim ilk çocugum sezeryan dogdu mecburen sezeryan olacak yoksa bayram sonrasına kalacak ama eger doktorumun gelmesini beklersem 39+2 oluyor beklersem normal doğum olarak gelirse acilen ameliyat olacagım ve devlet hastanesine gideceğim mecburen ve hangi doktor denk gelirse ona yaptıracağım sizlerde böyle durum yaşayan var mı sizce beklemelimiyim yoksa 38 de aldırmalı mıyım eğer bebeğim doğar ve solunum sıkıntısı yasarsa çok üzülürüm çok arada kaldım bana fikir verin sizlerde durumlar nasıl

Doğumun yakın olabilir. İlk gebelikte aynen öyle olmuştum ve çok kısa zamanda doğumum oldu.

Evett zaman yaklaştıkça bende korku oluşmaya başladı

Canım 38+0da doğdu benim ilk bebeğim. Sorun olmuyor 37den itibaren özellikle 38 olunca zaten zamanı gelmiş oluyor. Ben olsam 38+0da kendi doktoruma aldırırdım ama yine de seni etkilemek istemem. Sonra başka doktor denk gelirse tedirgin olursun gibi geldi o yüzden. Bir de bekleyecek mi bakalım bebişler o zamanları

Benim oglumda 38+3 te sezaryenle dogdu cnm yani hic bir sorun da olmadi ama tabii her bebek farkli doktor ultrasonda kilosunda falan sıkıntı gormediyse 38 haftalik bi bebek gayet normaldir diye düşünuyorum.

Canım çok sevindim bende emin olamıyorum cünkü devlet hastanesindeki iyi doktorlar da izne ayrılacaklar asistanlar kalacakmış

Benim oglumda 38+3 te sezaryenle dogdu cnm yani hic bir sorun da olmadi ama tabii her bebek farkli doktor ultrasonda kilosunda falan sıkıntı gormediyse 38 haftalik bi bebek gayet normaldir diye düşünuyorum.
Çok şükür canım içim rahatladı biraz acaba benim gibi olanlar var mı ne kadar verdiler merak ediyorum

Ay gercekten mi insallah degildir daha 33+6 dayim. 36 olsun en azindan diyorum. O da bayrama denk geliyor bakalim ne yapacagiz.
Son zamanımda öyleydim bütün hamilelikte ödem olmamıştı ayağım son zamanda birden şişmişti ayaklarım ve ne kadar öyle kaldım tam hatırlamıyorum sonra doğumum oldu.

Canım çok sevindim bende emin olamıyorum cünkü devlet hastanesindeki iyi doktorlar da izne ayrılacaklar asistanlar kalacakmış
Evt hemde 9 gün resmi tatil olacakmiş ben de o dönemde bebeklerin gelmesinden korkuyorum. Cunkü cogu uzman izne cikacak. Hakkimzda en güzeli sagliklisi nasilsa oyle olsun insallah

Gittiğin özel hastane Sanrm başka doktor olmayacakmı acaba kendi doktorundan farklı biri yine acil olursa yine kendi hastanende doğururdun zor bi karar bilemedim riske Atmym diyorsan devlette Sezeryan olmak sorun olacaksa aldırabilirsin ben olsam aldırmaz beklerdim ama ilk kez anne olacağım için benim şahsi evhamımda var Sezeryan olduktan sonra devlet özel pek fark edeceğini zannetmiyorum zor bi karar çocuğun kılosu nasıl gidiyo 37de olacağınz muayeneye göre karar verin bence çocuk 3200-3300 cıvarı olursa en azından çok sıkıntı çekmezsiniz

Merhaba sevgili hanımlar, bir sorum olacak lütfen bileniniz cevaplarsanız çok mutlu olurum zira bugün ilk defa korkmaya başladım. Bugun itibariyle 34+6dayım. Düne kadar karnım gayet yukardaydi, zor nefes alıyordum, zor yürüyordum. Bugün ise inanılmaz bir rahatlama geldi, karnımı asagida hissediyorum rahat nefes alıyorum rahat yürüyorum gibi. Kanala mi girmiş acaba bebek?
Gebelik tansiyonu ve sekerinden dolayı sezaryen olacağım. Sizce dogum çok mu yaklaştı, ne zamana olur dogum? Bu durumu yaşayanınız var mi?

Merhaba kızlar bu nişan gelmesi naısl oluyor kanma gibi lekeli mi yoksa beyaz mukazamsı mı yumurtlama akıntısı gibi bugün 2 defa mukazamsı beyaz akıntı geldi tedirgin oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…