2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Evet eritrosit önemli fakat bu değer düşük denemez. Bu değerde eritrosit büyük ihtimalle yüksektir zaten. Her türlü suyla geçecek bir durum değil 18 değer. 35. Haftada 7 değer ile ilaç verildi bana.
Nitrite bakıyor üremeye bakıyor yksa kolay kolay vermiyor ılac eritrosıtde herkesde olmayabılıyor bunun yanında kum yada tas dokulurse daha ck yukselıyor onun dısında cou zaman maksımum 5 oluyor helekı son donemlerdeyse 30.40degeri cok anlamlı bulmuyolar ouzden bol su dıyolar aynen canın Mormenekse89

evet dusuk vermezler gebelıkte normal diyolar bol suyla gecmesini beklıtolar oncelik ben kendı doktorumda baska bi dktorda aynı seyi soledi ama ben kullandım toz monurol ve pyeloseptly
maalesef gebelikte normal diyen doktorlar yüzünden sonra artıyor. Ve asla kurtulamıyorsun sonra . Benim neredeyse sıfırlandı Şuan. Sizin dediğiniz gibi vermiyor bazıları. Benim 7 değerle devlet doktoru verdi acile gitmiştim. Sonra özeldeki doktoruma attım oda onayladı. Ayrıca kuzenim kadın doğum doktoru oda kullan dedi. 18 az bir değer değil. Sadece suyla geçmez.

Ayn
Aynen ben çok uzun yazamadm ama:) normal dememin nedeni buydu normql derken çok kayde alınacqk bir değer değil benim doktorum 40 lökosit e bile şuan ilaç vermedi sadece lökosit anlamsız bol su iç dedi ki dogru

İşte bazısına gore degisiyor Gebelıkte verilmesi iyi olur ama ben dahılıye bolumunde calısıyorum mesela normalde 20e falan pek bisi yapmıyolar

Evet eritrosit önemli fakat bu değer düşük denemez. Bu değerde eritrosit büyük ihtimalle yüksektir zaten. Her türlü suyla geçecek bir durum değil 18 değer. 35. Haftada 7 değer ile ilaç verildi bana.
Canm lökositim 50 eritrosit şuan yok bile yani o yüksek diye digeride yüksek olacak şartı yok doktorum hiç ilaç vermedi bana. Neyse hemsireyim diye soyledm yoksa en doğrusunu zaten kendi doktoru söyler brda sormuş nacizeme bilgimi aktardım. Gerisi doktoru ile kendi arasnda ister ilaç verir :) ister biseyi yok der onuda bilemem

Kızlar iyi aksamlar hepinize. Artik yavaş yavaş bebislerin gelmesine yaklaşıyoruz. Bebislerin kimisi ikizler burcu kimisi de yengeç burcu olacak insallah. Işin latifesi tabii ama siz ne diyorsunuz bu duruma
Yengeç burcu olsun diye bekliyorum, eşim yengeç çok uyumlu birisi ikizler burcunu pek sevmem

Kızlar iyi aksamlar hepinize. Artik yavaş yavaş bebislerin gelmesine yaklaşıyoruz. Bebislerin kimisi ikizler burcu kimisi de yengeç burcu olacak insallah. Işin latifesi tabii ama siz ne diyorsunuz bu duruma
Heheh ben aslan olmasını istiyorum babası gibi

Canim 4 hafta baya fark var
Doktorlari dinle bence onlar daha iyi bilir
Eger hafifte kilo aliyorsa doktor o yuzden bekleyelim diyor bence
Ama surekli kontrole git 3 gunde bile
Zaten 3 güne bir gidiyorum hafif hafif alıyor evet ama işte 2 kiloya nasıl gelecek yada gelemeden alacaklar büyük ihtimal. Doğum nasıl olacak kuvezde kalacak mı hep aklımda dönüyor bu sorular. Doktor bebek kaldirirsa normal olur dedi ama nasıl olacak çok küçük bilemiyorum

Geçmis olsun sanada canm bir iki hafta önemsiz diyorlar ama git gide aciliyorsa. Önemli başka bir doktora daha. Danışmanız lazm dua edelim çok bilgim yok
Benimde ilk defa duyduğum bişey 4 hafta fark oluştu doktorlar keşke artık doğum deseler. Böyle 3 güne bir gidip morelim bozuluyor bebeğim buyuyemiyor boynundaki kordondan bişey olacak diye de korkuyorum. Ama bekletiyorlar onlarında bı bildiği vardır illa ki ama artık doğsun istiyorum

Arkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim, herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Rabbim sabırlar versin canım tekrarını yaşatmasın meleginle seni cennette kavuştursun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.

Bende öyle düşünüyorum git gide fark açılıyor bebek buyumuyor artık dogum deselerde hayırlısıyla disarda daha iyi büyüyecek belki.

Canım yatışı takip için dediler. Özellikle sordum doğum için değil diyorlar bende takip içinse 2-3 güne bir geliyirum deyince doktor da tamam o zaman dedi. Doğum deseler anında yatacağım daha öncede yattım geçen hafta 3 gün hiç bir şey yapmıyorlar. Nstye bağlayıp tansiyon olcuyorlar evdede iki çocuk var sık sık gidiyorum diye kabul etmedim. Yarın tekrar gideceğim doğum demelerini bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…