2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Merhaba kızlar bu nişan gelmesi naısl oluyor kanma gibi lekeli mi yoksa beyaz mukazamsı mı yumurtlama akıntısı gibi bugün 2 defa mukazamsı beyaz akıntı geldi tedirgin oldum.
Benim bildiğim pembe-kırmızımsı bir lekeyle karışık mukozamsı bir şey geliyor nişan dedikleri o canım. O dediğin akıntı bende iki gündür oluyor beyaz yumurtlama akıntısı gibi. Ama çok hareketliydim evde işler yaptım ondan mı acaba dedim. Son haftalarda akıntı artması normal diyorlar endişelenme bence

Bende de beyaz akıntı sürekli var. Hareket ettikçe çağalıyor.

Teşekkürler canım benim. Bende yürüyüş falan yaptım ondan oldu sanırım

Kızlar günaydın grip olucak gibiyim ıhlamur çayı içmem de salınca var mı biliyor musunuz

Bebek artık aşağı doğru iniyor son zamanlarda hemen kanala girmiştir diyemeyiz. Benim neredeyse iki haftadır aşağıda, normal bir durum yani

Günaydın herkese bakalım benimde bayram öncesi bu cuma randevum var,nasılmıs oglus gorecegiz,sonra bayram tatili olacak o arada devletteki Dr bayramın 2.gunu nobetci ,imkanım olursa bir gider görünürüm diyorum,bayramdan sonra da dökülmeye başlar bizim bebeler hayırlısıyla sırası gelen gelir artık

Selam kızlar msjlarınız için çoook çoook teşekkür ederim geri dönememiştim size bugüne kadar çooook fena boyun tutulması ve sırt ağrısı yaşıyordum bugün biraz daha iyiyim...kızım küvezde bugün görmeye gidicem damak yarığı içinde sağ salim çıksın küvezden anında doktor randevularını almaya başlaycağız..ilk duyduğumda üzülmüştüm ama şimdi tek istediğim öncelikle sağ salim çıksın küvezden sonra gerisi gelir zorlu bir süreç olabilir ama o iyi olsun yeter aşarız o günleri

Hem gözün aydın hem de çok geçmiş olsun, herkes çok güzel şeyler yazmış zaten moralin biraz olsun yerine gelmiştir En kısa zamanda bebeğine kavuşursun inşallah
Çok teşekkür ederim evet biraz olsun daha iyiyim çaresi var ayrıca sonra dedim ki yeterki iyi olsun çıksın ordan gerisi gelir birlikte aşarız dermansız dert vermesin birlikte aşacağız

Bebek artık aşağı doğru iniyor son zamanlarda hemen kanala girmiştir diyemeyiz. Benim neredeyse iki haftadır aşağıda, normal bir durum yani
İçime su serptiniz çok teşekkür ederim
Riskli gebelik yaşayınca vücuttaki her değişikliği kötüye yorma eğilimindeyim. Umarim hepimiz zamanında sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize

Merhaba canim
Benim doktorumda 37 de sezeryan tarihi verdi ayin 21 ve 22 burda sonra tahtile gidecek bayramdan sonra 10 gun daha gelmem dedi
Başka bi doktora daha gidecem bakalim o ne dicek
Günaydın annisler nasılsınız karninizda mor damarlar çok belirgin mi benim gibi
Benim de catlaklar başladi
Cok rahatsiz oluyorum bu goruntuden slm canim
Kızın icin guclu olmalisin bol bol sutunu sag
Gorecemsin en yakin zamanda cikacak
Damak yarigi icinde endişe etme ameliyat olunca izi bile kalmaz

Mukuslu kanlı bir şey canım tıkaç gibi direk bembeyqz değilde az kırmızı ve. Yumurta gibi. Akintisi

Sanada geçmiş.olsu. Canm evladında iyi olsun inşallah

Ben37 oldum. Ama bebek küçük diye bekliyoruz brz daha en azından kilo alır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…