2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar iyi aksamlar hepinize. Artik yavaş yavaş bebislerin gelmesine yaklaşıyoruz. Bebislerin kimisi ikizler burcu kimisi de yengeç burcu olacak insallah. Işin latifesi tabii ama siz ne diyorsunuz bu duruma
Yengeç olsun istiyorum ama bakalım tabi erken gelmeye karar verirse yapacak birşey yok

Bugün kendimi fazla yordum galiba üst kemik ağrısı yaşayan var mı bu çatı ağrısı mı oluyor.
Bide belin ağrıyo çok değişik bir modum var.

Lökosit 0-4 arası olmalı. Benim değerim 7 çıktığında bile şase verdi. 18 nasıl düşük?
Evet 0-5 arası olmalı demişti doktorum bana da ve benim de 15 çıkmıştı şase vermişti.

Canım benim bebişin de boynunda kordon var ama gelişim geriliği yok. Sen her gittiğinde kordondaki kan akışına bakılıyor dimi, dinliyor yani doktorun akışı? Akış normal olduğu sürece kordon beslenmesine engel oluşturmuyor çünkü.

Canım eritrosit idrardaki kan miktarı. Lökosit ayrı o ayrı değerlendiriliyor. Yani sadece lökosit yükselip eritrosit normal çıkabilir ve lökosit değeri 5'ten yüksekse zaten enfeksiyon için şase falan veriliyor bana da lökosit değerim 15'ken verilmişti ve eritrositim o zaman normaldi. Yani lökositin 10'lara çıkması az değil aslında:)

Eritrosit 1 çıkmış yarın doktoruma soracağım buraya da yazarım arkadaşlar :)
Dediğim gibi eritrosit idrardaki kan miktarı oluyor canım o normal çıksa da lökosit 5'ten fazlaysa enfeksiyon var demek zaten illa enfeksiyon varken kan da olmak zorunda değil idrarda çünkü. Sor tabi en iyi doktor yönlendirir, benim deneyimlerim ve doktorumun dedikleri bunlar

İyi geceler herkeze bugün uyuyamadım sabahtan belli affınıza sığınarak yaziyorm ishal olmuşum ve siyah midem ayrı kötü ve ara ara sancım oluyor karnım ayrı bir sert zaten bu rahatlama oluyor bir sancım belden kasigima vuran adet sancısı gibi 35+5 haftaligim doğum belirtisimi acaba

Yatıp uzun uzun dinlenince geçiyor mu sancı?

Hayır aralıklı devam ediyor tam geçti diyorum tekrar adet sancısı gibi sancım oluyor şuanda o yüzden yatamıyoruz sabahta aynı olursam bi acile giderim
Merhaba,bahsettiğiniz dogum ağrısı doktor tamda bunu tarif ediyor duzenli ve aralıklı devam ediyor ise direkt acile gitmelisiniz.

Hayır aralıklı devam ediyor tam geçti diyorum tekrar adet sancısı gibi sancım oluyor şuanda o yüzden yatamıyoruz sabahta aynı olursam bi acile giderim
3 saat geçmiş aradan ama sancıların arası giderek düşüyorsa hazırlanmalısın sakince istersen ılık bir duş al hasta bezin varsa ondan tak yolda belki suyum gelir. Allah'ın izniyle hayırlısı olsun inşallah.

Merhaba,bahsettiğiniz dogum ağrısı doktor tamda bunu tarif ediyor duzenli ve aralıklı devam ediyor ise direkt acile gitmelisiniz.
Şuanda acildeyim ntsye bağladılar Altan muane etti enfeksiyondan sancım olabilir dedi sonucu beklicez

Benim de vajinamda ara ara sizi oluyor ama sanki bebegin durusu ile alakali gibi geldi cumku son 5 gundur boyle , ozellikle donerken kalkarken hissediyorum siziyi dogum yaklasmasi ile alakali bir sey mi acaba bu

Kordon kaç kez dolanmış canım ? Bizimki iki kez dolanmış kan akışı kötü diyemem ama bebek beslenemiyor diyor doktor

Benim de vajinamda ara ara sizi oluyor ama sanki bebegin durusu ile alakali gibi geldi cumku son 5 gundur boyle , ozellikle donerken kalkarken hissediyorum siziyi dogum yaklasmasi ile alakali bir sey mi acaba bu
O bebektendir canım. Bende de oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…