- 19 Şubat 2020
- 5.728
- 3.027
- 173
- 41
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.461
Rabbim sabırlar versin canım tekrarını yaşatmasın meleginle seni cennette kavuştursun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Amin canım inşallahBaşınız sağolsun. Allah sabır versin inşallah size ailenize
Amin inşallahRabbim sabırlar versin canım tekrarını yaşatmasın meleginle seni cennette kavuştursun. Sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah.
Yaa sormayın kum tanesi gibi var bende bıdık bıdık geçmedi geçmiyor.umarım sizin geçer üzmek istemem asla ama başıma geldi bilmiyorum.Oyy Merve Hanımcım yıkıldım şu an benli olmak istemiyorum
Yengeç olsun istiyorum ama bakalım tabi erken gelmeye karar verirse yapacak birşey yokKızlar iyi aksamlar hepinize. Artik yavaş yavaş bebislerin gelmesine yaklaşıyoruz. Bebislerin kimisi ikizler burcu kimisi de yengeç burcu olacak insallah. Işin latifesi tabii ama siz ne diyorsunuz bu duruma
Canım benımmmm dualarımızdasınn Allah büyükArkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Başın sağolsun canım sabır diliyorumArkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Evet 0-5 arası olmalı demişti doktorum bana da ve benim de 15 çıkmıştı şase vermişti.Lökosit 0-4 arası olmalı. Benim değerim 7 çıktığında bile şase verdi. 18 nasıl düşük?
Canım benim bebişin de boynunda kordon var ama gelişim geriliği yok. Sen her gittiğinde kordondaki kan akışına bakılıyor dimi, dinliyor yani doktorun akışı? Akış normal olduğu sürece kordon beslenmesine engel oluşturmuyor çünkü.Kızlar nasılsınız. Uzun zamandır bebisle uğraşmaktan giremedim buraya. Benim fıstık kız şuan 33+3 günlük ama gelişim geriliği çıktı 29. Haftadan beri kilo almıyor doğru duzgun. Şuan 1690 gram geriliği 2 haftaydi 3 hafta oldu şimdide 4 hafta geride dendi. Sadece karın çevresi yani AC si geriden geliyor. Bir kere hastanede yattım geri çıkarttılar şimdi her muayenede yatiralim diyorlar kabul etmedim. 3 güne bir kontrole gidiyorum. Bu durum neden oluyor bilmiyorum boynunda kordon var o mu yapıyor doktorlar da net bişey söylemiyorlar. Bir doktor en fazla 37 ye kadar bekleriz demişti ama o zamana kadar bekletmeyecek gibiler. Başına böyle bişey gelen oldu mu? Önceki doğumlarım normal doğum bundada önce normali deneriz dediler hiç acilmam sancım yokken nasıl olcak bebek çok küçük bilen var mı?
Canım eritrosit idrardaki kan miktarı. Lökosit ayrı o ayrı değerlendiriliyor. Yani sadece lökosit yükselip eritrosit normal çıkabilir ve lökosit değeri 5'ten yüksekse zaten enfeksiyon için şase falan veriliyor bana da lökosit değerim 15'ken verilmişti ve eritrositim o zaman normaldi. Yani lökositin 10'lara çıkması az değil aslında:)Sadece lökosit e bakılmıyor. Eritrosit değeri de artmış ise evet ama sadece lökosit yüksekse bu değer çok kayda değer değil ayrıca yedi ile şase verilmesinin nedeni ilk aylar enfeksiyon daha dikkat ediliyor. Yedide verilmesi bana bir garip geldi
Dediğim gibi eritrosit idrardaki kan miktarı oluyor canım o normal çıksa da lökosit 5'ten fazlaysa enfeksiyon var demek zaten illa enfeksiyon varken kan da olmak zorunda değil idrarda çünkü. Sor tabi en iyi doktor yönlendirir, benim deneyimlerim ve doktorumun dedikleri bunlarEritrosit 1 çıkmış yarın doktoruma soracağım buraya da yazarım arkadaşlar :)
Ayyy Basın saolsun cnmArkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Yatıp uzun uzun dinlenince geçiyor mu sancı?İyi geceler herkeze bugün uyuyamadım sabahtan belli affınıza sığınarak yaziyorm ishal olmuşum ve siyah midem ayrı kötü ve ara ara sancım oluyor karnım ayrı bir sert zaten bu rahatlama oluyor bir sancım belden kasigima vuran adet sancısı gibi 35+5 haftaligim doğum belirtisimi acaba
Canım hep dualarımızdaydın, hala öyleArkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Hayır aralıklı devam ediyor tam geçti diyorum tekrar adet sancısı gibi sancım oluyor şuanda o yüzden yatamıyoruz sabahta aynı olursam bi acile giderimYatıp uzun uzun dinlenince geçiyor mu sancı?
Merhaba,bahsettiğiniz dogum ağrısı doktor tamda bunu tarif ediyor duzenli ve aralıklı devam ediyor ise direkt acile gitmelisiniz.Hayır aralıklı devam ediyor tam geçti diyorum tekrar adet sancısı gibi sancım oluyor şuanda o yüzden yatamıyoruz sabahta aynı olursam bi acile giderim
3 saat geçmiş aradan ama sancıların arası giderek düşüyorsa hazırlanmalısın sakince istersen ılık bir duş al hasta bezin varsa ondan tak yolda belki suyum gelir. Allah'ın izniyle hayırlısı olsun inşallah.Hayır aralıklı devam ediyor tam geçti diyorum tekrar adet sancısı gibi sancım oluyor şuanda o yüzden yatamıyoruz sabahta aynı olursam bi acile giderim
Başin sagolsun cnm Rabbim cektigin sıkıntının mukafatıni en kısa zamanda sağlıklı evlatlarla versin. Cennette sefaatcin olsun.Arkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Merhaba,bahsettiğiniz dogum ağrısı doktor tamda bunu tarif ediyor duzenli ve aralıklı devam ediyor ise direkt acile gitmelisiniz.
Şuanda acildeyim ntsye bağladılar Altan muane etti enfeksiyondan sancım olabilir dedi sonucu beklicez3 saat geçmiş aradan ama sancıların arası giderek düşüyorsa hazırlanmalısın sakince istersen ılık bir duş al hasta bezin varsa ondan tak yolda belki suyum gelir. Allah'ın izniyle hayırlısı olsun inşallah.
Kordon kaç kez dolanmış canım ? Bizimki iki kez dolanmış kan akışı kötü diyemem ama bebek beslenemiyor diyor doktorEvet 0-5 arası olmalı demişti doktorum bana da ve benim de 15 çıkmıştı şase vermişti.
Canım benim bebişin de boynunda kordon var ama gelişim geriliği yok. Sen her gittiğinde kordondaki kan akışına bakılıyor dimi, dinliyor yani doktorun akışı? Akış normal olduğu sürece kordon beslenmesine engel oluşturmuyor çünkü.
Canım eritrosit idrardaki kan miktarı. Lökosit ayrı o ayrı değerlendiriliyor. Yani sadece lökosit yükselip eritrosit normal çıkabilir ve lökosit değeri 5'ten yüksekse zaten enfeksiyon için şase falan veriliyor bana da lökosit değerim 15'ken verilmişti ve eritrositim o zaman normaldi. Yani lökositin 10'lara çıkması az değil aslında:)
Dediğim gibi eritrosit idrardaki kan miktarı oluyor canım o normal çıksa da lökosit 5'ten fazlaysa enfeksiyon var demek zaten illa enfeksiyon varken kan da olmak zorunda değil idrarda çünkü. Sor tabi en iyi doktor yönlendirir, benim deneyimlerim ve doktorumun dedikleri bunlar
O bebektendir canım. Bende de oluyor.Benim de vajinamda ara ara sizi oluyor ama sanki bebegin durusu ile alakali gibi geldi cumku son 5 gundur boyle , ozellikle donerken kalkarken hissediyorum siziyi dogum yaklasmasi ile alakali bir sey mi acaba bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?