2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim de vajinamda ara ara sizi oluyor ama sanki bebegin durusu ile alakali gibi geldi cumku son 5 gundur boyle , ozellikle donerken kalkarken hissediyorum siziyi dogum yaklasmasi ile alakali bir sey mi acaba bu
İki gündür o bende de oluyor ya dogum yaklaştıkça olabilir

Canım ben hemsireyim yani eritrosit nedir lökosit nedir blyrm elbette. Az mı çok mu kismisini kısaca acikladm aslında bu bilgileri burda sormak sadece bilgi edinmek için yoksa doktoru zaten ilaç verirse verir :) biz engel olmuyorz ki. Ön bilgi istemiş arkadas. Bilsem karışmazdim en doğrusu aslında. Burda kendi adıma karışmamak

Kizlar bugun doktordan geldim yine. Yuksek tansiyonumdan dolayi surekli ebe ve doktorun kontrolu altindayim zaten ilk gebeligim. Bugun 36+6 yim. Tansiyonum 13/10 geldi, ve doktorlar bu hafta suni sanciyla dogumu baslatmak istiyorlar. Preeklemsia yasamamdan korkuyorlar ama herhangi bir belirti gostermiyorum. Simdilik tam karar verilmis degil, 2 gun sonra bir daha gelmemi istediler, duruma gore bakicaklar yine. Ama tansiyonum benim hamileligimin basindan beri yuksek seyrediyordu, hamilelikten dolayi yukari cikan bir tansiyon degil yani. Bilmiyorum 37. hafta erken mi dogum icin emin olamiyorum :/ yurtdisinda yasiyorum.

Bende isal olmuşum bir türlü geçmiyor adet sancısı gibi ağrın varsa doktora gozuk benim hep doğumum öyle başlamıştı sizi giriyordu kasıklarıma sonra bele geçmişti

Arkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim, herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Başınız sağolsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm, Allah sabırlar versin inşallah dayanma gücü versin,tez zamanda saglıklı bir sekilde istiyorsan kucagını doldursun inşallah

Demir kullanıyorsan ondan siyahtır, kullanmıyorsan garip geldi bir Dr git istersen

Kordon kaç kez dolanmış canım ? Bizimki iki kez dolanmış kan akışı kötü diyemem ama bebek beslenemiyor diyor doktor
1 kez dolanmış bizim ama tam tur dolanmış yani ense boyun kaplıyor o yüzden normal doğumu önermiyor pek. Riskli olabilir sezaryene çevirmek zorunda kalabiliriz diye. Beslenme açısından problem yok demişti ama belki de 2 kez doladığı için sizinkini etkiliyordur canım. Ne öneriyor peki ne yapmak gerek?

Evet arkadaş sorunca ben de doktorumdan duyup bildiğimi yazmak istedim. Çünkü bende senelerdir taş da olduğu için idrar testi falan önceden beri çok veriyorum, eritrosittir odur budur insan biliyor artık, siz farklı bir şey yazınca ondan açıkladım. Sizin bir şeye engel olduğunuzu söylemedim, buraya göre kimse şekillendirmez bence işini. Doktorundan öğrenmiştir zaten arkadaş soracağım diyordu:) Ayrıca neden karışmayasınız herkes bildiğini söylüyor burada kimse kimseye en iyi ben bilirim demiyor ki siz de bilgilerinizi aktarın tabi hem de hemşireyseniz daha iyi:)

Bende cumartesi cok yoruldum pazar günü bebek cok az hareket etti böyle dinlemekle duydum sesını ,aksam üstü Dr gittim dün dayanamadım, dr hemen yatıs takip falan dedi istemiyorum dedim samimi bulmadım Dr , nst ve ultrason da sorun çıkmadı cok sukur, birseyler ye gel yine bakalım yatıs vericem dedi , istemiyorum diye geri gitmedim kactım :) bugün cok sükür keyfi yerinde gibi , hayırlısıyla dogum haftamıza ulassaydık sağ salim ,neyse anlamış olduk yorulmayacagız

Yatış takip deme sebebi neydi acaba?

Bebeğin gelişimine göre aslında çok erken değil ama ben olsam genede burada bir doktordan fikir alırım.

Yatış takip deme sebebi neydi acaba?
Acıklama yapmadı bebek hareketleri azalması takip gerektirir yatmam diye bir sey yok dedi ama o Dr bizim arkadasında cocugu acile gidince hemen almıstı, kendi Dr da hatta kontrol de neden almıs senin bebegi demiş arkadasıma , bilmiyorum guvenemedim Dr a içime sinmedi bugun De devam ederse kendi dr polikliniğe giderim diye düşündüm, ya acıkcası hastanede olmak beni cok geriyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…