- 20 Eylül 2022
- 412
- 800
- 33
- 27
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #21.481
İki gündür o bende de oluyor ya dogum yaklaştıkça olabilirBenim de vajinamda ara ara sizi oluyor ama sanki bebegin durusu ile alakali gibi geldi cumku son 5 gundur boyle , ozellikle donerken kalkarken hissediyorum siziyi dogum yaklasmasi ile alakali bir sey mi acaba bu
Başin sağolsun allah sabir versin sanaArkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Canım ben hemsireyim yani eritrosit nedir lökosit nedir blyrm elbette. Az mı çok mu kismisini kısaca acikladm aslında bu bilgileri burda sormak sadece bilgi edinmek için yoksa doktoru zaten ilaç verirse verir :) biz engel olmuyorz ki. Ön bilgi istemiş arkadas. Bilsem karışmazdimCanım eritrosit idrardaki kan miktarı. Lökosit ayrı o ayrı değerlendiriliyor. Yani sadece lökosit yükselip eritrosit normal çıkabilir ve lökosit değeri 5'ten yüksekse zaten enfeksiyon için şase falan veriliyor bana da lökosit değerim 15'ken verilmişti ve eritrositim o zaman normaldi. Yani lökositin 10'lara çıkması az değil aslında
Hahha belki 9 ay 10 durursa bir ihtimal oluyorAslan mümkün değil dimi
O baya bi durmasi lazim ama o zamana40 haftayi geciyor mu?
Aynen cnm hayırlısı neyse o olsun ponçik hakkındaBende öyle düşünüyorum git gide fark açılıyor bebek buyumuyor artık dogum deselerde hayırlısıyla disarda daha iyi büyüyecek belki.
Bende isal olmuşum bir türlü geçmiyor adet sancısı gibi ağrın varsa doktora gozuk benim hep doğumum öyle başlamıştı sizi giriyordu kasıklarıma sonra bele geçmiştiİyi geceler herkeze bugün uyuyamadım sabahtan belli affınıza sığınarak yaziyorm ishal olmuşum ve siyah midem ayrı kötü ve ara ara sancım oluyor karnım ayrı bir sert zaten bu rahatlama oluyor bir sancım belden kasigima vuran adet sancısı gibi 35+5 haftaligim doğum belirtisimi acaba
Başınız sağolsun canım ne diyeceğimi bilemiyorum çok üzgünüm, Allah sabırlar versin inşallahArkadaşlar bebeğim kuvezdeydi çoğunuz biliyorsunuz,bir hafta önce kaybettim,herkese hayırlı doğumlar diliyorum dua edin banada
Demir kullanıyorsan ondan siyahtır, kullanmıyorsan garip geldi bir Dr git istersenİyi geceler herkeze bugün uyuyamadım sabahtan belli affınıza sığınarak yaziyorm ishal olmuşum ve siyah midem ayrı kötü ve ara ara sancım oluyor karnım ayrı bir sert zaten bu rahatlama oluyor bir sancım belden kasigima vuran adet sancısı gibi 35+5 haftaligim doğum belirtisimi acaba
1 kez dolanmış bizim ama tam tur dolanmış yani ense boyun kaplıyor o yüzden normal doğumu önermiyor pek. Riskli olabilir sezaryene çevirmek zorunda kalabiliriz diye. Beslenme açısından problem yok demişti ama belki de 2 kez doladığı için sizinkini etkiliyordur canım. Ne öneriyor peki ne yapmak gerek?Kordon kaç kez dolanmış canım ? Bizimki iki kez dolanmış kan akışı kötü diyemem ama bebek beslenemiyor diyor doktor
Evet arkadaş sorunca ben de doktorumdan duyup bildiğimi yazmak istedim. Çünkü bende senelerdir taş da olduğu için idrar testi falan önceden beri çok veriyorum, eritrosittir odur budur insan biliyor artık, siz farklı bir şey yazınca ondan açıkladım. Sizin bir şeye engel olduğunuzu söylemedim, buraya göre kimse şekillendirmez bence işini. Doktorundan öğrenmiştir zaten arkadaş soracağım diyordu:) Ayrıca neden karışmayasınız herkes bildiğini söylüyor burada kimse kimseye en iyi ben bilirim demiyor ki siz de bilgilerinizi aktarın tabi hem de hemşireyseniz daha iyi:)Canım ben hemsireyim yani eritrosit nedir lökosit nedir blyrm elbette. Az mı çok mu kismisini kısaca acikladm aslında bu bilgileri burda sormak sadece bilgi edinmek için yoksa doktoru zaten ilaç verirse verir :) biz engel olmuyorz ki. Ön bilgi istemiş arkadas. Bilsem karışmazdimen doğrusu aslında. Burda kendi adıma karışmamak
Yatış takip deme sebebi neydi acaba?Bende cumartesi cok yoruldum pazar günü bebek cok az hareket etti böyle dinlemekle duydum sesını ,aksam üstü Dr gittim dün dayanamadım, dr hemen yatıs takip falan dedi istemiyorum dedim samimi bulmadım Dr , nst ve ultrason da sorun çıkmadı cok sukur, birseyler ye gel yine bakalım yatıs vericem dedi , istemiyorum diye geri gitmedim kactım :) bugün cok sükür keyfi yerinde gibi , hayırlısıyla dogum haftamıza ulassaydık sağ salim ,neyse anlamış olduk yorulmayacagız
Bebeğin gelişimine göre aslında çok erken değil ama ben olsam genede burada bir doktordan fikir alırım.Kizlar bugun doktordan geldim yine. Yuksek tansiyonumdan dolayi surekli ebe ve doktorun kontrolu altindayim zaten ilk gebeligim. Bugun 36+6 yim. Tansiyonum 13/10 geldi, ve doktorlar bu hafta suni sanciyla dogumu baslatmak istiyorlar. Preeklemsia yasamamdan korkuyorlar ama herhangi bir belirti gostermiyorum. Simdilik tam karar verilmis degil, 2 gun sonra bir daha gelmemi istediler, duruma gore bakicaklar yine. Ama tansiyonum benim hamileligimin basindan beri yuksek seyrediyordu, hamilelikten dolayi yukari cikan bir tansiyon degil yani. Bilmiyorum 37. hafta erken mi dogum icin emin olamiyorum :/ yurtdisinda yasiyorum.
Benimkide o şekilde oluyor ama şükür nts de sancım cikmadiBende isal olmuşum bir türlü geçmiyor adet sancısı gibi ağrın varsa doktora gozuk benim hep doğumum öyle başlamıştı sizi giriyordu kasıklarıma sonra bele geçmişti
Kullanıyorum ewt ondan olabilirmisDemir kullanıyorsan ondan siyahtır, kullanmıyorsan garip geldi bir Dr git istersen
Ay kan ilacı simsiyah yapıyor ben gebelik öncesi de kullanıyordum kansızım diye hep öyle canım normal yani endişelenmeKullanıyorum ewt ondan olabilirmis
Acıklama yapmadı bebek hareketleri azalması takip gerektirir yatmam diye bir sey yok dedi ama o Dr bizim arkadasında cocugu acile gidince hemen almıstı, kendi Dr da hatta kontrol de neden almıs senin bebegi demiş arkadasıma , bilmiyorum guvenemedim Dr a içime sinmedi bugun De devam ederse kendi dr polikliniğe giderim diye düşündüm, ya acıkcası hastanede olmak beni cok geriyorYatış takip deme sebebi neydi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?