2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben doktordan çıktım oldu baya ama sancı çekiyorum ufak ufak
Açılmam var
Sancı çıktı nstde
Doktor evde bekle, ağırlaşınca gel dedi. Ama benim bir hafta sürebilir çünkü bana ne fitil verdi ne de suni sancı verme niyetinde
Sizler doğurun bende haftasonuna yetiştircem

Eger normal sekilde dogum yapacaksan, hurma acilmayi kolaylastiriyor. Hatta bilimsel makalelerini okumuştum.

Eger normal sekilde dogum yapacaksan, hurma acilmayi kolaylastiriyor. Hatta bilimsel makalelerini okumuştum.
Ay evet hergün 4-5 adet yiyorum (normal olacak)
Birazdan yürüyüşe çıkıcam ama sancım ara ara güzel vuruyor. Zor olacak fakat mecbur :)

Hahaha biz bayramdan sonraya kaldık cnm olsun en küçük bebisler bizim kiler olucak
Öyle görünüyor daha tık yok bnde nzmn ağrılarım sancım olsa diyorum doguracam ama doktor daha var diyor bütün heves kaçıyor Çarşamba doktora gidicem belki gün verir

Kızlar daha önce ki yazdığımı hatırlayanlar bilir bebeğimde ciddi bir gerilik var. Şuan 34+5im ama bebek 30+0 çıktı ve daha 1800 gram doktor 37yi bekleyemeyecegiz gibi dedi. 37. Hafta bayrama geliyor sizce doktorla konuşup bayramdan önce doğum olsa diye konuşsam mi acaba. Bayramda ya bişey olursa 10 gün kimse de yok gidip kontrolde olamam.

Riske atma cnm bukdr geriliği varsa bence yine sen daha iyi bilirsin

Bencede konuş

Kizlar birazdan doktorun yanina gitcem galiba saat 4 yatiş yapilcak
Ay cnm Allah kolaylik versin insallah saglıkla bi dogum yaparsin kac cikti nst sanci. Beni bi bebekte 1 saat falan bekletti 2 kez 100 uzeri cikti
Benim 60 bile cıktığı oluyordu ilkinde ama hiç ağrı hissetmezdim ,son zamana kadar da durdu
Benim bugün full 40 uzeriydi 3 kez de 100 uzeri oldu ama onlari cok hissettim hatta biraz sesim bile cikti sancilandigim icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…