- 22 Aralık 2016
- 2.175
- 2.936
- 133
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.581
Sendemi sezeryansin kız ben normal biliyordum seniÖyle görünüyor daha tık yok bnde nzmn ağrılarım sancım olsa diyorum doguracam ama doktor daha var diyor bütün heves kaçıyorÇarşamba doktora gidicem belki gün verir
Benimde öyle oldu canm. Suyum sinirda dedi haftan biraz geride dedi aşiri terlemem var akıntım yok yarın gidicem bakalm ne dicek şimdiye kdr herşey iyiydi haftası ile uyumlu idi birde maden suyu iç kuzum çok mineral kaybediyoruz ter ileKızlar biraz önce doktordan çıktım.ilk ultroson kağıdını istemişti götürdüm göturmez olaydim. 36 olan haftam 35e çekildi. Suyu da az biraz azalmış dedi. Zaten burası çok sıcak çok terliyorum akintimda çok var. Bebek geriden mi geliyor neye gore 35 dedi anlamadım. Net bi şey de soylemiyoki
Doğru diyosun haftam ilerledikçe iyice salmıştım ben. Maden suyu falan bıraktım neredeyse. Bi de artık yemek yiyesim de gelmiyor sabah kahvaltısında yumurtayı zorla yer oldum tiksiniyorum 8 ay düzenli ye ye bunyem error veriyorBenimde öyle oldu canm. Suyum sinirda dedi haftan biraz geride dedi aşiri terlemem var akıntım yok yarın gidicem bakalm ne dicek şimdiye kdr herşey iyiydi haftası ile uyumlu idi birde maden suyu iç kuzum çok mineral kaybediyoruz ter ile
Heh senide ben gibi yaptılar desene benide 34 Ken 33 çekmişler di nie yaptilar öyle anlamadım adet tarihine göre netlestiriyor lar mis ulturosonda gözüken göre değilmiş bana öyle yaptılarKızlar biraz önce doktordan çıktım.ilk ultroson kağıdını istemişti götürdüm göturmez olaydim. 36 olan haftam 35e çekildi. Suyu da az biraz azalmış dedi. Zaten burası çok sıcak çok terliyorum akintimda çok var. Bebek geriden mi geliyor neye gore 35 dedi anlamadım. Net bi şey de soylemiyoki
He ya sorma. Kaldık mi temmuzaHeh senide ben gibi yaptılar desene benide 34 Ken 33 çekmişler di nie yaptilar öyle anlamadım adet tarihine göre netlestiriyor lar mis ulturosonda gözüken göre değilmiş bana öyle yaptılar
Doğum yapan varmı haber yokmu hala
Şuan ne kadarlık haftan olmuş oldu hesapladinmi bende çok sıkıldım hiç bir şeyim olmuyor almakta istemiyorum şunun şurasında ne kaldı die bende geçen hastanede yattım sancım var die serum iğne derken benimde o zaman bir hafta geriye çektiler nieyse pek anlamdim olsun ha bir hafta erken ha bir hafta geç sağlıklı olsunlar da ikimizde temmuz ortasiyiz belli oldu tabi önceden gelmazlerseHe ya sorma. Kaldık mi temmuzakız ben sıkıldım bu hamilelik 'ten Çok zorlaniyom sıcak terleme beni mahvetti keşke erkenden doğursaydım kurtulaydım
Amin inşallah sağ sağlim alırlar ucude kuzucuklarini kucaklarına meraktan catliyacam burda biride haber vermiyor şuan kötü birşey olmasında gerisi önemli değil vallaBu sessizlik beni de endişe ile meraklandırıyor
Bu günlük 3 kişiden haber bekliyoruz, en azındanPheebs aşama aşama bilgi veriyordu, ya sancıları sıklaştı buraya artık bakamıyor yada artık doğum evresi geldi dualarımız gönlümüz hep onlarla inşallah hayırlı haberler gelecek diye düşünüyorum
Senle ikimiz ayrılmaz ikiliyizHe ya sorma. Kaldık mi temmuzakız ben sıkıldım bu hamilelik 'ten Çok zorlaniyom sıcak terleme beni mahvetti keşke erkenden doğursaydım kurtulaydım
Evet haftamız aynıydı. Ama ben cozuttum son zamanlarda hiç dikkat etmiyodum. Ay bilmiyom inşallah sağ salim alalım kucagimiza da bekleriz napalim. Analık vicdan azabi diye boşa dememisler daha doğmadan kendimi yedim ben saldim ondan geri yaptilar haftayi diye. Doktordan geldiğimden beri çeşmeleri açtımSenle ikimiz ayrılmaz ikiliyizayniydik nerdeyse biz. Şimdi ikimizde geriledik iyimi nazar değdi bize kesin
Normalde 36+2 ydim si.di 35+1 diyorŞuan ne kadarlık haftan olmuş oldu hesapladinmi bende çok sıkıldım hiç bir şeyim olmuyor almakta istemiyorum şunun şurasında ne kaldı die bende geçen hastanede yattım sancım var die serum iğne derken benimde o zaman bir hafta geriye çektiler nieyse pek anlamdim olsun ha bir hafta erken ha bir hafta geç sağlıklı olsunlar da ikimizde temmuz ortasiyiz belli oldu tabi önceden gelmazlerse
Aşırı ağlıyorum bende dün eşim ne yaptın evde dedi o lafına bile saatlerce ağladım tiribegirdim konuşmadım aşırı yeme isteği geldi bu ara meyveci oldum iyice alınmayınca dahada cozuruyorumEvet haftamız aynıydı. Ama ben cozuttum son zamanlarda hiç dikkat etmiyodum. Ay bilmiyom inşallah sağ salim alalım kucagimiza da bekleriz napalim. Analık vicdan azabi diye boşa dememisler daha doğmadan kendimi yedim ben saldim ondan geri yaptilar haftayi diye. Doktordan geldiğimden beri çeşmeleri açtımhormonlar horon tepiyor galiba
Olsun cnm ya hahahah benden üç gün ondeydin gene ondesinNormalde 36+2 ydim si.di 35+1 diyor
Bana 35 +1 dedi sanırsam. Allah adamlara yardım etsinAşırı ağlıyorum bende dün eşim ne yaptın evde dedi o lafına bile saatlerce ağladım tiribegirdim konuşmadım aşırı yeme isteği geldi bu ara meyveci oldum iyice alınmayınca dahada cozuruyorumdaha 34+6 yım daha senin ki kaç haftalık oldu bunun lohusaligi var allahimmmmm.
Kız banada demes mi sen dokuz ay taşıyorsun. Sonra hemen kucağına aliyrosun dedi ulan okadar sanciyi kim çekecek doğuracak dedim. Gotunu yerim die seviyorsun ama dedim o iş senin işin demezmi bana ben tohumu verir kenera çekilirim dediBana 35 +1 dedi sanırsam. Allah adamlara yardım etsinbeni de doğum korkusu sardı diye adamı düşmanım gibi goruyom korkuyom dedim korkma diyor boyle teselli mi olur dedim oh ne güzel verecekler kucağına hop evlat seveceksin bütün sıkıntıyı ben çekecem dedim geçen gün. Çile üstüne çile. Artık lohusalikta boğazlar mıyız kacirtir mıyız bilmiyom
Benim de hicbi seyim olmuyor ha dogurdum ha doğuracam masrafa gerek yok diye diye temmuza kaldikKız banada demes mi sen dokuz ay taşıyorsun. Sonra hemen kucağına aliyrosun dedi ulan okadar sanciyi kim çekecek doğuracak dedim. Gotunu yerim die seviyorsun ama dedim o iş senin işin demezmi bana ben tohumu verir kenera çekilirim dedibana düdüklü tencere diyor devamlı bazende aha deprem oluyor tutulun diyor şaka Maka çok kilo aldım bu ara 74 olmuş kilom 58 le başlamıştım bacaklarım çok sis ti anamın kıyafetlerini çalıp giyiyorum
Eşim bana takildikca tüm tişörtleri mi giyiyorum yeter tişörtüm kalmadı dedi napayım ev temizlerken çamaşır suyu olduysaBenim de hicbi seyim olmuyor ha dogurdum ha doğuracam masrafa gerek yok diye diye temmuza kaldik65 oldum çok almadım ama yine de kıyafet kalmadi evin içinde gecelikle dolasiyom sicaktan. Iyi yapıyon anam yakın olaydı ben de pijama neyim çalardım bol bol miss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?