2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ilık bir duş alıp dinlenme moduna geç soluna doğru uzan
Geçmezse gece git acile hafiflerse sabah kontrole gidersin
Benim hep oluyor arabada
Dinlenince geçiyor ama ayağa kalkıp biraz yürüsem ağrım başlıyor gibi oluyor. Bakalım eğer böyle akşam da devam ederse gidicem , bugün doktor rahim duvarı incelmeye başlamış demişti sabah artık bakalım…

Bana da öyle dedi. Suyum biraz azalmış sınırda ama evhamlanacak kadar değil dedi. Bol su iç canım. Doğuma yaklaştıkça bebeklerin suyu yeterli gelmiyormuş daha fazla içmemiz lazım. Soda ve su iç bol bol

sen baya ara koymuşsun sende ilk doğum gibi sancı cekecez belli oldu
12 yıllık tecrübeli annemi dersin herşeyi unutmuş acemi annemi belli değil ama şimdiki hamileliğimin tadını çıkardım ilkinde çok stresliydim inşallah doğunca da aynı devam ederim genç annelik ten olgun anneliği ulaştım
Yaa ne kadar güzel :) bende heyecanlandım ilk defa kızlar birer birer doğurunca :)
Dimi bir heyecan aldı benimde son 5 gün Allahın izniyle, sizin belli mi yada kaç haftalık

Aslında burçtan ziyade çocuk yetiştirmek başlı aşına zor bir iş Allah yardımcımız olsun hayırlı sağlıklı evlatlarınız olsun inş

öyle canım hakkımızda hayırlısı böyleymiş demekki yapacak bişey yok yinede moralim bozuldu ameliyattan korkuyorum birazda ama tabiki bebeğim sağlıklı olsun gerisi önemli değil
Cnm hiç korkma benim ilkim o kadar kolaydı ki bilmediğim için sabaha kadar uyumamıştım korkudan ama inan kontrole gider gibi sezeryan olup gelmiştim eve ilk gün bir kalktım hiç yatmadım ağrı kesici bile istemedim hiç, yinede inşallah bakarsın tekrar doğum pozisyonuna gelir benim 3 günde bir pozisyon değiştiriyor aşağı yukarı ve yan duruş canı nasıl isterse inşallah istediğin gibi normal doğum yaparsın ama olmazsada sakın korkma üzülme

Canım benim 3 hafta önce benim de tersti, şimdi düzelmiş ama doktor yine terse dönebilir, yeri fazla daha dedi 37e kadar herşey olabilirmiş 37den sonra ama artık yeri darlaşacağı için kolay kolay dönmez dedi
Sen tam kaç haftalık oldun?

İnşallah cnm

bugün 36+5ti canım keşke dönse ama demekki hayırlısı böyleymiş belkide normal olsa bişey olucaktı allah herşeyin en iyisini bilir sağlıklı olsunda katlanıcaz mecbur ben normalde iğneden bile korkan biriydim ameliyattan korkuyorum ama yapacak bişey yok hayırlısı olsun

kontrole 15.30 da gittik doktor hasta gelirse doğumhanedeyim oraya gönder demiş orda muayene etti nst falan çekildi oğlum babasıyla kapının önündeydi beni götünce anne bebeğimiz hani kesip çıkarmadılarmı diyo o an moralim baya bozuktu oğluşumun o tatlı konuşması kardeşini sorması o kadar iyi geldiki güldürdü baya bide dilide iyice dönmüyo çok tatlı ya

Benim annem Aslan kocam yengeç.Annem aslan olsun diye bakıyor ben yengeç.Valla annemle anlaşmak daha zor kocam duygusaldır uyumludur.Annem kendi dediği olsun ister hep

Dediğin gibi herşey bizim için ablamın 2 tane normal doğumu vardı, 3.ünde tansiyon sorunu oldu sezeryan oldu, bu kadar emek veriyoruz hayırlısı ile sağlıkla yavrumuzu ellerimize alalım da (bu arada K Kayrens in ki 37 de dönmüş hala umut var diyebiliriz)

Benim de son 5 günüm 25 Haziran sezeryen olacak inşallah, sağlıkla kucaklarımıza alırız inşallah bebişlerimizi

Dimi bir heyecan aldı benimde son 5 gün Allahın izniyle, sizin belli mi yada kaç haftalık
İnşallah perşembe benimde 38+4 de olacak Allah izin verirse yarın anestezi uzmanıyla görüşücez işte tahlilleri yapıcak ertesi gün doğum sağlıkla gelsin bebekler inşallah

Benim annem Aslan kocam yengeç.Annem aslan olsun diye bakıyor ben yengeç.Valla annemle anlaşmak daha zor kocam duygusaldır uyumludur.Annem kendi dediği olsun ister hep
Tanıdığım tüm yengeçlerden memnunum ortak özellikleri evcimen oluşları içinde eşimde dahil
İnşallah perşembe benimde 38+4 de olacak Allah izin verirse yarın anestezi uzmanıyla görüşücez işte tahlilleri yapıcak ertesi gün doğum sağlıkla gelsin bebekler inşallah
Son 1 o zaman maşallahinşallah cnm sağlıkla gelsinler

Kızlar selam #mormenekşe naptı doğurdumu ay çok heyecanlı benide sabah anestezi görücek gün verıcekler 36 haftalıgım inşallah sağlıklıca gelirler
Bebek özledim valla

Bebeği döndürmek için egzersizler var hiç denedin mi canım? Madem istiyorsun şansını dene bence. Youtube da da gösteriyor. Perşembeye kadar yap bakalım kısmet belki döner.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…