- 18 Aralık 2018
- 363
- 342
- 103
- 31
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #22.981
Oyss maşallah sende oda saglikliysaniz hiç üzülme canım zamanla toparlarsiniz inşallahKızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Oyssss kuzuma kaç kilo doğdu kız. Şimdi çok tatlıdır o yaaaaa banane ya banne bende istiyorumKizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Allah'ım analı babalı büyüsün inşallahKizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Kızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Gözünüz aydın maşallah bebişlerinizrKizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Kızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Kizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Çok geçmiş olsun canım neden o kadar zorladılar sezeryana almak yerine anlamadım bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sende biran evvel eski sağlığına kavuşursun sağlıkla büyüt bebeğini darısı inşallah bizlereKızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Canım tebrik ederim çok geçmiş olsun yarın diye biliyorduk biz seni :) erken geldi minik kuş. İnşallah sende biran evvel sağlığına kavuşursunKizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Hadi ya bak o iyi değilmiş bu konularda gerçekten koca daha iyi oluyorHaha benim kocam hiç sanmıyorum o benden hassas
Ohh şükür canım benimKizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Oyyy maşallah Allahım analı babalı büyütsün inşKızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Tez zamanda toparlar sın inş be işin sana şifa verir annesi Allah analı babalı büyütsün inşKizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Kizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Sezeryana niye almadilar kordon dolanmışsa. Neyse ki bebeğin ve sen sagliklisin ya gerisi unutulur gider. Analı babalı büyüsünKızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Cnm belki yine döner eski haline. Hem moralini bozma nasil hayirli ise öyle olsun bunu biz bilemeyiz kikontrolüm vardı bugün kızım geri ters dönmüş moralim baya bozuldukan aldılar perşembe ameliyat günü vericekler sevincim kursağımda kaldı resmen neyse hayırlısı böyleymiş büyük ihtimal bayramdan sonraya alırız dedi perşembe kesin belli olucak öncemi sonramı
Cnm gözün aydın saglikli ya önemli olan o kilo alınir. Allah anali babali büyütsün.Kızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Yaa cnm gözün aydın ayrintilari musait olunca yaz merak ediyorum. Allah anali babali büyutsün.Kizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Darısı sana cnmCanım tebrik ederim çok geçmiş olsun yarın diye biliyorduk biz seni :) erken geldi minik kuş. İnşallah sende biran evvel sağlığına kavuşursun
Bilemedim acır yinede :) topuk da hassas :)Hadi ya bak o iyi değilmiş bu konularda gerçekten koca daha iyi oluyorbenim zati tutmaya gücüm bile yetmiyordu 1 yaşdan sonra ama topuk Kanı olayında Dr bize ora ölü deri hissetmez demişti oğlum bak yeni yeni hatırlıyorum iğneden daha az ağlamıştı onda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?