2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına

Oyss maşallah sende oda saglikliysaniz hiç üzülme canım zamanla toparlarsiniz inşallah

Kizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Gözünüz aydın maşallah bebişlerinizr

Kizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize

Ayy maşallah kızlar. Ne bereketli günmüş. Gözünüz aydın. Darısı başımıza sağ Salim

Çok geçmiş olsun canım neden o kadar zorladılar sezeryana almak yerine anlamadım bebeğin sağlıklı olmasına çok sevindim inşallah sende biran evvel eski sağlığına kavuşursun sağlıkla büyüt bebeğini darısı inşallah bizlere

Haha benim kocam hiç sanmıyorum o benden hassas
Hadi ya bak o iyi değilmiş bu konularda gerçekten koca daha iyi oluyor benim zati tutmaya gücüm bile yetmiyordu 1 yaşdan sonra ama topuk Kanı olayında Dr bize ora ölü deri hissetmez demişti oğlum bak yeni yeni hatırlıyorum iğneden daha az ağlamıştı onda

Ohh şükür canım benim bitti gitti işte. merak etmiştik seni. Ne güzel bebişin yanimda yazmışsın duygulandım gözün aydin olsun

Oyyy maşallah Allahım analı babalı büyütsün inş

Kuzum iyisin ve bebişinde yanında sağlıklısınız ya herşey yoluna girer inşallah hepimizin aklında idin, inşallah hemen toparlarsın ve bol sütün olur bebişinde hızlıca kilo alır

Canım hayırlı olsun, biraz daha toparlayınca sende ayrıntıları yazarsın tekrardan gözümüz aydın

Sezeryana niye almadilar kordon dolanmışsa. Neyse ki bebeğin ve sen sagliklisin ya gerisi unutulur gider. Analı babalı büyüsün

Cnm belki yine döner eski haline. Hem moralini bozma nasil hayirli ise öyle olsun bunu biz bilemeyiz ki

Cnm gözün aydın saglikli ya önemli olan o kilo alınir. Allah anali babali büyütsün.

Yaa cnm gözün aydın ayrintilari musait olunca yaz merak ediyorum. Allah anali babali büyutsün.

Kızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Şimdi internette okudum nst de sanci 40 ve üzeri 3 kez kalirsa dogum başlıyor demektir diye yorumlariz yaziyor. Benim dün nst de full 40 uzeriydi bazen 100 e bile cikti. Ama doktor sıkıntı yok deyip yolladi benim kafam karisti simdi. Ya dogum basladiysa bi anda acilma falan olursa diye korkuyorum. Bi de ikiz bebek.

Bilemedim acır yinede :) topuk da hassas :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…