- 17 Aralık 2016
- 3.321
- 5.957
- 158
- 39
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.001
40 ve üzeri çıktığında bir süre aynı devam etmesi gerekiyor anlık çıkışlar bebeğin hareket ettiğinde tekme attığında oluyor çünkü sizin sancılarınızın süresi ne kadardı hatırlıyormusunuzKızlar bilgisi olan varsa yazabilir mi?
Şimdi internette okudum nst de sanci 40 ve üzeri 3 kez kalirsa dogum başlıyor demektir diye yorumlariz yaziyor. Benim dün nst de full 40 uzeriydi bazen 100 e bile cikti. Ama doktor sıkıntı yok deyip yolladi benim kafam karisti simdi. Ya dogum basladiysa bi anda acilma falan olursa diye korkuyorum. Bi de ikiz bebek.
Allah analı babalı büyütsün canımmKızlar merhaba, çok geç haber veriyorum kusura bakmayın çünkü benim sürecim çok uzun geçti. Pazar günü nişan geldi yazmıştım, pazartesi gece 3te de suyum gelmişti. Fakat benim açılmam çoook uzun zaman aldı. Çarşamba günü yani bugün sabah 11de suni sancılarla anca 10 cm açılabildim. 2-3 dkda bir gelen çok yoğun sancılarım oldu ama buna rağmen açılmam sadece 3 cmdi, dolayısıyla epidural almak zorunda kaldım. Bir de bebeğin kordonu 3 kere dolanmış boynuna, ben biraz ıkıntıktan sonra bebeği vakumla almaya çalıştılar. Kesik atmadılar ama çok fazla yırtıklarım var dolayısıyla pek kalkıp şuanlık kendi işimi göremiyorum. Tamamen pozitif doğum hikayesi diyemesem de bir şekilde doğum gerçekleşti ve oğlum gayet sağlıklı. 38+0da doğdu kilosu 2840 gr ve boyu 48 cm :) minik bir bebiş :) Darısı sizlerin başına
Allah analı babalı büyütmek nasip etsin canımKizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Kaçıncı haftadasınız? Benim de bayramdan sonra dedi doktorum ama ağrım çok oluyor ve karnım baya aşağı indi. Bakalım en hayırlı zamanda sağ salim kavuşalım inşallahTüm dogum yapanları tek tek tebrik ederimAllah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza hayırlısıyla vaktiyle inşallah,bizim suan için bayramdan sonra olacak ama henüz Dr gün vermedi bakalım,ben yinede bayramda hazırlıklı durmak istiyorum,belki canı sıkılır bayramlaşmak ister
Biz aynıyız benim de bugün 36+336+3 oldum bugün benle birlikte hamiş olan iki arkadaş var günlerimiz birer gün arayla onlara5- 7 temmuz demişler bana daha gün verilmedi ama tahminimce bizimde o hafta olur,ben aslında beklerse 39+3 de falan alsa 10 temmuz gibi diyorum ama iyice agırlastım o kadar dururmu bilmiyorum,sanırım bir tık da önden gidiyor,yarın Dr gıdıcem daha net anlarız, sizin kac hafta
Benim hep 40 üzeriydi hic 40 in altina dusmedi ara ara 65 ler 55 ler oldu 2 kez de 100 oldu. Yani nasil bisey yok dedi anlamadim zaten 100 oldugunda cok fazla hissettim sanciyi.40 ve üzeri çıktığında bir süre aynı devam etmesi gerekiyor anlık çıkışlar bebeğin hareket ettiğinde tekme attığında oluyor çünkü sizin sancılarınızın süresi ne kadardı hatırlıyormusunuz
Yine gözüküyor ayarlardan imza bölümünü açmanız gerekEskiden herkesin haftası görünürdü iyi olurdu bu böyle iyi olmadı hiç
Neden öyle dedi acaba keşke deseydiniz ben sancı hissediyorum diye sonrasında nasılsınız bugünBenim hep 40 üzeriydi hic 40 in altina dusmedi ara ara 65 ler 55 ler oldu 2 kez de 100 oldu. Yani nasil bisey yok dedi anlamadim zaten 100 oldugunda cok fazla hissettim sanciyi.
Düzenli olmayınca ve uyumlu olmaması galiba sorunBenim hep 40 üzeriydi hic 40 in altina dusmedi ara ara 65 ler 55 ler oldu 2 kez de 100 oldu. Yani nasil bisey yok dedi anlamadim zaten 100 oldugunda cok fazla hissettim sanciyi.
Benim akşam üzeri baya vardı sancım hatta yazmıştım da dayanamadım acile gittim, ilk defa böyle Meksika dalgası gibi sancılar çıktı 80 -60 seviyelerinde aha dedim geliyor ancak doktor ve ebe muhtemelen bizim bilmediğimiz başka birşeye bakıyor düzenine kalp atışı ile uyumuna vs, bunlar düzensiz sancılar doğuma hazırlık sancıları dediler. Sadece ebe alttan muayene yaptı açıklık var mu diye açıklıkta olmayınca hadi evine dediler :)Benim hep 40 üzeriydi hic 40 in altina dusmedi ara ara 65 ler 55 ler oldu 2 kez de 100 oldu. Yani nasil bisey yok dedi anlamadim zaten 100 oldugunda cok fazla hissettim sanciyi.
Iyiyim ama yine ara ara sancim oluyor. Soyledim de doktora bisey gozükmuyor dedi. Bende duzenli olmamasina bagladimNeden öyle dedi acaba keşke deseydiniz ben sancı hissediyorum diye sonrasında nasılsınız bugün
Evt ben de öylen düşünüyorum cnm.Düzenli olmayınca ve uyumlu olmaması galiba sorun
Hadi atlattin cnm senin de sezaryen mi normal mi ikilemdeydin şükür saglikla dogumun gerceklesti. Bebisin ultarsonla dogum kilosu tuttu mu peki. Bazen yanilma payi cok oluyor.Kizlar sürecini yazayım gece uyumicam sanırım böyle günlerde uyuyamiyorm ben :/ sabah. Normal muayene ye geldm sancin başlamış dedi yavaş yavaş. Muayene edeym dedi doktor alttan baktı beş cm aciklik dediki doğumun başlamış. Dogumhaneye gönderdi panik oldm tabi sonra altı cm oldu ama. Ağrım ona rağmen iyiydi sonra suyunu boşalttı ebe akşam doğum.oldu zaten riskim vardı blyrsnz doğum sonrası kanama oldu. Ama topladı. Brz yorgun halsizim. Normal süreçler yani. Darısı size olsun
Beni alttan muayene yapmadilar 2 serum verdiler sonra eveBenim akşam üzeri baya vardı sancım hatta yazmıştım da dayanamadım acile gittim, ilk defa böyle Meksika dalgası gibi sancılar çıktı 80 -60 seviyelerinde aha dedim geliyor ancak doktor ve ebe muhtemelen bizim bilmediğimiz başka birşeye bakıyor düzenine kalp atışı ile uyumuna vs, bunlar düzensiz sancılar doğuma hazırlık sancıları dediler. Sadece ebe alttan muayene yaptı açıklık var mu diye açıklıkta olmayınca hadi evine dediler :)
İnan muayene etmeden önce sezeryan günü aldk cuma günü için. Anestezi görsün dedi ama muayene bakınca açıklık 5-6 dedi ben kendimi o anki sürece verdimIyiyim ama yine ara ara sancim oluyor. Soyledim de doktora bisey gozükmuyor dedi. Bende duzenli olmamasina bagladim
Evt ben de öylen düşünüyorum cnm.
Hadi atlattin cnm senin de sezaryen mi normal mi ikilemdeydin şükür saglikla dogumun gerceklesti. Bebisin ultarsonla dogum kilosu tuttu mu peki. Bazen yanilma payi cok oluyor.
Valla Dr öğle diyince Bi rahatlama geliyor acısada Dr öğle dedi ya acımıyodur diyordum kendime bide benim oğlumun teni çok açık damar bulmak imkansız her hastaneye gidişinle hatim indiriyorum damarlar ilgili biley çıkmasın diye Allah tedavisi zor olan hastalıklar vermesin çocuklarımıza annelerin yerine koyamıyorum bile kendimiBilemedim acır yinede :) topuk da hassas :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?