2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
40 ve üzeri çıktığında bir süre aynı devam etmesi gerekiyor anlık çıkışlar bebeğin hareket ettiğinde tekme attığında oluyor çünkü sizin sancılarınızın süresi ne kadardı hatırlıyormusunuz

Allah analı babalı büyütsün canımm

Tüm dogum yapanları tek tek tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün inşallah darısı bizim başımıza hayırlısıyla vaktiyle inşallah,bizim suan için bayramdan sonra olacak ama henüz Dr gün vermedi bakalım,ben yinede bayramda hazırlıklı durmak istiyorum,belki canı sıkılır bayramlaşmak ister

Kaçıncı haftadasınız? Benim de bayramdan sonra dedi doktorum ama ağrım çok oluyor ve karnım baya aşağı indi. Bakalım en hayırlı zamanda sağ salim kavuşalım inşallah zamanlarını beklerler inşallah

36+3 oldum bugün benle birlikte hamiş olan iki arkadaş var günlerimiz birer gün arayla onlara5- 7 temmuz demişler bana daha gün verilmedi ama tahminimce bizimde o hafta olur,ben aslında beklerse 39+3 de falan alsa 10 temmuz gibi diyorum ama iyice agırlastım o kadar dururmu bilmiyorum,sanırım bir tık da önden gidiyor,yarın Dr gıdıcem daha net anlarız, sizin kac hafta

Eskiden herkesin haftası görünürdü iyi olurdu bu böyle iyi olmadı hiç

Biz aynıyız benim de bugün 36+3 17 temmuz normal görünen ama normal doğum istediğim için günü belli değil. Bekleyeceğini sanmıyorum. En geç temmuzun 9u 10 u gibi gelir diye hissediyorum. Rabbim yardımcımız olsun. Bayramda sürpriz yapmasınlar da.

Benim hep 40 üzeriydi hic 40 in altina dusmedi ara ara 65 ler 55 ler oldu 2 kez de 100 oldu. Yani nasil bisey yok dedi anlamadim zaten 100 oldugunda cok fazla hissettim sanciyi.

Kizlar sürecini yazayım gece uyumicam sanırım böyle günlerde uyuyamiyorm ben :/ sabah. Normal muayene ye geldm sancin başlamış dedi yavaş yavaş. Muayene edeym dedi doktor alttan baktı beş cm aciklik dediki doğumun başlamış. Dogumhaneye gönderdi panik oldm tabi sonra altı cm oldu ama. Ağrım ona rağmen iyiydi sonra suyunu boşalttı ebe akşam doğum.oldu zaten riskim vardı blyrsnz doğum sonrası kanama oldu. Ama topladı. Brz yorgun halsizim. Normal süreçler yani. Darısı size olsun

Benim hep 40 üzeriydi hic 40 in altina dusmedi ara ara 65 ler 55 ler oldu 2 kez de 100 oldu. Yani nasil bisey yok dedi anlamadim zaten 100 oldugunda cok fazla hissettim sanciyi.
Benim akşam üzeri baya vardı sancım hatta yazmıştım da dayanamadım acile gittim, ilk defa böyle Meksika dalgası gibi sancılar çıktı 80 -60 seviyelerinde aha dedim geliyor ancak doktor ve ebe muhtemelen bizim bilmediğimiz başka birşeye bakıyor düzenine kalp atışı ile uyumuna vs, bunlar düzensiz sancılar doğuma hazırlık sancıları dediler. Sadece ebe alttan muayene yaptı açıklık var mu diye açıklıkta olmayınca hadi evine dediler :)

Neden öyle dedi acaba keşke deseydiniz ben sancı hissediyorum diye sonrasında nasılsınız bugün
Iyiyim ama yine ara ara sancim oluyor. Soyledim de doktora bisey gozükmuyor dedi. Bende duzenli olmamasina bagladim

Düzenli olmayınca ve uyumlu olmaması galiba sorun
Evt ben de öylen düşünüyorum cnm.

Hadi atlattin cnm senin de sezaryen mi normal mi ikilemdeydin şükür saglikla dogumun gerceklesti. Bebisin ultarsonla dogum kilosu tuttu mu peki. Bazen yanilma payi cok oluyor.

Beni alttan muayene yapmadilar 2 serum verdiler sonra eve. Sen kac haftaliktin

İnan muayene etmeden önce sezeryan günü aldk cuma günü için. Anestezi görsün dedi ama muayene bakınca açıklık 5-6 dedi ben kendimi o anki sürece verdim

Bilemedim acır yinede :) topuk da hassas :)
Valla Dr öğle diyince Bi rahatlama geliyor acısada Dr öğle dedi ya acımıyodur diyordum kendime bide benim oğlumun teni çok açık damar bulmak imkansız her hastaneye gidişinle hatim indiriyorum damarlar ilgili biley çıkmasın diye Allah tedavisi zor olan hastalıklar vermesin çocuklarımıza annelerin yerine koyamıyorum bile kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…