2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Günaydın güzel haberler alacağımız bir gün olsun bugün
Dünden bugüne ağırlaştım sanki 1 günde 40 hafta olanları düşünemiyorum ve tebrik ediyorum, 37+3 teyim yatamıyorum, kalkamıyorum bugünde yürürken yoğun basınç hissi var alt tarafta acıyor çıkmak istiyor galiba 4 gün daha tutabilirsem iyi olacak doktorum izinde, sizler nasılsınız

Günaydın ben de zorlaniyorum ve erken yatıp 6 buçukta dikiliyorum ayağa

Bende 36+3 üm genelde 38 dolunca alalım dıolar eger skntı yoksa bebısde gelisimde bide onden gidiıosa alabılıolar bende 6 temmuza aldm Allahın ıznıle ozamanda 38+5 oluyorum

Günaydın ben de zorlaniyorum ve erken yatıp 6 buçukta dikiliyorum ayağa
Doğum iznine ayrılınca sürekli uyurum hayalim vardı, şimdiyse sabaha karşı uyuyorum 6 da açılıyor gözüm bebişleri uykusuz karşılayacağız gün içerisinde 15-20 dk da şekerleme yapıyorum o ilaç gibi geliyor

Bende de aynı şey olmuştu, dört kere 40ın üzerinde sancı çıkmıştı beni de doktor normal diye eve göndermişti bende en son gidişimde hemşireye sordum, bana dedi interenete çok bakma bebek hareketleri de kasılmaya neden olur dedi birlikte değerlendirilmesi gerekiyor dedi, bilmiyorum ne kadar doğru ama böyle bi açıklama yapmıştı bana

Kizlar ben doğum yaptım yazamadm daha toparlayinca yazarm bebeğim yanımda Allah sağ salim kavuşmanızı nasip etsin herbirinize
Kizlar hepinize gecmiş olsun
Saglikla bebegimizi kucagimiza aldik ya
Bu agrilarda gececek zamanla

Bebeği döndürmek için egzersizler var hiç denedin mi canım? Madem istiyorsun şansını dene bence. Youtube da da gösteriyor. Perşembeye kadar yap bakalım kısmet belki döner.
35 haftalıkken kontrolde normal doğuma uyumlu dönmüş demişti şimdi tekrardan ters dönmüş hakkımızda hayırlısı böyle belkide dün çok üzüldüm ama napim nasip bebeğim sağlıklı olsunda tek korksamda sezeryan olsun bi kere o kaybetme duygusunu yaşadım allah bidaha yaşatmasın yarın gidicez bakim gün vericek

Kızlar Bayadır yoktum , bakayım kimler doğurmuş dedim.
Ben 36.haftadayım ama bebeğim önden gidiyor ultrasona göre 37+1 günlük oldum
Ultrason hesabı daha kuvvetli geliyor bana. Bayramdan sonra 14 temmuz da randevum var heyecanlıyım, sağ salim kavuşmaya az kaldı.
LadyMorganas doğum yapmışsın sanırım. Allah bağışlasın .

Hadi gözünüz aydın canım çok sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…