- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.221
Allah analı babalı büyürsün canım. Çok geçmiş olsunKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bebek ve ben iyiyiz çok şükür Allah inşallah hepinize nasip etsin hayırlısı ile. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten ne agrı ne acı insanın gözünde olmuyor sezeryan olacaklar için söylüyorum korkulacak hiç bir yanı yokmuş içinizi ferah tutun ne sonta ne anestezi hiç bir acı duymuyorsunuz.
Tamam canım sağ olBenim vardı ama 7 aylıkken falan karaciğerle alakalı demişlerdi bişey çıkmadı ama sen genede Dr sor o bide suyu çok iç deri kurulduğundan da olabiliyor ben suyu çoğalınca kaşıntı azaldı bide sıcak su ile duş yapma azdırıyor
Kız millet pamuklu kilotlu çorap üstü çorap giydiriyor yenidoğanlar kat kat sarılıyor ben bugün hastanede gördüm yani uzun kollu giydirilirKızlar hava çok sıcak (İstanbul)
Ve boğucu
Çok kıyafet almadım ama aldıklarımı da hep uzun kollu aldım
Bebek için pişik sebebi olmasın sakın? Napsam bilemedim?
Bir de klima kullanıyor musunuz ya da kullanacak mısınız bebeklerin olduğu odada?
bende istiyorum ama riske atmakta istemiyorum canım belki yarın almaz gün verir bilmiyorum kesin değil ama doktorlar ne karar verirse uyucam bebeğim sağlıklı olsunda bekleyelim diye diretmem sonra allah göstermesin bişey olursa doktorları dinlemedim diye ayrıca vicdan azabı çekerim bakalım yarın ne dicekEymen benim bebek 3500 kg ya dayandı neredeyse hala dönüp duruyor
Doktor imkansız dese de yapıyor. Belki seninki de yine pozisyona girecek
Sez tarihi al ama o güne dek düzelirse normal ile devam edebilirsin (sez istemiyorsun gibi algıladım o yüzden söylüyorum bunu)
oğluşumda tam 37+1de gelmişti yarın alırlarsa kızımda tam 37+1 oluyoAyyy hadi hayırlısı seninde günün doğum içinde değilmi zati 37 haftalık bebek gelişmiş olur nasılsa süpriz yapmış olur annesi sanada
Gözün aydın cnm Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bebek ve ben iyiyiz çok şükür Allah inşallah hepinize nasip etsin hayırlısı ile. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten ne agrı ne acı insanın gözünde olmuyor sezeryan olacaklar için söylüyorum korkulacak hiç bir yanı yokmuş içinizi ferah tutun ne sonta ne anestezi hiç bir acı duymuyorsunuz.
Bende istanbuldayım. Şuan çok sıcak gerçekten. Zıbın + şort yada kısa kollu tayt falan olmalı bence. Uzun kollu çok fazla.Kızlar hava çok sıcak (İstanbul)
Ve boğucu
Bir de klima kullanıyor musunuz ya da kullanacak mısınız bebeklerin olduğu odada?
Ben sadece zıbın giydirmeye düşünüyorum. Birde çorapKızlar hava çok sıcak (İstanbul)
Ve boğucu
Cnm bacak ve kollardaki katlanma yerleri birbirine degdigi zaman isilik olur yanar o yüzden hem alta hem üste uzun goydirmek daha iyi. Aslinda bana kış bebegi daha kolay geliyor. Oglum kışın dogmustu sarip sarmalayip yatiriyordum. Evden cikmak istegim de olmuyordu zaten havalar bozuk oldugu icin yaza da 6 aylik tam gezmelik olmustu.Bende istanbuldayım. Şuan çok sıcak gerçekten. Zıbın + şort yada kısa kollu tayt falan olmalı bence. Uzun kollu çok fazla.
Cok mutlu oldum senin adina
İnsallah bundan sonrada aci duymazsin
Ayaklarini hisediyor musun ignenin etkisi gecmiş mi?
Cnm masallah ya cok sevindim iyi olmaniza. sen spinal olmustun degil mi ne kadar sürdü sezaryenin
Ben de öyle düşünüyorum zıbın şort vs giydiririm evde diye hastanede ne giydirirler bilmiyorum ama kat kat sarmak bana saçma geliyo tecrübem olmasa da yaz bebeği yani bence daha rahat eder üşümezBende istanbuldayım. Şuan çok sıcak gerçekten. Zıbın + şort yada kısa kollu tayt falan olmalı bence. Uzun kollu çok fazla.
Maşallah bundan sonrası daha kolay olacak inşallah Allah analı babalı büyütsünEvet evet geçti bütün etkisi yürüdüm baya bebek sürekli sıçrıyo irkiliyo en ufak sese. Sizinde öylemi oluyor ki
Benim bebek te oyle canimEvet evet geçti bütün etkisi yürüdüm baya bebek sürekli sıçrıyo irkiliyo en ufak sese. Sizinde öylemi oluyor ki
Ben giydirmem yaCnm bacak ve kollardaki katlanma yerleri birbirine degdigi zaman isilik olur yanar o yüzden hem alta hem üste uzun goydirmek daha iyi. Aslinda bana kış bebegi daha kolay geliyor. Oglum kışın dogmustu sarip sarmalayip yatiriyordum. Evden cikmak istegim de olmuyordu zaten havalar bozuk oldugu icin yaza da 6 aylik tam gezmelik olmustu.
Sıcaklık önemli. Termometreye neme bakınca çok yüksek bu aralar. Birde çok alışmasın sıcağa ya o kafadayımBen de öyle düşünüyorum zıbın şort vs giydiririm evde diye hastanede ne giydirirler bilmiyorum ama kat kat sarmak bana saçma geliyo tecrübem olmasa da yaz bebeği yani bence daha rahat eder
Bunlar normal doğum diye tuttururken bebek kakasını yedi,yiyecek diye bi konu geçmiyor mu acaba doktorlar arasındaBen burada çok duyuyorum bunu aşırı merak ettim.Bi tek burada doğan bebekler mi yiyor bu naneyi tehlikeye atıyorlar kendilerini yoksa 40 haftaya kadar dursun
Nasıl bi cümle kurmuşum anladın ama sen beni kuzu.
Öndeyim ama ne sancı var ne açılma :) suyu az ben de bilmiyorum doktorun bayramdan sonraya koyası var hep ben de su bakımından biraz korkuluyum yarın kontrolüm var bakalımKız sen bizden baya onde degilmiydin
Hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun inş annesibende istiyorum ama riske atmakta istemiyorum canım belki yarın almaz gün verir bilmiyorum kesin değil ama doktorlar ne karar verirse uyucam bebeğim sağlıklı olsunda bekleyelim diye diretmem sonra allah göstermesin bişey olursa doktorları dinlemedim diye ayrıca vicdan azabı çekerim bakalım yarın ne dicek
oğluşumda tam 37+1de gelmişti yarın alırlarsa kızımda tam 37+1 oluyo
Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inşKızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim Allah razı olsun hepinizden de bebek ve ben iyiyiz çok şükür Allah inşallah hepinize nasip etsin hayırlısı ile. Çok farklı bi duyguymuş gerçekten ne agrı ne acı insanın gözünde olmuyor sezeryan olacaklar için söylüyorum korkulacak hiç bir yanı yokmuş içinizi ferah tutun ne sonta ne anestezi hiç bir acı duymuyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?