2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Allah analı babalı büyürsün canım. Çok geçmiş olsun

Kız millet pamuklu kilotlu çorap üstü çorap giydiriyor yenidoğanlar kat kat sarılıyor ben bugün hastanede gördüm yani uzun kollu giydirilir

bende istiyorum ama riske atmakta istemiyorum canım belki yarın almaz gün verir bilmiyorum kesin değil ama doktorlar ne karar verirse uyucam bebeğim sağlıklı olsunda bekleyelim diye diretmem sonra allah göstermesin bişey olursa doktorları dinlemedim diye ayrıca vicdan azabı çekerim bakalım yarın ne dicek
Ayyy hadi hayırlısı seninde günün doğum içinde değilmi zati 37 haftalık bebek gelişmiş olur nasılsa süpriz yapmış olur annesi sanada
oğluşumda tam 37+1de gelmişti yarın alırlarsa kızımda tam 37+1 oluyo

Gözün aydın cnm Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin

Bende istanbuldayım. Şuan çok sıcak gerçekten. Zıbın + şort yada kısa kollu tayt falan olmalı bence. Uzun kollu çok fazla.

Ben sadece zıbın giydirmeye düşünüyorum. Birde çorap
Bu sıcakta isilik olma ihtimali bence üşüme ihtimalinden yüksek

Bende istanbuldayım. Şuan çok sıcak gerçekten. Zıbın + şort yada kısa kollu tayt falan olmalı bence. Uzun kollu çok fazla.
Cnm bacak ve kollardaki katlanma yerleri birbirine degdigi zaman isilik olur yanar o yüzden hem alta hem üste uzun goydirmek daha iyi. Aslinda bana kış bebegi daha kolay geliyor. Oglum kışın dogmustu sarip sarmalayip yatiriyordum. Evden cikmak istegim de olmuyordu zaten havalar bozuk oldugu icin yaza da 6 aylik tam gezmelik olmustu.

Ben de öyle düşünüyorum zıbın şort vs giydiririm evde diye hastanede ne giydirirler bilmiyorum ama kat kat sarmak bana saçma geliyo tecrübem olmasa da yaz bebeği yani bence daha rahat eder üşümez

Ben giydirmem ya yazık çocuğa değen yerleri sık sık temizler pudralarım yada bebe yağı falan hangisi iyi olursa

Ben de öyle düşünüyorum zıbın şort vs giydiririm evde diye hastanede ne giydirirler bilmiyorum ama kat kat sarmak bana saçma geliyo tecrübem olmasa da yaz bebeği yani bence daha rahat eder
Sıcaklık önemli. Termometreye neme bakınca çok yüksek bu aralar. Birde çok alışmasın sıcağa ya o kafadayım

Benim başıma geldi o olay normal doğum için her güne doktor kontrole çağırıyordu, ultrasondan bakıp suyun bulanmış çocuk kakasını yemiş olabilir tarzı birşeyler söyledi sonra alttan bayağı bir muayene yaptı (sanırım doğumu başlatmak için birşeyler yapacaktı ama çocuk hiç kanala inmemiş elime gelmiyor dedi) ne zaman yemek yedin dedi, sabahtan kahvaltı yapmıştım dedim saat 3 gibi sezeryan odasına aldı 3.58 de kızım dünyaya geldi

Hayırlısı ne zamansa o zaman doğsun inş annesi

Allah analı babalı sağlıkla büyümeyi nasip etsin inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…