- 26 Kasım 2022
- 1.091
- 1.722
- 63
- 30
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.561
Ne güzel ya her gün doğum haberleri alıyoruzKizlar ben sezeryan oldum agrilarim var amma bebek cok iyi 3800 dogdu
Ay bende hiç heyecan olmadı. Ne bileyim annelik yüklenmedi gibi hissedip üzülüyorum. Hani herkes bebeğiyle konuşuyor, ben ne konuşacağımı bilemiyorum. Konuşmak zorundayım gibi hissedip canım falan diye göbeğimi seviyorum. Eksik kalmasın çocuğum diyeKızlar cok keyifsizim ya niye böyle bilmiyorum. Heyecan falan kalmadi midem rahatsiz agri hazimsizlik, her yerim şiş ayaklarim balon oldu. Yerimden kalkarken zorlaniyorum. Heyecanli anneleri gorünce ben de bi tuhaflik var sanirim diyorum. Lohusa olmadan lohusalik depresyonu yaşıyorum sanki.
Merhaba hala doguramadım yazamadımda buraya kötüydüm cok gittim acıklık yok denildi sancım vardı doguma almadılar cünkü doktorum izindeydi artık cok gecti zaten baska doktora atıldı sonuclar oda bekleyelim dedi acıklık olsa alırdım dedi kontrol edilmedi hakeret ediyor dedigim için ama bebegin kafasına dokunmaya calıstıklatı için cok canım yandı biraz kötü seyler yasadım kendimce suan iyiyiz ikimizde hala beklemedeyiz bi daha geldi o akıntı ama ben bisey olmaz diye düşündüğüm için gitmedim suanlık agrımda yok tamamen bebegime odaklıyım egerki sacım olursada gidip direk kim alıyorsa alsın bebegimi dicem zaten artık dogsada sorun yok bence yani insallah rabbim hepimize yardım etsin aklıma gelmezdi böyle bayrama denk gelip bunlara yasayacagım rabbim kimseye yasatmasın kendimce kötü bi olaydı evden bütün eşyaları tolayıp gidip o acıyo cekip sonra suan bisey kalmaması rabbim böyle nasip etmişMedusaa00 arkadaşımızı doğuma almış olabilirler sesi çıkmadığına göre en son yoldayım hastaneye gidiyorum yazmıştı epey oldu, 38. Haftalık diye aklımda kalmış gayet iyi haftası kordondan dolayı sezeryan olmuş olabilir bebiş haberini bekliyoruz
Ben de emen bebekmişim ama sarılık olmuşum 3 gün yatmışım fototerapi almışım gerçekten olacak oldu mu oluyo emmeyle de çok ilgisi yok demek ki böyle şeyler için hiç kendinizi üzmeyin annem hep diyo çok ağladım ben sen sarılık olunca ama çok boşunaymış şimdi bebek olursa sakın üzülme nasılsa iyileşecek diyeBenimde bebeğimde sarılık oluştu maalesef 1 gün hastanede kaldı fototerapi gördü öyle zor ki bırakıp eve gelmek küvezde kalan çocukları olan annelere çok sabır diliyorum şimdi evde çok şükür sürekli emziriyorum ama bazen ne yaparsan yap yaşayacağın varsa yaşıyorsun bütün bebişlere sağlık diliyorum
Herkesin süreci farklı canım ben de beklediğimden çok daha iyi geçiriyorum bu son günleri ama çok mutluyum öyle olduğu için hamilelik zaten zorlanılması gereken bir süreç değil ki şanslısın daha rahat geçiyomuş seninki ne güzel. Bunları asla gariplik olarak düşünme doğum süreci doğum sonrası süreç de hepimizin farklı oluyo bak bazı arkadaşlarımız ilk anda çok zorlandı 2 3 gün sonra daha rahat etti gulue arkadaşımız da başta çok rahattı sonradan zorlandı belki sen doğumu da çok rahat atlatacaksınAy bende hiç heyecan olmadı. Ne bileyim annelik yüklenmedi gibi hissedip üzülüyorum. Hani herkes bebeğiyle konuşuyor, ben ne konuşacağımı bilemiyorum. Konuşmak zorundayım gibi hissedip canım falan diye göbeğimi seviyorum. Eksik kalmasın çocuğum diyeDolabını daha geçen gün sipariş ettim, o da kayınvalidem bi sürü eşya kargoladı, onları bi yere sığdıramıcam diye. Eşyaları hala yıkanacak, ütülenecek bekliyor. Hastane çantası falan hak getire. Heyecanlanmayınca da kötü anne olcam gibi geliyor.
Bir de şikayetim yoko da garip hissettiriyor. Herkes sıcaklardan, ne bileyim sizin gibi zorlanmaktan bahsediyor. Bende olmayınca bi gariplik var gibi hissediyorum. Tamam normalden çok tuvalete gidiyorum, gece dönerken uyanıyorum ama döndüğüm an uyumaya devam edebiliyorum. Uykusuzluk şikayetim de yok yani. Hareketlerim çok kısıtlanmadı. Hala spor yapabiliyorum rahat bir biçimde. Başkaları söylemese nefes nefese kaldığımı hissetmiyorum. Midem yanınca şurup içiyorum, bayağı azaltıyor. İlk iki trimester zorlamıştı ama bu son 1-2 aydır rahatım. Rahatlık batıyor gibi bana da bu kadar rahatsam bi sorun vardır gibi hissediyorum, anlatabildim mi bilmiyorum ama.
Doğum öncesi başlamak lazım mı peki faydası olur mu doğumdan bı hafta önce falan yoksa doğum olunca mı başlanır en erkenKızlar bolca hoşaf için (kuru kayısı/kuru erik/kuru siyah sarı üzüm) şeker çok az koyun ama şekerli olur sütü çok artırıyor valla
Ay inşallah rahat atlatırım. Herkes çok heyecanlı, çevremde doğum yapan insanlar hep hazırlık yaptı, ne bileyim süslemeler, hediyelikler, bebeğe bi ton hazırlıklar. Hiçbirini yapmadım, heveslenmedim de. Sonra heveslenmedim diye kendime kızdım, bebeği istemiyor muyum acaba psikolojisine girdim. Lohusa depresyonu vuruyor gibi şimdidenHerkesin süreci farklı canım ben de beklediğimden çok daha iyi geçiriyorum bu son günleri ama çok mutluyum öyle olduğu için hamilelik zaten zorlanılması gereken bir süreç değil ki şanslısın daha rahat geçiyomuş seninki ne güzel. Bunları asla gariplik olarak düşünme doğum süreci doğum sonrası süreç de hepimizin farklı oluyo bak bazı arkadaşlarımız ilk anda çok zorlandı 2 3 gün sonra daha rahat etti gulue arkadaşımız da başta çok rahattı sonradan zorlandı belki sen doğumu da çok rahat atlatacaksın
Ben onu smdide yiyıorum:) abartmadan herseyı yedım valla hic uzak durmadim dktorda aynisini dedi abartmadan ye die canın cekerse ye kız tutma okdr kendınıHahahah benim doğumdan sonra ilk yiyeceğim şey burger
Gözün aydın canım. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsinKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
Bence doğum öncesi başlamak daha iyi olur doğunca da dere notuyla takviye yapınca hem süt çok yağlı oluyor hemde süt iyi geliyorDoğum öncesi başlamak lazım mı peki faydası olur mu doğumdan bı hafta önce falan yoksa doğum olunca mı başlanır en erken
Baslayayım o zaman ben doğuma 2 haftadan az kaldıBence doğum öncesi başlamak daha iyi olur doğunca da dere notuyla takviye yapınca hem süt çok yağlı oluyor hemde süt iyi geliyor
Ben de yedim birkaç kez normalde aşırı severdim her hafta mutlaka yerdim hamilelikte de abartmadan yedim canım çok çektiği zamanBen onu smdide yiyıorum:) abartmadan herseyı yedım valla hic uzak durmadim dktorda aynisini dedi abartmadan ye die canın cekerse ye kız tutma okdr kendını
Bana da vuruyo gibi bizde de herşey hep eşimin hevesiyle oldu süsleme hediyelik hep eşim baktı beğendi kıyafet desen o da öyle. O o kadar hevesliydi ki benim heveslenmeye fırsatım bile olmadı diyim bebeği istemediğim için asla değildi tabi ki bu. Hastane çantamı da dün hazırladık daha yine eşimin ısrarı üzerine eşime kalsa bı ay önce yapmıştık ben hep daha erken diye diye tuttum şimdiye dek. Bende ameliyat korkusu başladı sezaryen olacağımı biliyorum ya çok kafaya takıyorum ameliyat olmak bı kez daha hiç istemiyorumAy inşallah rahat atlatırım. Herkes çok heyecanlı, çevremde doğum yapan insanlar hep hazırlık yaptı, ne bileyim süslemeler, hediyelikler, bebeğe bi ton hazırlıklar. Hiçbirini yapmadım, heveslenmedim de. Sonra heveslenmedim diye kendime kızdım, bebeği istemiyor muyum acaba psikolojisine girdim. Lohusa depresyonu vuruyor gibi şimdiden
Aynı seyleri yasamısız ama ben evladıma kavusamadım hala beklemediyim rabbim ikinizide korusun insallah darısı benım basımaKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
Allah analı babalı büyütsün inşallah canımKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
Biz seni kesin doğum yaptı diye düşünmüştük, hayırlı zamanda gelsin inşallah daha vakti varmış demekki takipte kal bebeğini en ufacık şüphede git hastaneyeMerhaba hala doguramadım yazamadımda buraya kötüydüm cok gittim acıklık yok denildi sancım vardı doguma almadılar cünkü doktorum izindeydi artık cok gecti zaten baska doktora atıldı sonuclar oda bekleyelim dedi acıklık olsa alırdım dedi kontrol edilmedi hakeret ediyor dedigim için ama bebegin kafasına dokunmaya calıstıklatı için cok canım yandı biraz kötü seyler yasadım kendimce suan iyiyiz ikimizde hala beklemedeyiz bi daha geldi o akıntı ama ben bisey olmaz diye düşündüğüm için gitmedim suanlık agrımda yok tamamen bebegime odaklıyım egerki sacım olursada gidip direk kim alıyorsa alsın bebegimi dicem zaten artık dogsada sorun yok bence yani insallah rabbim hepimize yardım etsin aklıma gelmezdi böyle bayrama denk gelip bunlara yasayacagım rabbim kimseye yasatmasın kendimce kötü bi olaydı evden bütün eşyaları tolayıp gidip o acıyo cekip sonra suan bisey kalmaması rabbim böyle nasip etmiş
Allah analı babalı büyütsün sürecin zor olsada bebeğine kavuşmuşsun şükürKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
Gözün aydın canımKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?