- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.581
Amin canım inş tüm anneler bebeklerine kavuşsun çok zor bir süreç yaşadım çok zorlandım.Aynı seyleri yasamısız ama ben evladıma kavusamadım hala beklemediyim rabbim ikinizide korusun insallah darısı benım basıma
Evet ben normalde hap kullaniyordum gebelikte ama dogumdan sonra igne verdiKan sulandırıcı verdiler mi size de canım ben zaten bi6 hafta daha devam da. Sizlerede sanırım 10 gün başlıyor demi sezeryan sonrası
Cok sukur hastanede yatmadi bebisimBenimde bebeğimde sarılık oluştu maalesef 1 gün hastanede kaldı fototerapi gördü öyle zor ki bırakıp eve gelmek küvezde kalan çocukları olan annelere çok sabır diliyorum şimdi evde çok şükür sürekli emziriyorum ama bazen ne yaparsan yap yaşayacağın varsa yaşıyorsun bütün bebişlere sağlık diliyorum
Gözün aydın olsun cnmKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
Gecmiş olsun canimKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
Aminnnn cnmmm aminnnn 19 gün oldu doğum olalı bebeğim halen küvez haftada iki gün 10 dk kucağıma alabiliyorum kilo almış çok şükür 2 hafta kadar daha kalacak çoook zor iyi olduğunu biliyorum görüyorum ama orda bırakmak çok zoruma gidiyor...Benimde bebeğimde sarılık oluştu maalesef 1 gün hastanede kaldı fototerapi gördü öyle zor ki bırakıp eve gelmek küvezde kalan çocukları olan annelere çok sabır diliyorum şimdi evde çok şükür sürekli emziriyorum ama bazen ne yaparsan yap yaşayacağın varsa yaşıyorsun bütün bebişlere sağlık diliyorum
Ben dikiş yerinden çok iki günden sonra bir hafta kadaaar çoook kötü boyun ağrısı çekiyordumm ağrı kesici içtiğim halde hiiiç etki etmiyordu..Kızlar bende sistem ters işliyor herhalde ağrılarım yeni yeni gelmeye başladı dikiş yeri sırt ağrısı :) sizlerde de varmı sırt ağrısı
Doğumdan sonra antibiotik içmiştim 10 gün boyunca kan sulandırıcı salınmıştım taburcu olduğum zamansa genno ferro sanol başladım 1 ay boyunca onu içicem başka birşey vermediler bana..Doğum yapan kizlar bebeklere d vit basladiniz mi ve sizler antibiyotik kan ilacı neler kullanıyorsunuz d vit kullaniyormusunuz
Gözün aydın cnm Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallahKızlar bende doğum yaptım dün belirtmiştim mukoz geldi sancılarım var diye açılmam 1cmdi sancım çok fazlaydı baya bi sancı çektim en son bugün sabah on gibi bebeğimin kalp atışı yavaşlayınca mecbur sezaryen olmak zorunda kaldım normal doğum olmadı ama iki gün boyunca normal doğum yapar gibi sancı çektim şuan hafif ağrılarım var ama iyiz çok şükür
Benimde yarın karışık duygular yaşıyorum, ilk gün hoşaf çorba bisküvi vermişlerdi ilkinde banaYarın doğum olacak diye herhalde nefes darlığı kalp çarpıntısı tavan yaptı:) heyecan stres korkuinşallah kolayca geçer ya.. kızlae sezaryen olanlar ameliyat sonrası akşam muhallebi sıvı tarzda şeyler yediniz değil mi? Katı yiyecek yemedim diye hatırlıyorum ilkinde ben
Çok zor canım hak veriyorum bir gün kaldı onda bile dağıldık sizi düşünemiyorum Rabbim sabır versin insanın ağrına gidiyor yaşamadan anlaşılmaz tez zamanda kavuşun bebişinize her şey onların iyiliği için biliyorsun ama işte dualarım kavuşmayı bekleyen güçlü annelerle olsunAminnnn cnmmm aminnnn 19 gün oldu doğum olalı bebeğim halen küvez haftada iki gün 10 dk kucağıma alabiliyorum kilo almış çok şükür 2 hafta kadar daha kalacak çoook zor iyi olduğunu biliyorum görüyorum ama orda bırakmak çok zoruma gidiyor...
Bisküvi dediler ama akşamına çorba getirdiler çok acıktığım için saman gibi çorba hünkar çorbası gibi geldi bana katı yok ama belirli bir saat aralığı verdiler o saatten sonra serbest istediğimi yedimYarın doğum olacak diye herhalde nefes darlığı kalp çarpıntısı tavan yaptı:) heyecan stres korkuinşallah kolayca geçer ya.. kızlae sezaryen olanlar ameliyat sonrası akşam muhallebi sıvı tarzda şeyler yediniz değil mi? Katı yiyecek yemedim diye hatırlıyorum ilkinde ben
Valla bende baştan kendimi çok tuttum.Yok paketli gıda yemicem,tatlı asla,çay hiç dışarda yemek yememeliyim falan aaa baktım öyle yaptıkça bebeğe kilo aldıramıyorum kendimi strese sokuyorum saldım gitti abartmayacak şekilde.Bide benim eşim gıda sektöründe çalışıyor bedava koli koli abur cubur geliyor ben öyle uzaktan bakıyorum.Hay ben böyle işe dedimHahahah benim doğumdan sonra ilk yiyeceğim şey burger
Ayy inşallah sağlıkla atlatalım ikimiz deBenimde yarın karışık duygular yaşıyorum, ilk gün hoşaf çorba bisküvi vermişlerdi ilkinde bana
O konuşma olayı bende de olmuyor,eşimde de olmuyor hiç vicdan yapma.Çoğu anne de biz gibiymiş.Ben zaten genel olarak sevgimi belli edebilen biri değilim.Deli fedakarlıklarım vardır ama dile dökemem sevgimi.Ay bende hiç heyecan olmadı. Ne bileyim annelik yüklenmedi gibi hissedip üzülüyorum. Hani herkes bebeğiyle konuşuyor, ben ne konuşacağımı bilemiyorum. Konuşmak zorundayım gibi hissedip canım falan diye göbeğimi seviyorum. Eksik kalmasın çocuğum diyeDolabını daha geçen gün sipariş ettim, o da kayınvalidem bi sürü eşya kargoladı, onları bi yere sığdıramıcam diye. Eşyaları hala yıkanacak, ütülenecek bekliyor. Hastane çantası falan hak getire. Heyecanlanmayınca da kötü anne olcam gibi geliyor.
Bir de şikayetim yoko da garip hissettiriyor. Herkes sıcaklardan, ne bileyim sizin gibi zorlanmaktan bahsediyor. Bende olmayınca bi gariplik var gibi hissediyorum. Tamam normalden çok tuvalete gidiyorum, gece dönerken uyanıyorum ama döndüğüm an uyumaya devam edebiliyorum. Uykusuzluk şikayetim de yok yani. Hareketlerim çok kısıtlanmadı. Hala spor yapabiliyorum rahat bir biçimde. Başkaları söylemese nefes nefese kaldığımı hissetmiyorum. Midem yanınca şurup içiyorum, bayağı azaltıyor. İlk iki trimester zorlamıştı ama bu son 1-2 aydır rahatım. Rahatlık batıyor gibi bana da bu kadar rahatsam bi sorun vardır gibi hissediyorum, anlatabildim mi bilmiyorum ama.
İnşallah yarın güzel bir gün olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza, benim erkenci kuş 8 de olacak, sıcakta su içmemek zorlayacak, kayısı hoşafı yaptım yanımda götürmek için bugün bestlak damlaya başladım lansinoh kremimi sürdüm şimdide gümüş kapak takılı doğurmayı bekliyorumAyy inşallah sağlıkla atlatalım ikimiz desabah 10.30 ta alacak beni doktor. Gece 12den itibaren nasıl su içmeden duracağım onu düşünüyorum çünkü sürekli su içiyorum çok sıcak :) ben hoşaf ve muhallebi yemiştim biraz cıvık muhallebi gibi palize diyorlar ya o tarz
Yaa ben de termosa hoşafımı hazırladım :) krem ben de süreyim sürmemiştim daha. Ay ağrın olmazsa ye gitsin akşam zaten serbest yaparlar herhalde artık. Benim de dün tam tatilde doğacakları aklıma geldi yani çocuk doktorları da hep tatilde sarılık vs olursa ulaşmam zor olacak inşallah sorun yaşamayızİnşallah yarın güzel bir gün olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza, benim erkenci kuş 8 de olacak, sıcakta su içmemek zorlayacak, kayısı hoşafı yaptım yanımda götürmek için bugün bestlak damlaya başladım lansinoh kremimi sürdüm şimdide gümüş kapak takılı doğurmayı bekliyorumyarın şeker diyetim bitiyor yemeden nasıl dururum bilmiyorum aylardır beklediğim gün bayramı inşallah evimizde karşılayacağız bebişlerin ilk bizim çifte bayramımız olacak çokça duygusalım
Şimdi okuyunca düşündüm de ben ne yapıyorum diye bende dışımdan konuşmuyorum içimden konuşup seviyorum, çoğu anne gibi konuşmasakta hissediyor onlar eminimO konuşma olayı bende de olmuyor,eşimde de olmuyor hiç vicdan yapma.Çoğu anne de biz gibiymiş.Ben zaten genel olarak sevgimi belli edebilen biri değilim.Deli fedakarlıklarım vardır ama dile dökemem sevgimi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?