2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kan sulandırıcı verdiler mi size de canım ben zaten bi6 hafta daha devam da. Sizlerede sanırım 10 gün başlıyor demi sezeryan sonrası
Evet ben normalde hap kullaniyordum gebelikte ama dogumdan sonra igne verdi
Bana sezeryandan sonra hemen verdiler 6 hafta kulancam oyle

Cok sukur hastanede yatmadi bebisim
Sinir 18 ymiş bizde 12 cikti sarilik
Evet kuvez bekleyen annelerin isi cok zor
Bende cektim o aciyi bi ay boyunca
Bebeklerimiz iyi olsunda beklemek kolay

Gözün aydın olsun cnm darısı bizlere

Gecmiş olsun canim
Bebegine kavuştun ya
Zor gercekten iki gun boyunca normal sanci cekip sonra sezeryana alinman

Aminnnn cnmmm aminnnn 19 gün oldu doğum olalı bebeğim halen küvez haftada iki gün 10 dk kucağıma alabiliyorum kilo almış çok şükür 2 hafta kadar daha kalacak çoook zor iyi olduğunu biliyorum görüyorum ama orda bırakmak çok zoruma gidiyor...

Kızlar bende sistem ters işliyor herhalde ağrılarım yeni yeni gelmeye başladı dikiş yeri sırt ağrısı :) sizlerde de varmı sırt ağrısı
Ben dikiş yerinden çok iki günden sonra bir hafta kadaaar çoook kötü boyun ağrısı çekiyordumm ağrı kesici içtiğim halde hiiiç etki etmiyordu..

Doğum yapan kizlar bebeklere d vit basladiniz mi ve sizler antibiyotik kan ilacı neler kullanıyorsunuz d vit kullaniyormusunuz
Doğumdan sonra antibiotik içmiştim 10 gün boyunca kan sulandırıcı salınmıştım taburcu olduğum zamansa genno ferro sanol başladım 1 ay boyunca onu içicem başka birşey vermediler bana..

Gözün aydın cnm Allah anneli babalı sağlıkla büyütmeyi nasip etsin inşallah

Benimde yarın karışık duygular yaşıyorum, ilk gün hoşaf çorba bisküvi vermişlerdi ilkinde bana

Çok zor canım hak veriyorum bir gün kaldı onda bile dağıldık sizi düşünemiyorum Rabbim sabır versin insanın ağrına gidiyor yaşamadan anlaşılmaz tez zamanda kavuşun bebişinize her şey onların iyiliği için biliyorsun ama işte dualarım kavuşmayı bekleyen güçlü annelerle olsun

Bisküvi dediler ama akşamına çorba getirdiler çok acıktığım için saman gibi çorba hünkar çorbası gibi geldi bana katı yok ama belirli bir saat aralığı verdiler o saatten sonra serbest istediğimi yedim

Hahahah benim doğumdan sonra ilk yiyeceğim şey burger
Valla bende baştan kendimi çok tuttum.Yok paketli gıda yemicem,tatlı asla,çay hiç dışarda yemek yememeliyim falan aaa baktım öyle yaptıkça bebeğe kilo aldıramıyorum kendimi strese sokuyorum saldım gitti abartmayacak şekilde.Bide benim eşim gıda sektöründe çalışıyor bedava koli koli abur cubur geliyor ben öyle uzaktan bakıyorum.Hay ben böyle işe dedim

Benimde yarın karışık duygular yaşıyorum, ilk gün hoşaf çorba bisküvi vermişlerdi ilkinde bana
Ayy inşallah sağlıkla atlatalım ikimiz de sabah 10.30 ta alacak beni doktor. Gece 12den itibaren nasıl su içmeden duracağım onu düşünüyorum çünkü sürekli su içiyorum çok sıcak :) ben hoşaf ve muhallebi yemiştim biraz cıvık muhallebi gibi palize diyorlar ya o tarz

O konuşma olayı bende de olmuyor,eşimde de olmuyor hiç vicdan yapma.Çoğu anne de biz gibiymiş.Ben zaten genel olarak sevgimi belli edebilen biri değilim.Deli fedakarlıklarım vardır ama dile dökemem sevgimi.

İnşallah yarın güzel bir gün olsun sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza, benim erkenci kuş 8 de olacak, sıcakta su içmemek zorlayacak, kayısı hoşafı yaptım yanımda götürmek için bugün bestlak damlaya başladım lansinoh kremimi sürdüm şimdide gümüş kapak takılı doğurmayı bekliyorum yarın şeker diyetim bitiyor yemeden nasıl dururum bilmiyorum aylardır beklediğim gün bayramı inşallah evimizde karşılayacağız bebişlerin ilk bizim çifte bayramımız olacak çokça duygusalım

Yaa ben de termosa hoşafımı hazırladım :) krem ben de süreyim sürmemiştim daha. Ay ağrın olmazsa ye gitsin akşam zaten serbest yaparlar herhalde artık. Benim de dün tam tatilde doğacakları aklıma geldi yani çocuk doktorları da hep tatilde sarılık vs olursa ulaşmam zor olacak inşallah sorun yaşamayız

O konuşma olayı bende de olmuyor,eşimde de olmuyor hiç vicdan yapma.Çoğu anne de biz gibiymiş.Ben zaten genel olarak sevgimi belli edebilen biri değilim.Deli fedakarlıklarım vardır ama dile dökemem sevgimi.
Şimdi okuyunca düşündüm de ben ne yapıyorum diye bende dışımdan konuşmuyorum içimden konuşup seviyorum, çoğu anne gibi konuşmasakta hissediyor onlar eminim

Sıcaklar başladı benim el ayaklar şişmeye başladı kızlar ,bir güzel el damarlarım dısarıdan belli oluyor ,ayaklarımın bilekleri de şişmeye başladı ,son zamanlarımız artık, hayırlısıyla fazla zorlanmadan kavuşalım inşallah hepimiz bebişlerimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…