2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende tatil olayını sordum nöbetçi doktor oluyormuş, özelde de devlette de, inşallah hiç gerek kalmaz süt durumuna göre gerekirse mamada verilir benim gögsüm çatlak gibi olmuştu ucu krem rahatlattı öncedende sürmek istemedim uyarmamak için artık saatler kala sürdüm gitti

Biz seni kesin doğum yaptı diye düşünmüştük, hayırlı zamanda gelsin inşallah daha vakti varmış demekki takipte kal bebeğini en ufacık şüphede git hastaneye
Keske doğurmuş olsaydım ah gitmem mi sıkı takipteyim 38+2 oldum az bana ışık yaksa doktora al dicem bu sefer dün cok salak gibiydim kafam şimdi yerine geliyor

Bacaklarını hissetmeye başlayınca şerbet verdiler bol su iç dediler gaz çıkarınca istediğini yiyebilirsiniz dediler

Keske doğurmuş olsaydım ah gitmem mi sıkı takipteyim 38+2 oldum az bana ışık yaksa doktora al dicem bu sefer dün cok salak gibiydim kafam şimdi yerine geliyor
Olsun zamanı var demekki yarın kontrol amaçlı tekrar gidebilirsin ama bayram tatili girmeden, benimde 38 oldu tam bugün çıktı çıkacak gibi yürüyemiyorum bile

Olsun zamanı var demekki yarın kontrol amaçlı tekrar gidebilirsin ama bayram tatili girmeden, benimde 38 oldu tam bugün çıktı çıkacak gibi yürüyemiyorum bile
Salı randevum var bakalım uzanıyorum sürekli zaten gelirse de kendinden gelmezsede sen gittin mi belli mi sezeryan normal

Amiin amiin. Mideni sakin tutcak şeyler ye kızartma, tatlı, hamur isi kola bunlardan uzak dur. Çok miden yanarsa yarım çay bardağı soğuk süt iç. Ben sürekli midemi rahatlatmaya çalışıyorum ki doğumda da modemin sıkıntısı ile ugrasmiyim

Aynı seyleri yasamısız ama ben evladıma kavusamadım hala beklemediyim rabbim ikinizide korusun insallah darısı benım basıma
Uzulcek bişey yok ki bunda doğum zamanı gelince doğacak zaten. Senin o gunki bahsettiğin Nisan değildi zaten. Nisanin açık renkli taze kan olarak geliyor canım. İki dogumumda da önce nisanim geldi açık parlak renkli kırmızı mukus geliyor. Arkasına da sancı başlıyor. Zaten o açık renk acilmanin olduğunu gosteriyor

Tatlı deme kız offf varya demin gittim tatlı aldım kendime kaç dilim yedin de bir dilim canım istedikçe atıyorum ağzıma

Biliyorum kan olması lazım benimki kahverengiydi sadece ama doktorum bana olabilir dedi ben nişan yada mukus olup olmadığını bilemem ki benim ilk bebegim :) daha önce hiç yasamasıdıgım seyler bide doktor aç gel bakalım diyince bende bilemedim napıcagımı acıklık bi parmak kadar olunca beklemeye devam sancımla zamanla gecti gecmese alıcaklardı anladıgım kadarıyla o yüzden beklemeye devam :)

Tatlı deme kız offf varya demin gittim tatlı aldım kendime kaç dilim yedin de bir dilim canım istedikçe atıyorum ağzıma
Bu arada benim de eşim yedirmiyordu Bende dirayetli insanımdır ikimizde kuralcı.
Başlarım böyle işe dedim
O san sebastian yiyorsa bende dondurma yiyorum lotus bisküvili canım çekti he yine.Sende abartmadan ye boşver.

Benim de ilk gebeliğim bahsettiğin şeyleri bende yaşadım bana da aynı doktorun sende söyledikleri söyledi doktorum. Başta kahverengi kıvamlı sümüksü birşeydi ama küçük değil büyük bir parçaydı sonra sancım arttıkça o akıntı devamlı geldi ve rengi pembe kırmızı arası birşeye döndü. Bugün de artık tavan yapan sancılara rağmen açıklık olmayınca bebeğimizde nabzı düşünce sezaryene alındık çok korktum ama iyiz çok şükür. Sende doktor takibinde kal mutlaka

Bayram oldugu için pek kalamıyorum ama salıya randevum var baska bi doktora kendimide takipteyim rabbim ne zaman nasip ederse artık

Benm ilk gebelikmde kahverengi sümüksü bir akıntı geldi öyle gittim doktora 2 cm açıklık var yatış yapmıştı bence herkezinki kırımızı pembemsi olmuyor

Hahahah ben gideyim biraz atistirayim bari

Benm ilk gebelikmde kahverengi sümüksü bir akıntı geldi öyle gittim doktora 2 cm açıklık var yatış yapmıştı bence herkezinki kırımızı pembemsi olmuyor
Belkide doktor o yüzden bana öyle dedi cünkü ben sehir merkezine 1 saat uzak bi yerde oturuyorum biliyor oda o yüzden hazır gel dedi muhtemelen egerki dogum basladıysa diye riske atmamak için sancım olursa direk gidicem .
bende senin gibi düşünüyorum cünkü o gelen seyi daha önce hiç görmedim gelmemişti farklı oldugunu düşündüğüm için yazmıstım bende doktora ama yinede gelmedi bebişşş :) beklemeye devam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…