- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.601
Bende tatil olayını sordum nöbetçi doktor oluyormuş, özelde de devlette de, inşallah hiç gerek kalmaz süt durumuna göre gerekirse mamada verilir benim gögsüm çatlak gibi olmuştu ucu krem rahatlattı öncedende sürmek istemedim uyarmamak için artık saatler kala sürdüm gittiYaa ben de termosa hoşafımı hazırladım :) krem ben de süreyim sürmemiştim daha. Ay ağrın olmazsa ye gitsin akşam zaten serbest yaparlar herhalde artık. Benim de dün tam tatilde doğacakları aklıma geldi yani çocuk doktorları da hep tatilde sarılık vs olursa ulaşmam zor olacak inşallah sorun yaşamayız
Keske doğurmuş olsaydım ahBiz seni kesin doğum yaptı diye düşünmüştük, hayırlı zamanda gelsin inşallah daha vakti varmış demekki takipte kal bebeğini en ufacık şüphede git hastaneye
Bacaklarını hissetmeye başlayınca şerbet verdiler bol su iç dediler gaz çıkarınca istediğini yiyebilirsiniz dedilerYarın doğum olacak diye herhalde nefes darlığı kalp çarpıntısı tavan yaptı:) heyecan stres korkuinşallah kolayca geçer ya.. kızlae sezaryen olanlar ameliyat sonrası akşam muhallebi sıvı tarzda şeyler yediniz değil mi? Katı yiyecek yemedim diye hatırlıyorum ilkinde ben
Olsun zamanı var demekki yarın kontrol amaçlı tekrar gidebilirsin ama bayram tatili girmeden, benimde 38 oldu tam bugün çıktı çıkacak gibi yürüyemiyorum bileKeske doğurmuş olsaydım ahgitmem mi sıkı takipteyim 38+2 oldum az bana ışık yaksa doktora al dicem bu sefer dün cok salak gibiydim kafam şimdi yerine geliyor
Salı randevum var bakalım uzanıyorum sürekli zaten gelirse de kendinden gelmezsede sen gittin mi belli mi sezeryan normalOlsun zamanı var demekki yarın kontrol amaçlı tekrar gidebilirsin ama bayram tatili girmeden, benimde 38 oldu tam bugün çıktı çıkacak gibi yürüyemiyorum bile
Benim sezeryan yarın sabah 8 inşallahSalı randevum var bakalım uzanıyorum sürekli zaten gelirse de kendinden gelmezsede sen gittin mi belli mi sezeryan normal
Amiin amiin. Mideni sakin tutcak şeyler ye kızartma, tatlı, hamur isi kola bunlardan uzak dur. Çok miden yanarsa yarım çay bardağı soğuk süt iç. Ben sürekli midemi rahatlatmaya çalışıyorum ki doğumda da modemin sıkıntısı ile ugrasmiyimMide de cok önemliymiş onu anladim. Hamileligimin 2. Ayindan beri cekiyorum midemden. 1.5 ay falan duzeldi sadece 6. Ay civari. Evt cnm ben de bitecek diyorum oyle teskin ediyorum kendimi. Saglikla gelsim hepsi insallah kolaylikla yapalim dogumları.
Sagolasin cnm destegin icin evt artik son zamanlar şükür.
Masallah cok sevindim ya saglıkla sorunsuz kucagına al insallah rabbim banada en güzel zamanda nasip etsin insallahBenim sezeryan yarın sabah 8 inşallah
Uzulcek bişey yok ki bunda doğum zamanı gelince doğacak zaten. Senin o gunki bahsettiğin Nisan değildi zaten. Nisanin açık renkli taze kan olarak geliyor canım. İki dogumumda da önce nisanim geldi açık parlak renkli kırmızı mukus geliyor. Arkasına da sancı başlıyor. Zaten o açık renk acilmanin olduğunu gosteriyorAynı seyleri yasamısız ama ben evladıma kavusamadım hala beklemediyim rabbim ikinizide korusun insallah darısı benım basıma
Gel bunu eşe şöyle işte adam hyr diyor devamlıBen onu smdide yiyıorum:) abartmadan herseyı yedım valla hic uzak durmadim dktorda aynisini dedi abartmadan ye die canın cekerse ye kız tutma okdr kendını
Tatlı deme kız offf varya demin gittim tatlı aldım kendime kaç dilim yedin de bir dilimValla bende baştan kendimi çok tuttum.Yok paketli gıda yemicem,tatlı asla,çay hiç dışarda yemek yememeliyim falan aaa baktım öyle yaptıkça bebeğe kilo aldıramıyorum kendimi strese sokuyorum saldım gitti abartmayacak şekilde.Bide benim eşim gıda sektöründe çalışıyor bedava koli koli abur cubur geliyor ben öyle uzaktan bakıyorum.Hay ben böyle işe dedim
Biliyorum kan olması lazım benimki kahverengiydi sadece ama doktorum bana olabilir dedi ben nişan yada mukus olup olmadığını bilemem ki benim ilk bebegim :) daha önce hiç yasamasıdıgım seyler bide doktor aç gel bakalım diyince bende bilemedim napıcagımı acıklık bi parmak kadar olunca beklemeye devam sancımla zamanla gecti gecmese alıcaklardı anladıgım kadarıyla o yüzden beklemeye devam :)Uzulcek bişey yok ki bunda doğum zamanı gelince doğacak zaten. Senin o gunki bahsettiğin Nisan değildi zaten. Nisanin açık renkli taze kan olarak geliyor canım. İki dogumumda da önce nisanim geldi açık parlak renkli kırmızı mukus geliyor. Arkasına da sancı başlıyor. Zaten o açık renk acilmanin olduğunu gosteriyor
Bu arada benim de eşim yedirmiyorduTatlı deme kız offf varya demin gittim tatlı aldım kendime kaç dilim yedin de bir dilimcanım istedikçe atıyorum ağzıma
Amin cnm inşallahMasallah cok sevindim ya saglıkla sorunsuz kucagına al insallah rabbim banada en güzel zamanda nasip etsin insallah
Benim de ilk gebeliğim bahsettiğin şeyleri bende yaşadım bana da aynı doktorun sende söyledikleri söyledi doktorum. Başta kahverengi kıvamlı sümüksü birşeydi ama küçük değil büyük bir parçaydı sonra sancım arttıkça o akıntı devamlı geldi ve rengi pembe kırmızı arası birşeye döndü. Bugün de artık tavan yapan sancılara rağmen açıklık olmayınca bebeğimizde nabzı düşünce sezaryene alındık çok korktum ama iyiz çok şükür. Sende doktor takibinde kal mutlakaBiliyorum kan olması lazım benimki kahverengiydi sadece ama doktorum bana olabilir dedi ben nişan yada mukus olup olmadığını bilemem ki benim ilk bebegim :) daha önce hiç yasamasıdıgım seyler bide doktor aç gel bakalım diyince bende bilemedim napıcagımı acıklık bi parmak kadar olunca beklemeye devam sancımla zamanla gecti gecmese alıcaklardı anladıgım kadarıyla o yüzden beklemeye devam :)
Bayram oldugu için pek kalamıyorum ama salıya randevum var baska bi doktora kendimide takipteyim rabbim ne zaman nasip ederse artıkBenim de ilk gebeliğim bahsettiğin şeyleri bende yaşadım bana da aynı doktorun sende söyledikleri söyledi doktorum. Başta kahverengi kıvamlı sümüksü birşeydi ama küçük değil büyük bir parçaydı sonra sancım arttıkça o akıntı devamlı geldi ve rengi pembe kırmızı arası birşeye döndü. Bugün de artık tavan yapan sancılara rağmen açıklık olmayınca bebeğimizde nabzı düşünce sezaryene alındık çok korktum ama iyiz çok şükür. Sende doktor takibinde kal mutlaka
Benm ilk gebelikmde kahverengi sümüksü bir akıntı geldi öyle gittim doktora 2 cm açıklık var yatış yapmıştı bence herkezinki kırımızı pembemsi olmuyorBiliyorum kan olması lazım benimki kahverengiydi sadece ama doktorum bana olabilir dedi ben nişan yada mukus olup olmadığını bilemem ki benim ilk bebegim :) daha önce hiç yasamasıdıgım seyler bide doktor aç gel bakalım diyince bende bilemedim napıcagımı acıklık bi parmak kadar olunca beklemeye devam sancımla zamanla gecti gecmese alıcaklardı anladıgım kadarıyla o yüzden beklemeye devam :)
Hahahah ben gideyim biraz atistirayim bariBu arada benim de eşim yedirmiyorduBende dirayetli insanımdır ikimizde kuralcı.
Başlarım böyle işe dedim
O san sebastian yiyorsa bende dondurma yiyorum lotus bisküvilicanım çekti he yine.Sende abartmadan ye boşver.
Tşkler canmDoğumdan sonra antibiotik içmiştim 10 gün boyunca kan sulandırıcı salınmıştım taburcu olduğum zamansa genno ferro sanol başladım 1 ay boyunca onu içicem başka birşey vermediler bana..
Belkide doktor o yüzden bana öyle dedi cünkü ben sehir merkezine 1 saat uzak bi yerde oturuyorum biliyor oda o yüzden hazır gel dedi muhtemelen egerki dogum basladıysa diye riske atmamak için sancım olursa direk gidicem .Benm ilk gebelikmde kahverengi sümüksü bir akıntı geldi öyle gittim doktora 2 cm açıklık var yatış yapmıştı bence herkezinki kırımızı pembemsi olmuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?