2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Hadi hayırlısı olsun bklm

Açıklık sancı eşlik wtmezse geri kazanabiliyor bile ki 1 cm kapanmıştır bile valla gel artık diye konuşuyorum inşallah kendiliğinden gelsin artık

Hayırlı uğurlu olsun panik korku olmuş ama çok şükür sağlıkla almışsın kucagina Rabbım kötü gün göstermesin

Aynen öyle hepimizin doktoru farklı kişiler bedenlerimizin verdiği tepkiler farklı psikolojik olarak farklıyız inşallah herkes çok güzel ve sağlıklı en az agrı acıyla atlatsın bu süreci :)

Oğluşun ismini halen bulamadım diye bir takıldım saati şu saat etmişim , arkadas ne zormuş erkek bebek ismi seçmek , karar veremedikçe uzadı gitti konu,havada sıcak uyunmuyorda, 37 haftalık olduk bugün itibariyle halen isim yok,insan 37 haftada isim beğenemez mi? Yağız var şimdi aklımda birde görkem geldi aklıma görkem soyadımızla çok uyumlu güzel bir kombinasyon olacak ama kızmı erkek mi diye karışır mı diyorum öff herseyi ayrıntılı düşünmeyi bırakmam lazım

Görkem erkek ismini çağrışturıyor her zaman bana. Çevremdeki görkemler de erkek. En kısa zamanda içine sinen olsun inşallah ben de nefes darlığından yatamıyorum. Biri boğazımı sıkıyor nefesimi kesiyor sanki. Normal doğum yapamam bu şekilde nefes bile alamıyorum diye balkona attım kendimi nefes almaya çalışıyorum

Doğum yapanlar dün ilk defa kasıklarımda çok hafif ağrı oldu, bebek sürekli bir yerde toplanıp durdu ve sürekli tuvalete çıktım. Doğumdan önce yaşadınız mı böyle şeyler, kızım gelmeye mi hazırlanıyor acaba

Yesyesyessss adet agrisi gibi bi sizi bebis hareketli mesaneye baski yapiyo olabilir bagirsak bozuklugu ve assssiri uyku istegi enerjisizlik benim yasadiklarimdi sabahina suyum geldi zaten

Benim ikinci doğumum öyle oldu, sonra bir kaç saat sonra Nisan geldi, ertesi gün kontrole gittim 3 cm açılma vardı, 2. doğum olduğu için bırakmadı hastane, 7 cm e kadar sancı gibi değil kasılma şeklinde hissettim ağrıyı, inşallah hepimiz sağlıkla kucaklariz bebeklerimizi

Yesyesyessss adet agrisi gibi bi sizi bebis hareketli mesaneye baski yapiyo olabilir bagirsak bozuklugu ve assssiri uyku istegi enerjisizlik benim yasadiklarimdi sabahina suyum geldi zaten
Ayyy çok heyecanlandım şimdi zaman geldi desene
inşallah sağlıkla kavuşalım kolay bir doğum olsun hepimiz için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…