- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.641
Evet bana çabuk geçti gibi geldi bu son günler hariç ama birlikte 9 ay geçirdik iyisi kötüsü ile bundan sonra bebislerle onların dertleriyle birbirimizi teselli ederizArtık bundan sonra heran herşey olabilir bebişler sıraya girdi
Olsun ben beklerim oğluşumu sadece hecan arttıııAçıklık sancı eşlik wtmezse geri kazanabiliyor bile ki 1 cm kapanmıştır bile valla gel artık diye konuşuyorum inşallah kendiliğinden gelsin artık
Amin valla oglumdayken kalabalığı kadar kalsın diyordum şimdi hadi çık artık bak kucağıma alacam söyle olacak böyle olacak diye kandırmaya çalışıyorumOlsun ben beklerim oğluşumu sadece hecan arttııırabbim hepimizi kolaylıkla kurtarsın insallah
Alerjiyi tetikleyen seylerden uzak durmaya çalış canım ,birde sıcak etkili bu konudaGörkem erkek ismini çağrışturıyor her zaman bana. Çevremdeki görkemler de erkek. En kısa zamanda içine sinen olsun inşallahben de nefes darlığından yatamıyorum. Biri boğazımı sıkıyor nefesimi kesiyor sanki. Normal doğum yapamam bu şekilde nefes bile alamıyorum diye balkona attım kendimi nefes almaya çalışıyorum
Cok iyi anliyorum cnm ama bunlarin hepsi normal hormonlarimizin bize ne hissettirecegi hic belli olmuyor. Ben de pek konuşmuyorum acikcasi bebislerle keske konuşsam diyorumAy bende hiç heyecan olmadı. Ne bileyim annelik yüklenmedi gibi hissedip üzülüyorum. Hani herkes bebeğiyle konuşuyor, ben ne konuşacağımı bilemiyorum. Konuşmak zorundayım gibi hissedip canım falan diye göbeğimi seviyorum. Eksik kalmasın çocuğum diyeDolabını daha geçen gün sipariş ettim, o da kayınvalidem bi sürü eşya kargoladı, onları bi yere sığdıramıcam diye. Eşyaları hala yıkanacak, ütülenecek bekliyor. Hastane çantası falan hak getire. Heyecanlanmayınca da kötü anne olcam gibi geliyor.
Bir de şikayetim yoko da garip hissettiriyor. Herkes sıcaklardan, ne bileyim sizin gibi zorlanmaktan bahsediyor. Bende olmayınca bi gariplik var gibi hissediyorum. Tamam normalden çok tuvalete gidiyorum, gece dönerken uyanıyorum ama döndüğüm an uyumaya devam edebiliyorum. Uykusuzluk şikayetim de yok yani. Hareketlerim çok kısıtlanmadı. Hala spor yapabiliyorum rahat bir biçimde. Başkaları söylemese nefes nefese kaldığımı hissetmiyorum. Midem yanınca şurup içiyorum, bayağı azaltıyor. İlk iki trimester zorlamıştı ama bu son 1-2 aydır rahatım. Rahatlık batıyor gibi bana da bu kadar rahatsam bi sorun vardır gibi hissediyorum, anlatabildim mi bilmiyorum ama.
Ah ah yarama basma bizim de isimler belli degil senin yine iyi 1 isim koyacaksin bizim 2 isim ve birbiriyle biraz da olsa uyumlu olsun diyorum anlamlari güzel olsun o kadar cok parametre var ki isim secme de napucaz bilmemOğluşun ismini halen bulamadım diye bir takıldım saati şu saat etmişim , arkadas ne zormuş erkek bebek ismi seçmek , karar veremedikçe uzadı gitti konu,havada sıcak uyunmuyorda, 37 haftalık olduk bugün itibariyle halen isim yok,insan 37 haftada isim beğenemez mi? Yağız var şimdi aklımda birde görkem geldi aklıma görkem soyadımızla çok uyumlu güzel bir kombinasyon olacak ama kızmı erkek mi diye karışır mı diyorum öff herseyi ayrıntılı düşünmeyi bırakmam lazım
Korkum en sonunda şu oluversin diye yanlış bir şey seçmekCok iyi anliyorum cnm ama bunlarin hepsi normal hormonlarimizin bize ne hissettirecegi hic belli olmuyor. Ben de pek konuşmuyorum acikcasi bebislerle keske konuşsam diyorumama şu an herseyin farkina varmadin henüz ben ilk bebegimde dogurdugumda bile gercekten benim mi diye düşünuyordum inanamiyordum. Bunu idrak etmem bi süre aldı. Sevgisi gün gectikce buyüyen bisey bebek bu yüzden kendini suçlama zamanla ne demek istedigimi anlayacaksin.
Ah ah yarama basma bizim de isimler belli degil senin yine iyi 1 isim koyacaksin bizim 2 isim ve birbiriyle biraz da olsa uyumlu olsun diyorum anlamlari güzel olsun o kadar cok parametre var ki isim secme de napucaz bilmembu arada Görkem ismi guzel begeniyorum.
Hayır vermedi canım bu özel bir durum sanırım , Allah analı babalı büyütsünkızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Hadi bakalim hayirlisiyla altlatirsin insallahHeyecandan uyuyamadım hiç, saat 8 de sezeryana girmiş olacağım okuyup görenlerden dua istiyorum
Yok bana varis corabi vermedikızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Hayır vermedi canım bu özel bir durum sanırım , Allah analı babalı büyütsün
o zaman belkide benim doktorumun uyguladığı bişeydir çünkü sadece bana değil orda bütün hastalarına verdiYok bana varis corabi vermedi
Ama 6 kutu kan sulandirici igne verdi
Sorma bende diyorum bak gelmek istersen sakın beklemeAmin valla oglumdayken kalabalığı kadar kalsın diyordum şimdi hadi çık artık bak kucağıma alacam söyle olacak böyle olacak diye kandırmaya çalışıyorum
Benim uyusmam yok ama vücutta genel bir ağrı halsizlik halı var birde. İshal gibiyim sen oylemisinSelamlarrrr... Kizlar dogum yapanlara sorum benim dogumdan sonra iki elimde de uyusma oldu sol elim tamamen gecti ama sag elimde parmaklarim ve avuc icimde devam ediyo biraz zorlasam baya artiyo. Yasayan var mi aranizda? Henuz doktora sormadim ama karpal tunel sendromu olabilir mi diyorum ikinirken kosede metal barlari tutup cekerken zorladim sanirim fazlaca
Selamlarrrr... Kizlar dogum yapanlara sorum benim dogumdan sonra iki elimde de uyusma oldu sol elim tamamen gecti ama sag elimde parmaklarim ve avuc icimde devam ediyo biraz zorlasam baya artiyo. Yasayan var mi aranizda? Henuz doktora sormadim ama karpal tunel sendromu olabilir mi diyorum ikinirken kosede metal barlari tutup cekerken zorladim sanirim fazlaca
Kizlar bende inanilmaz sirt agrilari başladi
Acaba emzirdigim icinmi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?