2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Artık bundan sonra heran herşey olabilir bebişler sıraya girdi
Evet bana çabuk geçti gibi geldi bu son günler hariç ama birlikte 9 ay geçirdik iyisi kötüsü ile bundan sonra bebislerle onların dertleriyle birbirimizi teselli ederiz

Alerjiyi tetikleyen seylerden uzak durmaya çalış canım ,birde sıcak etkili bu konuda

Cok iyi anliyorum cnm ama bunlarin hepsi normal hormonlarimizin bize ne hissettirecegi hic belli olmuyor. Ben de pek konuşmuyorum acikcasi bebislerle keske konuşsam diyorum ama şu an herseyin farkina varmadin henüz ben ilk bebegimde dogurdugumda bile gercekten benim mi diye düşünuyordum inanamiyordum. Bunu idrak etmem bi süre aldı. Sevgisi gün gectikce buyüyen bisey bebek bu yüzden kendini suçlama zamanla ne demek istedigimi anlayacaksin.
Ah ah yarama basma bizim de isimler belli degil senin yine iyi 1 isim koyacaksin bizim 2 isim ve birbiriyle biraz da olsa uyumlu olsun diyorum anlamlari güzel olsun o kadar cok parametre var ki isim secme de napucaz bilmem bu arada Görkem ismi guzel begeniyorum.

Korkum en sonunda şu oluversin diye yanlış bir şey seçmek

kızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Hayır vermedi canım bu özel bir durum sanırım , Allah analı babalı büyütsün

kızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Yok bana varis corabi vermedi
Ama 6 kutu kan sulandirici igne verdi

Amin valla oglumdayken kalabalığı kadar kalsın diyordum şimdi hadi çık artık bak kucağıma alacam söyle olacak böyle olacak diye kandırmaya çalışıyorum
Sorma bende diyorum bak gelmek istersen sakın bekleme ya benim sanahtan beri cok fazla akıntım var renksiz ama bu sefer ama baya bi geliyor acaba neden ya normal mı yoksa anne ben gelcem az kaldı mı diyor cok merak ediyorum hecanım cok fazla

Selamlarrrr... Kizlar dogum yapanlara sorum benim dogumdan sonra iki elimde de uyusma oldu sol elim tamamen gecti ama sag elimde parmaklarim ve avuc icimde devam ediyo biraz zorlasam baya artiyo. Yasayan var mi aranizda? Henuz doktora sormadim ama karpal tunel sendromu olabilir mi diyorum ikinirken kosede metal barlari tutup cekerken zorladim sanirim fazlaca

Benim uyusmam yok ama vücutta genel bir ağrı halsizlik halı var birde. İshal gibiyim sen oylemisin

Kızlar merhaba, gelişme geriliği olup doğum yapan bi arkadaş vardı sanki öyle hatırlıyorum. Benim bugün kontrol vardı 36+1 de kilosu 2610 gram karın çevresi 35+0 çıkıyor baya bi baktı tekrar tekrar ölçüm yapti doktorumuz. Haftaya alırız belki duruma göre tekrar bakıp değerlendiririz dedi ama bende korku başladı. Önceden beridir gerilik var ama arası açılmaya başladı sanırım. Bizim gibi olup doğum yapan arkadaşlar var mı? Kuveze girme vs durumu oldu mu? Daha çok küçük geliyor bana normalde doğum tarihi 23 temmuz idi

Benimde sürekli ellerim uyuşuyor gece. Insallah gecen, hamilelikte normal diye biliyorum, ama bazılarında kalici olabiliyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…