2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
36 haftaya kilosu iyi değil mi ya
Benimde son gün 23 temmuz
10 gün önce kontrole gittim 2400 falandı yanilmiyorsam
Haftada 100 gram alması yeterli demisti

Kızlar benim bugün kontrolüm vardı sancı hiç çıkmamış ama bebeğin kalbi 200ün üstüne birkaç kez çıktı normalde de 170 civari atınca doktor da biraz endişelendi ben de endişelendim hiç başına gelen var mı yarım saat sonra tekrar bakalım dedi o zaman da 150 160 civarına inmiş olunca eve yolladı hareket hissetmeme gibi birşey olursa kendi nabzın da daha yükselirse yine gel dedi benim de nabzım yüksek çıktı. Oğlum bu sefer hiç kilo da almamış kilosu normalde iyi 3 kiloyu az geciyo ama bu hafta hiç kilo almamış olmasına takıldım ben de kilo almıyorum son bir aydan fazla zamandır. Daha önce başına gelen var mı ne yemeliyim

Canim bende de devam ediyor el ve ayaklarda uyuşma genelikle uyandigim zaman oluyor
Sende cok oluyorsa doktora sor bence

Doğum yapanlar nasilsini bebekler emiyor mi agrilarimiz var hepimizin geçmiş olsun herkese doğum yapan yok bugün sanırım
Bugun diger günlere gore sirt agrim fazla
Ve kanamam yogun sekilde geliyor
Dikişlerimde agri devam ediyor
Bide bebegi gunduz zor emziriyorum kalmiyo beyfendi
Aksamlari uyanik genelde:)

kızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Bana vermediler ama arkadaşıma vermişlerdi o daha hastane odasında giymeye başlamıştı kan sulandırıcı vermedi bana demir ilacı ile antibiyotik verdi antibiyotik beni ishal yaptı onu kestirdi demire devam bir de dikiş izi kalmasın diye merhem verdi temmuzda da ona başlıcam

36 haftaya kilosu iyi değil mi ya
Benimde son gün 23 temmuz
10 gün önce kontrole gittim 2400 falandı yanilmiyorsam
Haftada 100 gram alması yeterli demisti
Iyi sanırım kilosu ya, nst de normal çıktı bugün iki hafta önce 2250 çıkmıştı kilosu. Şeker var bide bende çok dikkatli diyet yapıyorum bayadır hatta kendim kilo verdim 24.haftadan beridir 12 kilo falan gitti ama ben çok kilolu hamile kalmıştım zaten. Şimdi o yüzden gelişmiyor vs falan diye de kendimi suçluyorum biraz ya. Kuruntu belki sadece ama işte analık yüreği

37+2 de doğum yaptım küveze mi alınacak demiştim 2500 ü geçmişse ekstra bir sıkıtı olmazsa küveze alınmaz demişti doktorum

Spinal oldum tam bayılmada çocuğunu göremiyorsun ama bunda göreceksin hep pozitif olursan öyle gidiyor hep iyi yanlarını düşün iğne vuruyorlar zaten acı falan hissetmiyorsun sürekli seninle konuşup rahatlatıyorlar her olaya vakıf oluyorsun sıkıntı yapma böylesi daha güzel olacak diye düşün hep

Canim bendede 36 da 2700 du kilosu karin cevresi 35 gözüküyordu bence normal
Başka bi doktora gozuk istersen ama olcumlerin normal gibi

Benim bebegin kalp atişlari hep 160 lardaydi
200 ve 170 yuksek bence
Bebegin kilosunu doktora soylemen gerekiyordu kilo almamiş diye

Karpal tünel mi?? Google da

Saol canım rahatlattin valla. Ilk gebelik hiçbi şey bilmiyorum inşalalh iyi olur ben de iyi düşünmek istiyorum artık nasip kısmet bu saatten sonra. Peki baş ağrın çok oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…