- 26 Nisan 2019
- 5.390
- 8.908
- 198
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.661
Emzirdiginden cnm sırtını bir yere yaslayarak emzir dik durmaya çalış emzirmede yastık kullan bebeği yükselt hayırlı olsun bebişin darısı bizlereKizlar bende inanilmaz sirt agrilari başladi
Acaba emzirdigim icinmi?
36 haftaya kilosu iyi değil mi yaKızlar merhaba, gelişme geriliği olup doğum yapan bi arkadaş vardı sanki öyle hatırlıyorum. Benim bugün kontrol vardı 36+1 de kilosu 2610 gram karın çevresi 35+0 çıkıyor baya bi baktı tekrar tekrar ölçüm yapti doktorumuz. Haftaya alırız belki duruma göre tekrar bakıp değerlendiririz dedi ama bende korku başladı. Önceden beridir gerilik var ama arası açılmaya başladı sanırım. Bizim gibi olup doğum yapan arkadaşlar var mı? Kuveze girme vs durumu oldu mu? Daha çok küçük geliyor bana normalde doğum tarihi 23 temmuz idi
Bana estetik dikiş yapıldı bugün kontrole gittim herhangi bir sıkıntı yok şimdilik inşallahta olmazDikiş yerleribizde şişlik morarma varmı acsba sizinde
Canim bende de devam ediyor el ve ayaklarda uyuşma genelikle uyandigim zaman oluyorSelamlarrrr... Kizlar dogum yapanlara sorum benim dogumdan sonra iki elimde de uyusma oldu sol elim tamamen gecti ama sag elimde parmaklarim ve avuc icimde devam ediyo biraz zorlasam baya artiyo. Yasayan var mi aranizda? Henuz doktora sormadim ama karpal tunel sendromu olabilir mi diyorum ikinirken kosede metal barlari tutup cekerken zorladim sanirim fazlaca
Bugun diger günlere gore sirt agrim fazlaDoğum yapanlar nasilsini bebekler emiyor mi agrilarimiz var hepimizin geçmiş olsun herkese doğum yapan yok bugün sanırım
Olabilr ama sanirim adet gibi sancisi bugun cok kanamam da oldu sanirim ondanFarkında olmadan yanlış bir pozisyonda emziriyor olabilirsin. Allah yar ve yardimciniz olsun valla, annelik cok zor..
Sirtimi yaslaniyorum surekli bakalim gecer umarimEmzirdiginden cnm sırtını bir yere yaslayarak emzir dik durmaya çalış emzirmede yastık kullan bebeği yükselt hayırlı olsun bebişin darısı bizlere
Bana vermediler ama arkadaşıma vermişlerdi o daha hastane odasında giymeye başlamıştı kan sulandırıcı vermedi bana demir ilacı ile antibiyotik verdi antibiyotik beni ishal yaptı onu kestirdi demire devam bir de dikiş izi kalmasın diye merhem verdi temmuzda da ona başlıcamkızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Iyi sanırım kilosu ya, nst de normal çıktı bugün iki hafta önce 2250 çıkmıştı kilosu. Şeker var bide bende çok dikkatli diyet yapıyorum bayadır hatta kendim kilo verdim 24.haftadan beridir 12 kilo falan gitti ama ben çok kilolu hamile kalmıştım zaten. Şimdi o yüzden gelişmiyor vs falan diye de kendimi suçluyorum biraz ya. Kuruntu belki sadece ama işte analık yüreği36 haftaya kilosu iyi değil mi ya
Benimde son gün 23 temmuz
10 gün önce kontrole gittim 2400 falandı yanilmiyorsam
Haftada 100 gram alması yeterli demisti
37+2 de doğum yaptım küveze mi alınacak demiştim 2500 ü geçmişse ekstra bir sıkıtı olmazsa küveze alınmaz demişti doktorumKızlar merhaba, gelişme geriliği olup doğum yapan bi arkadaş vardı sanki öyle hatırlıyorum. Benim bugün kontrol vardı 36+1 de kilosu 2610 gram karın çevresi 35+0 çıkıyor baya bi baktı tekrar tekrar ölçüm yapti doktorumuz. Haftaya alırız belki duruma göre tekrar bakıp değerlendiririz dedi ama bende korku başladı. Önceden beridir gerilik var ama arası açılmaya başladı sanırım. Bizim gibi olup doğum yapan arkadaşlar var mı? Kuveze girme vs durumu oldu mu? Daha çok küçük geliyor bana normalde doğum tarihi 23 temmuz idi
Spinal oldum tam bayılmada çocuğunu göremiyorsun ama bunda göreceksin hep pozitif olursan öyle gidiyor hep iyi yanlarını düşün iğne vuruyorlar zaten acı falan hissetmiyorsun sürekli seninle konuşup rahatlatıyorlar her olaya vakıf oluyorsun sıkıntı yapma böylesi daha güzel olacak diye düşün hepKızlar biraz önce konrltrolden geldim. Doğum tarihimiz netleşti. 5 temmuzda sezeryan olucam Allah nasip ederse. Şimdiden korku başladı. Ben aslında genel anestezi istiyodum spinal yapıcaz dedi ve hiçbi bilgim yok bu konuyla alakalı. Sezeryan olan arkadaşlar hangi tipuyuşma yaptınız?
Canim bendede 36 da 2700 du kilosu karin cevresi 35 gözüküyordu bence normalKızlar merhaba, gelişme geriliği olup doğum yapan bi arkadaş vardı sanki öyle hatırlıyorum. Benim bugün kontrol vardı 36+1 de kilosu 2610 gram karın çevresi 35+0 çıkıyor baya bi baktı tekrar tekrar ölçüm yapti doktorumuz. Haftaya alırız belki duruma göre tekrar bakıp değerlendiririz dedi ama bende korku başladı. Önceden beridir gerilik var ama arası açılmaya başladı sanırım. Bizim gibi olup doğum yapan arkadaşlar var mı? Kuveze girme vs durumu oldu mu? Daha çok küçük geliyor bana normalde doğum tarihi 23 temmuz idi
Benim bebegin kalp atişlari hep 160 lardaydiKızlar benim bugün kontrolüm vardı sancı hiç çıkmamış ama bebeğin kalbi 200ün üstüne birkaç kez çıktı normalde de 170 civari atınca doktor da biraz endişelendi ben de endişelendim hiç başına gelen var mı yarım saat sonra tekrar bakalım dedi o zaman da 150 160 civarına inmiş olunca eve yolladı hareket hissetmeme gibi birşey olursa kendi nabzın da daha yükselirse yine gel dedi benim de nabzım yüksek çıktı. Oğlum bu sefer hiç kilo da almamış kilosu normalde iyi 3 kiloyu az geciyo ama bu hafta hiç kilo almamış olmasına takıldım ben de kilo almıyorum son bir aydan fazla zamandır. Daha önce başına gelen var mı ne yemeliyim
Karpal tünel mi?? Google daSelamlarrrr... Kizlar dogum yapanlara sorum benim dogumdan sonra iki elimde de uyusma oldu sol elim tamamen gecti ama sag elimde parmaklarim ve avuc icimde devam ediyo biraz zorlasam baya artiyo. Yasayan var mi aranizda? Henuz doktora sormadim ama karpal tunel sendromu olabilir mi diyorum ikinirken kosede metal barlari tutup cekerken zorladim sanirim fazlaca
Bakma canım direkt doktora görün .. ama yoktur diye düşünüyorum .. doğum sonrası ne alaka yani.. boyun düzleşmesi falan olabilir belki de.Karpal tünel mi?? Google da
Hayırlı olsun cnmkızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Saol canım rahatlattin valla. Ilk gebelik hiçbi şey bilmiyorum inşalalh iyi olur ben de iyi düşünmek istiyorum artık nasip kısmet bu saatten sonra. Peki baş ağrın çok oldu muSpinal oldum tam bayılmada çocuğunu göremiyorsun ama bunda göreceksin hep pozitif olursan öyle gidiyor hep iyi yanlarını düşün iğne vuruyorlar zaten acı falan hissetmiyorsun sürekli seninle konuşup rahatlatıyorlar her olaya vakıf oluyorsun sıkıntı yapma böylesi daha güzel olacak diye düşün hep
Aynen ya yoruldu tabi vucutlar cok dogal. İshal yok ama dogumdan hemen sonra 3 gun oyleydim bendeBenim uyusmam yok ama vücutta genel bir ağrı halsizlik halı var birde. İshal gibiyim sen oylemisin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?