2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kız nasi bi krem verdi adı sanı ne. bizde başlayalım iz kalmayacaksa

Canim bende de devam ediyor el ve ayaklarda uyuşma genelikle uyandigim zaman oluyor
Sende cok oluyorsa doktora sor bence
Evet ya gun icinde biraz yuklensem bez sıksam basliyo yogun sekilde belki vucut strese girdi adrenalin firladi indi ondandir diyorum ama sakatladim galiba diyede geciyo aklimdan yogub mu seninde?

banada antibiyotik verdi kan sulandırıcı verdi merhem sadece göğüs ucu için verdi dikişlerime hiçbişey vermedi banada daha bacaklarımı falan hissetmiyoken giydirdiler varis çorabını hastanede yoksa bende ne varis ne şişlik vardı o yüzden şaşırdım acaba herkesemi veriyolar diye
Hayırlı olsun cnm
teşekkürler canım

Spinal olmuştum cok memnun kaldım.. iyiki genel almadım ayıktıktan sonra ağrısı fenaa oluyor genel anestezinin

Benim bebegin kalp atişlari hep 160 lardaydi
200 ve 170 yuksek bence
Bebegin kilosunu doktora soylemen gerekiyordu kilo almamiş diye
Doktorum daha çok beslen dedi karbonhidrat arttır doğuma kadar dedi. Kalp atışı olarak da korktu bence o da tekrar baktığında daha düştü diye bizi bıraktı benim kalbim de çok atıyodu 100ün üstünde dedi bana sadece kaç bilmiyorum. İnşallah bı sorun yoktur hareketi şimdilik iyi gidiyo hareketsiz kalırsa hemen gideceğim doktora

Saol canım rahatlattin valla. Ilk gebelik hiçbi şey bilmiyorum inşalalh iyi olur ben de iyi düşünmek istiyorum artık nasip kısmet bu saatten sonra. Peki baş ağrın çok oldu mu
Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi yaşayarak öğreniyoruz ilk bebeğim zaten tabi ki her doğumun zorlukları var kendine göre ama bebeğini doğduğu an omzuna koyuyorlar ya orada her şeyi unutuyorsun o güzel anı spinalle yaşama şansın var bunu kaçırmayacaksın normal doğum imkanımız olmadı belki ama bu anı yaşama şansı veriliyor bu çok güzel ve özel bir duygu Baş ağrısı değil ama sonradan boyun ağrısı oldu bende

Hadi gözün aydın cnm

Canım şimdiden hayırlı olsun, benim ilk gebelik belden uyuşmalı sezeryandı

Spinalin en büyük artıları tüm süreçte ayılık olacaksın, sen uzanırken ortalama 15dk ya bebeği çıkarmış oluyor sonra birkaç hemşire bebek ile ilgileniyor, sonra senin işlemler yapılıyor derken odana çıkıyorsun
ortalama 6 saat falan belden aşağı uyuşuk oldugu için ameliyat kesi yerinin ağrısını hissetmeyeceksin, sonrasında da agrı kesiciler ile falan senin ayağa kalkmanı sağlayacaklar

Ne güzel kilo vermişsin.
Bende kilolu hamile.kaldim üstüne 10 kilo da aldın doğum a kadar daha 1 2 alabilirim galiba.
Bence iyi bebeğin
Sonuçta 4 kilo doğacak değil 3 u bulsa yeter

Evet ya gun icinde biraz yuklensem bez sıksam basliyo yogun sekilde belki vucut strese girdi adrenalin firladi indi ondandir diyorum ama sakatladim galiba diyede geciyo aklimdan yogub mu seninde?
Yok fazla yogun degil canim
Seninde zamanla gecer diyorum

Nabiz onemli degil canim benimde hep 120 ustu cikiyor
Ama bebegin kalp atislari sikinti bence her hafta kontrole git bak nasil ilerliyo

Kahve tüketimi bebeklerde kalpatisini hizlandirabilir diye okumuştum bir yerde, tesadüfen kafeini cok tüketmiş olabilirmisiniz?

Kahve tüketimi bebeklerde kalpatisini hizlandirabilir diye okumuştum bir yerde, tesadüfen kafeini cok tüketmiş olabilirmisiniz?
Hayır hamilelikte hiç kahve içmedim çay çok nadir içiyorum kola falan da içmiyorum çikolata yemiyorum çok zor o ihtimalden olması

Doğurmadan yazmayacağım bi daha
41. Haftaya kadar bekliyoruuuuz gelmeyeceğim derse suni sancı ile doğumu başlatıyoruz dedi doktorum. Yani bir hafta on gün daha bebekle aynı bedeni paylaşacağız.
Hiç sancım yok

Herkes benden önce doğurdu halbuki temmuz başı beklenen doğum tarihi bendeydi

Doğuran kavuşan tüm annelere hayırlı olsun kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…