- 12 Temmuz 2016
- 4.626
- En iyi cevaplar
- 1
- 6.664
- 158
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #23.681
İnsallah kalici degildir yaa cok sinir bozucu belki biraz fizik tedavi ise yararBenimde sürekli ellerim uyuşuyor gece. Insallah gecen, hamilelikte normal diye biliyorum, ama bazılarında kalici olabiliyormuş.
Kız nasi bi krem verdi adı sanı ne. bizde başlayalım iz kalmayacaksaBana vermediler ama arkadaşıma vermişlerdi o daha hastane odasında giymeye başlamıştı kan sulandırıcı vermedi bana demir ilacı ile antibiyotik verdi antibiyotik beni ishal yaptı onu kestirdi demire devam bir de dikiş izi kalmasın diye merhem verdi temmuzda da ona başlıcam
Evet ya gun icinde biraz yuklensem bez sıksam basliyo yogun sekildeCanim bende de devam ediyor el ve ayaklarda uyuşma genelikle uyandigim zaman oluyor
Sende cok oluyorsa doktora sor bence
banada antibiyotik verdi kan sulandırıcı verdi merhem sadece göğüs ucu için verdi dikişlerime hiçbişey vermedi banada daha bacaklarımı falan hissetmiyoken giydirdiler varis çorabını hastanede yoksa bende ne varis ne şişlik vardı o yüzden şaşırdım acaba herkesemi veriyolar diyeBana vermediler ama arkadaşıma vermişlerdi o daha hastane odasında giymeye başlamıştı kan sulandırıcı vermedi bana demir ilacı ile antibiyotik verdi antibiyotik beni ishal yaptı onu kestirdi demire devam bir de dikiş izi kalmasın diye merhem verdi temmuzda da ona başlıcam
teşekkürler canımHayırlı olsun cnm
Spinal olmuştum cok memnun kaldım.. iyiki genel almadım ayıktıktan sonra ağrısı fenaa oluyor genel anestezininKızlar biraz önce konrltrolden geldim. Doğum tarihimiz netleşti. 5 temmuzda sezeryan olucam Allah nasip ederse. Şimdiden korku başladı. Ben aslında genel anestezi istiyodum spinal yapıcaz dedi ve hiçbi bilgim yok bu konuyla alakalı. Sezeryan olan arkadaşlar hangi tipuyuşma yaptınız?
Banada aynı şekilde benimkilerde iyi durumdaymış benimde kontrolüm vardı bugünBana estetik dikiş yapıldı bugün kontrole gittim herhangi bir sıkıntı yok şimdilik inşallahta olmaz
Doktorum daha çok beslen dedi karbonhidrat arttır doğuma kadar dedi. Kalp atışı olarak da korktu bence o da tekrar baktığında daha düştü diye bizi bıraktı benim kalbim de çok atıyodu 100ün üstünde dedi bana sadece kaç bilmiyorum. İnşallah bı sorun yoktur hareketi şimdilik iyi gidiyo hareketsiz kalırsa hemen gideceğim doktoraBenim bebegin kalp atişlari hep 160 lardaydi
200 ve 170 yuksek bence
Bebegin kilosunu doktora soylemen gerekiyordu kilo almamiş diye
Bende hiç bir şey bilmiyordum her şeyi yaşayarak öğreniyoruz ilk bebeğim zaten tabi ki her doğumun zorlukları var kendine göre ama bebeğini doğduğu an omzuna koyuyorlar ya orada her şeyi unutuyorsun o güzel anı spinalle yaşama şansın var bunu kaçırmayacaksın normal doğum imkanımız olmadı belki ama bu anı yaşama şansı veriliyor bu çok güzel ve özel bir duyguSaol canım rahatlattin valla. Ilk gebelik hiçbi şey bilmiyorum inşalalh iyi olur ben de iyi düşünmek istiyorum artık nasip kısmet bu saatten sonra. Peki baş ağrın çok oldu mu
Hadi gözün aydın cnmKızlar biraz önce konrltrolden geldim. Doğum tarihimiz netleşti. 5 temmuzda sezeryan olucam Allah nasip ederse. Şimdiden korku başladı. Ben aslında genel anestezi istiyodum spinal yapıcaz dedi ve hiçbi bilgim yok bu konuyla alakalı. Sezeryan olan arkadaşlar hangi tipuyuşma yaptınız?
Deneyimlemedim işe yarar mı şüpheliyim ama scarEx jel ismi umarım işe yararKız nasi bi krem verdi adı sanı ne. bizde başlayalım iz kalmayacaksa
Kızlar biraz önce konrltrolden geldim. Doğum tarihimiz netleşti. 5 temmuzda sezeryan olucam Allah nasip ederse. Şimdiden korku başladı. Ben aslında genel anestezi istiyodum spinal yapıcaz dedi ve hiçbi bilgim yok bu konuyla alakalı. Sezeryan olan arkadaşlar hangi tipuyuşma yaptınız?
Ne güzel kilo vermişsin.Iyi sanırım kilosu ya, nst de normal çıktı bugün iki hafta önce 2250 çıkmıştı kilosu. Şeker var bide bende çok dikkatli diyet yapıyorum bayadır hatta kendim kilo verdim 24.haftadan beridir 12 kilo falan gitti ama ben çok kilolu hamile kalmıştım zaten. Şimdi o yüzden gelişmiyor vs falan diye de kendimi suçluyorum biraz ya. Kuruntu belki sadece ama işte analık yüreği
Yok fazla yogun degil canimEvet ya gun icinde biraz yuklensem bez sıksam basliyo yogun sekildebelki vucut strese girdi adrenalin firladi indi ondandir diyorum ama sakatladim galiba diyede geciyo aklimdan yogub mu seninde?
Nabiz onemli degil canim benimde hep 120 ustu cikiyorDoktorum daha çok beslen dedi karbonhidrat arttır doğuma kadar dedi. Kalp atışı olarak da korktu bence o da tekrar baktığında daha düştü diye bizi bıraktı benim kalbim de çok atıyodu 100ün üstünde dedi bana sadece kaç bilmiyorum. İnşallah bı sorun yoktur hareketi şimdilik iyi gidiyo hareketsiz kalırsa hemen gideceğim doktora
İnsallahYok fazla yogun degil canim
Seninde zamanla gecer diyorum
Allah analı babalı büyütsün sağlıkla keyifle büyüyün inşallahkızlar dün akşama doğru taburcu olduk kızımda bende iyiyiz çok şükür bide kızlar sezeryan olanlar dr sizede varis çorabı verdimi bana bir ay kullan dedi iki kutuda kan sulandırıcı verdi
Doktorum daha çok beslen dedi karbonhidrat arttır doğuma kadar dedi. Kalp atışı olarak da korktu bence o da tekrar baktığında daha düştü diye bizi bıraktı benim kalbim de çok atıyodu 100ün üstünde dedi bana sadece kaç bilmiyorum. İnşallah bı sorun yoktur hareketi şimdilik iyi gidiyo hareketsiz kalırsa hemen gideceğim doktora
Hayır hamilelikte hiç kahve içmedim çay çok nadir içiyorum kola falan da içmiyorum çikolata yemiyorum çok zor o ihtimalden olmasıKahve tüketimi bebeklerde kalpatisini hizlandirabilir diye okumuştum bir yerde, tesadüfen kafeini cok tüketmiş olabilirmisiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?