2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende kontrole gittim bugün 1,5 cm acilmam var ama sancı yok daha ve Rahim boyu uzun daha kisalmamis dedi yani doğum olmaz büyük ihtimal dedi ama doktorum izne çıkıyor 1 hafta yok inşallah o zamansa doğmaz dedi yoksa nöbetçiyim sevk edecekmiş bende beklese mi beklemeye doğsa mi bilemedim. Bir de devlet hastanesi ya da şehir hastanesinde doğum yapan var mı eğer doktorum yoksa neden o kadar çok para vereyim özele diye düşünüyorum kafam çok karisik

Benim doktorumda izne çıkıyor.Başkasında olmak istemiyorum asla zaten çok çektim doktor konularından.Dönüşü de 24’ü o arada sancılanma ihtimalim var riske atamam strese giremem.Çok güveniyorum bu doktora.

Hepimizin doğumun böyle bayrama gelmesi cok moral bozdu ya rabbim böyle nasip etmiş ama cidden napıcaz bende bilmiyorum

Hepimizin doğumun böyle bayrama gelmesi cok moral bozdu ya rabbim böyle nasip etmiş ama cidden napıcaz bende bilmiyorum
Valla çok kötü oldu ne yapacam kafamda deli sorular belki boşa düşünüyorum gelmez diyorum sonra aman gelsin diyorum sanki stresimi az gibi bir de bu çıktı ama zaten grubun çoğu doğurdu doğurmaya 3-5 kişi kaldık

Merhaba
Benim de kontrolüm bugündü. İkiz beklediğim için inanılmaz sırt ağrım, mide yanmam, karpal tünel el uyuşmam kısacası her semptom var.
35. Haftadayım ayın 11’ine sezaryen yazdı daha önce gelirlerse burdayız bekleriz dedi. Tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek. Ayın 3’ünde NST randevusu verdi. İlk defa NST ye bağlanacağım bakalım belki de gel yarın doğuralım der diye bekliyorum :))))

Bugün nasılsin kaç haftalık oldun? Canım tabi ki bilemezsin ben sadece üzülme diye dedim ilk doğumu bırak her doğum birbirinden farklı olduğu için 3. Bebeğimde bile herşeye acaba diyorum o çok normal ilk dogumumda acilmam 2 cm olduğu halde kaç gün beklemiştim öyle oluyor maalesef

Karpal tünel el uyusmasi yazmışsınız. Bu yeni mi çıktı acaba. Benim sağ elim hep ödemli gibi sisiyordu şu son 1 haftadır sağ yüzük parmağım elimi yorunca felan uyuşuyor dizinde mi boyle

Canım bende 36. Haftadayim bebeğin 30+1 de kilosu 1800 iki haftadır artık hiç kilo almıyor. Boşuna canını sikiyorsun doktorunun 1 haftayı bu kadar sana söylemesi çok garip geldi bana. Ayrıca 2610 gram çok çok iyi maşallah. 1 hafta sonra zaten 37 zaten ekstra bişey olmazsa kuveze felan girmez boşuna canını sıkma

Her bebek kendine özelmiş dedigin gibi 3 . Gebelikte bile farklıysa bu işler her annnenin yasadıgı farklı oluyordur tabi valla bugün agrılıyız biraz ama siddet olmadıgı için ses etmeyip oturuyorum suanlık evde bebegimi hissediyorum cünkü hareket ediyor akıntıda normal saydamlıkta mukus oldu yani ne oldugunu bilmiyorum ama ben suanlık evdeyim bebegimi hissetmedgim anda giderim ama yarın zaten randevum var bişi olmazsa yarın zaten görcek bi doktor cok hecanlı seylermiş bunlar ya bilmiyorum 3üncüde öyledir ama ilk olucak ya ben o boşlukta yüzüyorum suan ne olcagını bilmemek dogunca napıcagını bilmemek ne bileyim leylaaayımm

Canım belki okumussundur benim bebeğim de aşırı derecede gelişme geriliği var şuan sendeki belirsizlik bendede var. Doktor en fazla 36 ya kadar bekleriz dedi ve 36 ya girdim Çarşamba gideceğim önce normal doğum denencek açılma yokken sancı yokken nasıl olacak olmazsa sezeryan nasıl bişey. Bebeğim 1800 yeni oldu kuvezde mi yatacak o kadar küçük bebeğe nasıl bakılır bak aynı boşluk bendede var her doğum her bebek çok farklı sanırsın ilk defa anne olucam öyle heyecanliyim

Tamam dogurmadan cevap yazma belki işe yarar dene sende
Ben doktorumun önerisiyle 33 hafta itibariyle günde 2 tane hurma yemeye başladım. Kabak çekirdeği ye dedi. Hergun 50 squat yap dedi bu hobekle yapamam
Bayram bitince hurma sayısı 5 e çıkacak sabah akşam adaçayı içmeye başlayacağım.
Birde çörek otu iç dedi ama daha başlamadım çünkü tok karna iç dedi
Tok karna kilo yapar diye biliyorum zaten kiloluyum. Birde pervine masajı mi ne inerdi 33 hafta sonrası da ....

Yaaa sağol 35-36. Haftadan itibaren Squat forever
Gebeliğin nerdeyse başından beri hergün 4-5 hurma yiyiorum çiğ bademle birlikte
Eşimle iyi geçiniyorum
Yürüyüş ara ara yapıyorum
Ev işlerinde yardımcım olsa bile özellikle hareket etmeye özen gösteriyorum çünkü doğum dostu
Şimdi şöyle birşey var ki ilk çocuğa göre hareket ediyormuş Dr. İlki de 41 de gelince yeri yurdu da iyi olunca bayramı da etsin annesi dedi.

Bu kadar özenli mesajı cvpsız bırakamazdım

Rabbim hepimize öyle bi kolaylık versinki insallah bu endiselerimizi asla yasamadan kolaylıkla geçiririz güzel haberlerini alıcaz eminimm en kolay dogum hangısıyse senin için rabbim onu nasip etsin yormadan üzmeden

simdiden duygulandım. Her doğumun kendine göre zorlukları var o zaman ben arkama yaslanip çok da kurcalamayayim inşallah sıkıntısız olur.Cok saol canım benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…