2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Güvencem doktoruma canım. Zaten değişmez katı biraz. Hayırlısı neyse o olsun hakkımızda

Hadi gözün aydın cnm
Mehter benim hafta yi normale döndürdüler bu arada şimdi de 37+3 gözüküyor um. Ağam bizle eğleniyi 5 temmuzda yani 38+5 'te sezeryana girmiş oluyorum. Sen de git kontrolüne belki haftanı normale çekerler valla bu doktorlarimizin naptigi belli değil

Gözün aydın gunu bilmek daha duygusal hissettiriyor insani. kaç haftalık oldun canım sanki benimle aynıydı haftan az çok . Öyle hatırlıyorum

Merhaba
Benim de kontrolüm bugündü. İkiz beklediğim için inanılmaz sırt ağrım, mide yanmam, karpal tünel el uyuşmam kısacası her semptom var.
35. Haftadayım ayın 11’ine sezaryen yazdı daha önce gelirlerse burdayız bekleriz dedi. Tansiyonum normal ama nabzım çok yüksek. Ayın 3’ünde NST randevusu verdi. İlk defa NST ye bağlanacağım bakalım belki de gel yarın doğuralım der diye bekliyorum
Karpal tünel el uyusmasi yazmışsınız. Bu yeni mi çıktı acaba. Benim sağ elim hep ödemli gibi sisiyordu şu son 1 haftadır sağ yüzük parmağım elimi yorunca felan uyuşuyor dizinde mi boyle
karpal tünel sanırım bende 30.hafta gibi başladı özellikle sabahları çok uyuşmuş ağrılı parmaklar her iki elde de. Doktor karpal tünel bilekliği tak dedi. Ödem oradaki sinirlere baskı yaptığı için oluşuyor. Doğumdan sonra da bebeği kucağına almada sorun yaşayabilirsin dedi. Geceleri takıyorum yüzde 70-75 iyileşme sağlıyor diyebilirim. Maalesef hangi semptomu sorsam 30.haftadan itibaren ödem ve progestan hormonu kaynaklı diyor. Yani doğum sonrası geçecek. Az kaldı şükredip sıkıyoruz dişimizi.

Bende bugün kontrole gittim 37 haftalık bebek Dr 10 temmuz dedi ama ben özelde dogum yapamayacağım , bayramın 3.gunu devletteki Dr nöbetçi bakalım o gün verecek mi ? Herhalde o da en fazla 10 temmuza kadar gün verir diyorum ama çalışma günleri de önemli , bakalım neler olacak

Bende söyleyim doktora o eldivenden alayım bari yüzük parmağım çok sinirimi bozuyor

Doğum yapan canım anneler Allah analı babalı büyütsün çok şükür sağlıcakla aldınız kucağınıza bebebişlerinizi doğum yapmayı bekleyen güzel annelerim inşallah bizde sağlıkla kavuşuruz bebeklerimize 38+1 im yarın kontrolüm var çok heyecanlıyım ama bebeğim 2 gündür az hareket ediyor ona canım sıkıldı umarım yeri daraldığı için öyledir, şimdilik normal doğum olarak ilerliyoruz bakalım yarın doktorumuz neler söylicek

Gebelik şekeri olup takipte olanlar diyet yapan arkadaslar. Gecen gün yine diyabette kontrolüm vardi kan istedi bi de kolestrol falan hic bakmamisiz onlara bakalim dedi. Ben insülin kullanmiyorum ama şekerim daha iyi diyet yapiyorum elimden geldigince. Ama kolestrolüm 360 cikmis şokboldum sınır 200. Bisey de yemiyorum kolestrol yapacak niye böyle oldu bilmiuorum. Sizin kolestrole bakildi mi hic?

Benim 38+3de gttm senin gibi az harwket ediyordu doğuma girdim 5cm açıklık varmış normal doğum ile

6 sindada ben gidicem doktora bakalım ne diycek kız benim kini yatış yapan doktor geriye çekti kendi doktorum çekmedi bakalım ne der ya hayırlısı olsun

Gözün aydın gunu bilmek daha duygusal hissettiriyor insani. kaç haftalık oldun canım sanki benimle aynıydı haftan az çok . Öyle hatırlıyorum
36+4 şu an.Senin de belli oldu mu tarih.Aslında bi 10 gün erken gibi geliyor bana ama doktorlardan çok çektiğim için nöbetçi doktorda doğumu göze alamıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…