2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Banada 4 temmuz dedi Allahın ıznıle benımde korkular basladı kuzum banada spınalı onerdi

Canlarim sezeryan sonrasi sezeryan gobegi kalmaması icin naabmak gerek bazısı iyilesince korse vs dıor bazısı demiyor
Korse takmak zorlar acı verir ama bakalım ne diyecek kızlar ,bende kalmıştı uzun süre sezeryan göbeği ,çok sonralari gecti

Haziran annelerine bir bakım dedim anam başlamış telaseli günleri ,en iyisi ben burda takilayim moralim bozulmasın yaşayarak devam edelim
Hahhaha aynen burası sakin hepsi sezeryan şuan normal bir veya iki kişi var doğum yapan yanlış bilmiyorsam

Hepiniz dogurun en son ben doğuracam inat ettim en küçük benim ki olacak hihhhh
Senin bebe benimkinden 1 gün büyük, en son ben doğurcam
Ay bugün çamaşırlarını yıkayım bebenin dedim, herkes 0-3, 3-6 ay kıyafetlerini az alın diyor diye az almışım. Ama çok az almışım abartarak az almışım. Altına giyecek 2 parçası var çocuğun, biri zaten hastane çıkışı, diğeri de tulum. Çıplak gezdirmeyi düşünmüşüm herhalde. Bi alışverişe çıkmam lazımmış, onu anladım şimdi sıra kocayı alışveriş için ikna etmede...

V venuskiz normalde kolesteolun kaçtı.
Benim 15 16 senedir kolesteolun hep yüksek daha öncesini bilmiyorum.
Diyet yapıp çok yüksek kilolar versem de değişmiyor.
Artık ben kolestrol yüksekliğini kafama takmıyorum. Bana da en son tüp Bebek raporu alırken bakmislardi sanırım gebelikte bakilmadi

Hahhaha aynen burası sakin hepsi sezeryan şuan normal bir veya iki kişi var doğum yapan yanlış bilmiyorsam
Süt mevzulari gebelik depresyonlari başlamış annelik durumları,gene bir hafta 10 gün daha ben bakmim de adrenalin olmasın

Sevgili doğum yapan anneler. Hayırlı olsun tekrardan.

Doğum çantasına keşke şunu alsaydın.yada almasaydim dediğiniz birşey var mi?

Daha ben hazirlamadim da
Bir havlu olması iyi olur bizim hastane çok temizdi fakat peceteler otomatik olunca bazen çıkmıyordu peçete yada havlu ve bebeğim çok küstü ağız mendili bol olsa iyi olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…