2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İlk bebeğimde bende de aynı şey oldu biberondan dolayı memeyi reddetmeye başladı. Birazda gazlı bir bebekti onun için anticolic çok yavaş akışlı biberonlar var ondan kullanmaya başladık ve memeyi sürekli vermeye devam edince ikisini de aldı sonunda.

Aa bir sure sonra memeyi kendisi mi alip emdi? Senin de ilk baslarda memeyi gorunce cildiriyor muydu, hep zorla mi agzina vermeye calisiyordun?

Bayramınız mübarek olsun hanımlar, doğuranlar sağlıkla büyütsün, bekleyenler sağlıkla doğursun inşallah
Meme reddi yaşayan arkadaşlar 1 ay en fazla 2 ay cebelleşme var sonunda alışıyorlar ama pes etmeden biberon vermeden devam etmeniz gerekiyor. Meme kampı diyorlar bu mevzuya.

Bilmiyorum kız ben şuan çok mutluyum bebiş hala içerde olduğu için bence tadını çıkaralım varsın temmuzun sonunu bulsun ne olacak
Aynı valla ama benim kinde hareketlerinde az da olsa yavaşlama var dun yururken baya bı şiddetli ağrı hissettim sonra ağrı yavaşladı yürürken baskı yiyorum iyice artık

Aynı valla ama benim kinde hareketlerinde az da olsa yavaşlama var dun yururken baya bı şiddetli ağrı hissettim sonra ağrı yavaşladı yürürken baskı yiyorum iyice artık
Akşamları çok oluyor o baskı bende .
Miniğimi gördüm bugün yeri iyi dedi doktor gayet memnun sancı da yok kaldık ağustosa yada temmuz sonuna ben bilseydim baştan ağustos topiğine de girerdim bakalım ikimizden kim önce doğuracak . Bu arada iyi bayramlar

O karakter meselesi işte ,o karakter hiç gecmiyor bende onun 5 yasa gelmiş versiyonu var ,seni çok iyi anlıyorum,babası dklarca sakinleştirir geri koyardı memeye iki çeker istediği gibi olmazsa yaygara koparır böyle kızarır morardı,bizi ağlatacak moda sokardi

Ama şimdi pes edersen bir daha döndüremezsin ben 3.5 aylık olduğu halde arada emzirdim arada biberon verdim tutmadığı da ve sonunda sütüm kesildi gitti..

Ben dün doğumumu yaptım bugün evdeyim. Çok ağrım var bebeğim 3.100 gram doğdu 37+5te. Çok şükür sorunsuz geçti.
Geçmiş olsun cnm gözünüz aydın, aynı gün doğum yaptık benimde çok ağrım var ilk sezeryanımda hiç ağrım olmamıştı demekki her hamilelik ve doğum kendine özgü, umarım en kısa zamanda iyileşiriz insan bebeğe konsantre olmak istiyor tadını çıkarmak istiyor her anın çünkü, çok şükür ki bebişler iyi de biz nasılsa iyileşiriz tek tesellim bu

Hayırlısıyla dogsunlar da geç veya erken hiç sorun etmiyorum valla sanada hayırlı bayramlar cnmm

Aa bir sure sonra memeyi kendisi mi alip emdi? Senin de ilk baslarda memeyi gorunce cildiriyor muydu, hep zorla mi agzina vermeye calisiyordun?
Sinirleniyordu süt az geliyor diye emmek istemiyordu hep uyurken veriyordum sütüm kesilmesin diye uyurken emiyordu sonradan süt de çoğaldı galiba biberondan da yavaş yavaş geldiğini görünce ikisine de devam etti. 13. Ayda bıraktık memeyi.

Kizlar benim oglumun idrarinda kan gordum
Bi nohut kadar kipkirmizi kan vardi bezde
Emin olmak icin beklicem eger devam ederse acile goturcem
Turunculuk degil dimi net kan? Bu arada idrar yolunda her hangi bi tikaniklik olursa olabiliyor ilk muayenenize gitmediyseniz gotur en yakin zamanda buyuk ihtimalle sunnet edelim derler kardesimde oyleydi ayni sekilde sunnetle gecti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…