2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Herkeze iyi bayramlar bende doğum yaptım 37+5 ama bebeğim için dua ederseniz sevinirim su yutmuş cigerindede enfeksiyon çıktı başka hastaneye sevk edtiler göremeden gitti oğlum dualarınızı bekliyorum
İnşallah hayirkisiyla en kısa zamanda kucağına almak nasip olsun canım,hayırlı haberlerlerini bekliyoruz

Canm yanlış anlama beni ama bebeklerin her davranışa bız anlam yüklüyoruz hani diyorsn ya biberondan hızlı geldiği için vs oenek veryrm.bebeklerij her davranışi. Bir yola çıkmıyor brz rahat ol olur mu üzme kendini rızkı veren allah bu aralwr memelerde o dengeyi tutturmaya çalışiyor bazen yumuşak bazen sert bazen kendi kendine akıyor bazen akmıyor sen emzir benimde senin gibi ama kafam rahat olduğu için ilk cocuktada emzirebldm bundada inşallah rabbim nasip eder devamında

Herkeze iyi bayramlar bende doğum yaptım 37+5 ama bebeğim için dua ederseniz sevinirim su yutmuş cigerindede enfeksiyon çıktı başka hastaneye sevk edtiler göremeden gitti oğlum dualarınızı bekliyorum
İnsallah en yakin zamanda kavuşursun bebegine
Sen nasilsin durumun nasil gecmiş olsun bu arada

Benim de öyle artık bunalıma girmek üzereyim. Doğum yaptığım da ilk emdi ama sütüm yok denecek kadar azdı mecbur mama verdik önce şırınga kullandık eve geldik anne göğsü uyumlu biberon kullandım ki memeye redvermez belki diye tabi yine sütüm gelmiyordu dünden beri de göğsüm şişti çok ağrıyor içinde minik kitleler oluştu sağmaya çalışıyorum olmuyor süt gelmiyor resmen bebeğim de biberona alıştı memeye red veriyor emmiyor ne yapacağım bilmiyorum

Acaba emzirme danışmanından mı yardım alsanız tecrübem hiç yok ama göğsün şişmesi kötü bişey diye biliyorum mastit olmuş olmayasanız

Pes etme bunalıma.girme sütünü ver emsin o kitleler bende de olustu diğer gün geçti canm şuan goguslerimiz ne kdr süt salgilanacagini blmyr o yüzden. Sen emzir

Sana da çok geçmiş olsun canım. Allah anneli babalı büyütsün inşallah bu kez ameliyat sonrası gaz ağrıları kötü yaptı. Omzuma ve yan karın boşluklarındaki ağrı fenaydı dün. Bugün daha iyiyim şükür.

Erkek bebeği olanlar yumurtası inmemiş olanlar var mı? Oğlumun tek yumurtalığı yukardaymış aşağı inmemiş. Kendiliğinden iniyormuş bazen de ameliyatla iniyormuş. Yarın doktora gideceğiz sarılık için onu da soracağım

Canım oğlumun 1 yaşına kadar inmemisti sonradan indi onun ameliyat olması için baya bı zaman inmemesi lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…