2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Kuzenimin oğlu ameliyat oldu ama 7 yaşında oldu o zamana kadar beklediler demek ki hemen inmemiş olmasının sorun olduğunu sanmıyorum en az bir yaşına kadar inmesi beklenir bence

Herkeze iyi bayramlar bende doğum yaptım 37+5 ama bebeğim için dua ederseniz sevinirim su yutmuş cigerindede enfeksiyon çıktı başka hastaneye sevk edtiler göremeden gitti oğlum dualarınızı bekliyorum
Allahım şifasını versin canım yoğun bakımda çok var enfeksiyon kapmış bebiş canım genelde 3 güne iyi diyo doktorlar inşallah sendende iyi haberler kısa zamanda gelir canın

1 yaşına kadar kendi iniyor çoğunlukla telaş etmeyin takip eder dr

Acaba emzirme danışmanından mı yardım alsanız tecrübem hiç yok ama göğsün şişmesi kötü bişey diye biliyorum mastit olmuş olmayasanız
Bende mastit olmaktan endişe duydum açklası doğumun ertesigünü emzirme danışmanıyla görüştük sütünüz var emdikçe çoğalacak sadece fln gibi şeyler söyledi ama işte süt az geldiği için emmedi bebek sağmaya çalışıyorum çok az geliyor

Pes etme bunalıma.girme sütünü ver emsin o kitleler bende de olustu diğer gün geçti canm şuan goguslerimiz ne kdr süt salgilanacagini blmyr o yüzden. Sen emzir
Yaaa inş geçer şuan mememi bile tutmuyor bende göğüs pompası almamıştım açıkçası o kadar pişman oldum ki elimle sağıyorum oda çok az geliyor

Siz yine de bol bol sağın süt kanalları açılsın diye de sıcak soğuk uygulama falan yapılması gerekiyo internetten iyice bakın okuyun insallah çabuk çözülür canınız daha çok yanmadan

Merhaba Kızlar çok uzun zamandır girmiyordum sayfaya doğum yaptım sizlerle de paylaşmak istedim 37+5 te normal doğum oldu bir haftalık olduk bile
Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün bizimle de müsait olunca tecrübelerini paylaşırsan seviniriz normal doğum bekleyenler olarak

İnsllh cnm 3 güne bnmkide cikar
Çıkar bak ben bayramdan dolayı alamıyorum bile iğleltiği halde mahsur kaldı bebişim orda hem ben sana biley diyim mi bir yandanda iyi oldu küveze girmesi sarılık falanda oldu benimki evde olsa zor geçirirdim ben onu orda hemen geçirdiler hemde ben oğlum gelene kadar toparladım ayaklandım şimdi daha dincim rahat rahat bakarım oğluşumla sezeryan İn zorlu sürecinide atlatmış oldum yani

Kızlar nefes almada zorluk çeken var mı? Sabaha kadar nefes alamadım sürekli oluyor. Yatamıyorum. Hep balkonda oturuyorum. İşkence gibi. Hem göğsüm sıkışıyor hem burnum tıkalı gibi. Asla yatamıyorum. Tüm vücudum şişti. Tavsiyesi olan var mı?

Ben de sabaha kadar 5 kez falan kalkip balkona cikiyorum orda biraz ferahliyorum. Ozellikle sirt üstü yattigimda nefesim kesiliyor. Nst ye girdigimde de uzun sure kaldigim icin orda da nefes sorunu yaşıyorum. Bende se cok sislik var ayak ve bacaklarimda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…