- 14 Ekim 2022
- 156
- 201
- 33
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.001
GunaaydinKızlar günaydın. Temmuz grubu diye açıldı ama herkes Haziran'da doğurduDogurmayan kimler kaldı ??Bende 36. Haftadayim bugün hastaneye yatıyorum bebişim artık hiç büyümüyor dünyaya gelsinde besliyim büyütüyüm bari
Hic nefes alamiyorum, bu konunun uzmani oldum. Bana onerilen ve iyi gelen seyler sunlar. Yatak bas kisminin altina yastiklar koyup yatagi yukseltip uyumak, yani aslinda kalkmis hastane yatagi gibi yapmak. Sinus rinse aldim her gun onu kullaniyorum, tikanikliga en iyi o geliyor. Bir de deniz suyu sprey serbest. Ayrica uyurken burnuma bant takiyorum breathe right. Baska bir yol yok maalesef. Gecmis olsun. O kadar cok cektim ki bu son hafta, doktorum tedavisi dogum dedi. Saglikla gelsin de bebeklerimiz, cekecegiz artik.Kızlar nefes almada zorluk çeken var mı? Sabaha kadar nefes alamadım sürekli oluyor. Yatamıyorum. Hep balkonda oturuyorum. İşkence gibi. Hem göğsüm sıkışıyor hem burnum tıkalı gibi. Asla yatamıyorum. Tüm vücudum şişti. Tavsiyesi olan var mı?
canim mutlaka gogus pompasi almalisin. Ben de almamistim senin gibi ama sutumun ilk yeterli olmadigini gorunce hemen elektrikli 1 biberonlu aldim cok isimi gordu.Yaaa inş geçer şuan mememi bile tutmuyor bende göğüs pompası almamıştım açıkçası o kadar pişman oldum ki elimle sağıyorum oda çok az geliyor
Ben varım 7sinde dogurcam inşallahKızlar günaydın. Temmuz grubu diye açıldı ama herkes Haziran'da doğurduDogurmayan kimler kaldı ??Bende 36. Haftadayim bugün hastaneye yatıyorum bebişim artık hiç büyümüyor dünyaya gelsinde besliyim büyütüyüm bari
Nstye beni uzun oturur pozisyonda bağlıyolar acaba sen de mi öyle istesen sırtüstü ben de asla yatamıyorum çünkü nefes yüzündenBen de sabaha kadar 5 kez falan kalkip balkona cikiyorum orda biraz ferahliyorum. Ozellikle sirt üstü yattigimda nefesim kesiliyor. Nst ye girdigimde de uzun sure kaldigim icin orda da nefes sorunu yaşıyorum. Bende se cok sislik var ayak ve bacaklarimda
Sık sık emzirmek lazımmış zaten bir saat sonra uyansın emzir boşver bence mama yerine yatarak emzirmek bizim için de daha kolaydır heralde dimi sırt ağrısı vs açısındanKizlar ben en kolay yatarak emzirebiliyorum. Sanirim sut akisi daha hizli oluyomus, 2-3 ugrasmada memeyi agzina aliyor ve emiyor. Ama 1, 1-5 saat sonra yine uyaniyor ve emmek istiyor. Onceden mama verdigimizde en az 3 saat uyurdusizde de oyle mi?
Canım bi arkadaş daha yazmış ama beni de ilk nstye girdiğimde sırt üstü yatırdılar doktor öyle olmayacak dedi.Benim tansiyonum düştü bebeğin de kalp atışlarını alamadık.Dik pozisyonda olman gerekiyor.Bacaklarını uzatıp.Ben zaten normalde de yatamıyorum sırt üstü kaburgalarıma baskı yapıyor bebek.Bide baygınlık hissi geliyor.Ben de sabaha kadar 5 kez falan kalkip balkona cikiyorum orda biraz ferahliyorum. Ozellikle sirt üstü yattigimda nefesim kesiliyor. Nst ye girdigimde de uzun sure kaldigim icin orda da nefes sorunu yaşıyorum. Bende se cok sislik var ayak ve bacaklarimda
Bende doğurmadım hala 38+5 bugün bakalım ne zaman gelecek normal istediğim için de kızımın keyfine bağlı bekliyorum temmuzu bulacak ben büyük ihtimalKızlar günaydın. Temmuz grubu diye açıldı ama herkes Haziran'da doğurduDogurmayan kimler kaldı ??Bende 36. Haftadayim bugün hastaneye yatıyorum bebişim artık hiç büyümüyor dünyaya gelsinde besliyim büyütüyüm bari
Bende nst ye girince sola yaptırıyorlarCanım bi arkadaş daha yazmış ama beni de ilk nstye girdiğimde sırt üstü yatırdılar doktor öyle olmayacak dedi.Benim tansiyonum düştü bebeğin de kalp atışlarını alamadık.Dik pozisyonda olman gerekiyor.Bacaklarını uzatıp.Ben zaten normalde de yatamıyorum sırt üstü kaburgalarıma baskı yapıyor bebek.Bide baygınlık hissi geliyor.
Bende nstye girince sola yatiriyorlar direk hiç sırtüstü yatmadımCanım bi arkadaş daha yazmış ama beni de ilk nstye girdiğimde sırt üstü yatırdılar doktor öyle olmayacak dedi.Benim tansiyonum düştü bebeğin de kalp atışlarını alamadık.Dik pozisyonda olman gerekiyor.Bacaklarını uzatıp.Ben zaten normalde de yatamıyorum sırt üstü kaburgalarıma baskı yapıyor bebek.Bide baygınlık hissi geliyor.
Ahhh ben ne zamandır çekiyorum o acıyı mahvetti beni eşine söyle öyle bir durumda futbolculara yapıldığı gibi bacağın düz kalacak ayak parmaklarından sana doğru itecek en hızlı o kesiyor başka türlü zor bir de ilk bir acı geliyor tam o ağrı olmadan o sırada sende kendi ayağını kendine doğru çekersen o da durduruyorAy gece benim ayağıma bir kramp girdi cam kapı açıktı bağırmışım inşallah dışardan duyulmamıştır.Eşim çok korktu ama o olmasa kendimi yataktan atabilirdim düzelsin diye üstüne basmaya çalıştım.Şimdi kalçama kadar ağrım var bacağımda
Benim de önce normal denenecek bende normal istiyorum inşallah sorunsuzca dogururuZBende doğurmadım hala 38+5 bugün bakalım ne zaman gelecek normal istediğim için de kızımın keyfine bağlı bekliyorum temmuzu bulacak ben büyük ihtimal
Gelir gelir Rabbim onların riziklarini da hemen gönderiyorBen varım 7sinde dogurcam inşallahbenimki de son kontrolde kilo almamıştı inşallah bu sefer alır dünyaya gelince besleyebilirim inşallah sütüm gelir de
Bende nefes alamıyorum ve buna baya alıştım normal de nasıldı unuttum gece yarım yamalak uyuyorum az kaldı kızlarGunaaydinben pek yazamiyorum ama ben varım. 37+4 ve dogum tarihim 10 temmuz sezaryen ama belli olmaz tabii. Guzel haberlerini bekliyoruz
Hic nefes alamiyorum, bu konunun uzmani oldum. Bana onerilen ve iyi gelen seyler sunlar. Yatak bas kisminin altina yastiklar koyup yatagi yukseltip uyumak, yani aslinda kalkmis hastane yatagi gibi yapmak. Sinus rinse aldim her gun onu kullaniyorum, tikanikliga en iyi o geliyor. Bir de deniz suyu sprey serbest. Ayrica uyurken burnuma bant takiyorum breathe right. Baska bir yol yok maalesef. Gecmis olsun. O kadar cok cektim ki bu son hafta, doktorum tedavisi dogum dedi. Saglikla gelsin de bebeklerimiz, cekecegiz artik.
Bebeğim yengeç olcak derken ikizler olacakben temmuza kaldım
Bunu söyleyeyim en iyisi magnezyumu bıraktık kramp girmeye başladı.O da şaşkınlıkla uyku sersemiyle doğuruyorum sanıyor garibim.Aklı çıkıyor.Ahhh ben ne zamandır çekiyorum o acıyı mahvetti beni eşine söyle öyle bir durumda futbolculara yapıldığı gibi bacağın düz kalacak ayak parmaklarından sana doğru itecek en hızlı o kesiyor başka türlü zor bir de ilk bir acı geliyor tam o ağrı olmadan o sırada sende kendi ayağını kendine doğru çekersen o da durduruyor
Günaydın bende doğurmadım canım.Temmuza kaldım.Kızlar günaydın. Temmuz grubu diye açıldı ama herkes Haziran'da doğurduDogurmayan kimler kaldı ??Bende 36. Haftadayim bugün hastaneye yatıyorum bebişim artık hiç büyümüyor dünyaya gelsinde besliyim büyütüyüm bari
Vallahi sut ve mama mucizesi oldu bizde de sariliktak 3.5 dogan cocuk 3 kg oldu. Sagdim yetmediginde mama verdim 200gram aldi iki gunde simdi yine kontrol var bugun bakalim dogum kilosunun ustunu bekliyorum memeyide almaya basladi cunku. Diyecegim cok haklisin once memelere olmazsa mamalara guvenin bi sekilde besleniyolar sukurGünaydın bende doğurmadım canım.Temmuza kaldım.
Yengemin yeğeni de doğum yaptı bi 10 gün önce oda kilo alamamış bizim gibi.2.300 doğmuş 38 haftada burayı okuyup yazmayan arkadaşlarımız var gayet sağlıklı annesi süt götürmüş 10 gün boyunca sağıp kuvezde kalmış ama şu an evde 2.600 gram
Endişe etmeyin çabuk toparlıyor diyorlar Allah’ın izniyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?