2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Ben de varım.
Ayaklarımdan sonra ellerimde balon gibi oldu.son 20 gündür bebeği bilmem ama ben hızla kilo alıyorum.
Doğum normal mi olacak sizin
36+1 de bebeği yan hissediyorum daha tam dönmedi bence yada normali böyle

Bunu söyleyeyim en iyisi magnezyumu bıraktık kramp girmeye başladı.O da şaşkınlıkla uyku sersemiyle doğuruyorum sanıyor garibim.Aklı çıkıyor.
Bende içiyorum ama etkisi olmuyor ne yaptıysak kramp giriyor azaldı ama arada zıplıyor yerimden ve ne güldüm eşine ama dün gece kaç kere tuvalete kalktım uyuyamadım en son sinirden offff dedim yerinden fırladı ne oldu ne oldu diyor dedim tuvalete uyumaya gidecek artık yastığımı getir

Ben temmuzda olacak kısmetse,kalmak degilde zamanı öyle henüz gecikmedi oğluşum vaktiyle gelsin

Benimde ayaklarım çok susuyordu ellerim daha az ama tuzu azalttım kesmedim birde ayakta çok durmazsam sismiyor ve dönüşler çoğu zaman net anlaşılmıyor yer kalmadığı için ve ben inşallah bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum sen ne istiyorsun

Doğum şekli konusunda hiçbir tercihim yok.
Doktor şuan için normal olması yönünde plan yapıyor.
Bakalım zaman ne gösterecek

Onlarda bizle beraber yoruldu Adam zarar veririm diye yatağın kenarında yatıyor düşecek bi gün valla.Bazen kalkıyorum başka yerde uyuyorum bu seferde gece oda oda beni arıyor ne seninle ne sensiz olduk bu süreçte.

Muhteşem haber sürecini anlatsana gözün aydın bu arada
Teşekkür ederim kontrole gitmiştim çatı muayenesi yapacaktı doktor 2,5 cm açılma var dedi o sırada kanama oldu doktor nişan dedi ama bence değildi sonra yatış verdi saat 9 gibi sonra başlasın suni sancı 6 gibi de doğum yaptım benden kaynaklı dikişim fazla o ben mahvetti doğum yapmayanlara tavsiyemdir doğum esnasında doktor ve ebenizi iyi dinleyin. Şimdi bebitomla birbirimize aşılıyoruz dikişlerden dolayı tam ilgilenemiyorum o beni üzüyor ama geçecek inşallah

Merhaba temmuz anneleri hepinizin bayramı kutlu olsun. Birçok kişi doğum yapmış hayırlı olsun benim doğumum temmuz sonu. havalar çok sıcak yeni doğanı nasıl giydiriyorsunuz ben hep uzun kollu almıştım kısa kollu mı alayım sıcaklar bastırdı çok kararsızım

Yok valla benimki tam bir koca ayı

Gözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsün bizimle de müsait olunca tecrübelerini paylaşırsan seviniriz normal doğum bekleyenler olarak
Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı sizlerin başına ben kontrole gitmiştim nst de bebek çok az hareket etti uzun kaldım belki 40. Dk da bir tane sancım çıktı sonra doktor çatı muayenesi yapacaktı o sırada kanama oldu nişan geldi dedi doktor açılmanda 2,5 cm dedi. Yatış verdi. Yukarı çıkana kadar açılma 4 cm oldu ve suni sancı başladılar sancı takıldığında saat 10 falandı saat 4 e kadar falan sancıları şiddetli hissetmedim. Hep egzersiz yaptım duşa girdim duş müthiş rahatlatıyor çömelip suyu karnıma tuttum. Çömelince ağrı çok oluyor diye kalkıyordum. O ağrı çocuğun aşağı inişiymiş ağrı gelince çömelmek gerekliymiş. Ve ıkınmak için doğru zaman sancının girdiği zamanmış oda çocuğu aşağı itiyormuş. Yanıma adaçayı yağı almıştım vücudumun belirli yerlerine sürdüm açılmayı ilerletmesi için bir de gülsuyu spreyli şişede ara ara yüzüme boynuma sıktım rahatlattı. Tarak almıştım birde sancı geldikçe elimde sıkmak için o da gerçekten çok işe yaradı. Yanıma biraz kuruyemiş hurma almıştım. Sezeyana dönme ihtimalinden doktor başta yememe izin vermemişti ama enerjim bitip acıkınca onlardan birkaç tane yememe müsade ettiler çok iyi geldi yanınızda yiyecek bulundurun derim Ve şunu söylemeliyim tüm süreçte sadece eşim vardı yanımda iyi ki öyleydi sadece doğumhaneye girmedi.Kesinlikle fazladan bir kişiye gerek yok. Doğum doğru ıkınırsanız hızlı bitiyor. Bunun içinde sancıya rağmen doktorunuzu ve ebenizi can kulağıyla dinlemenizi tavsiye ederim. Çünkü ben yanlış anlayıp tam çocuk çıkarken bacağımı kapattım o da bana yırtık ve fazladan dikişe maloldu. Şükür ki bebeğe bir şey olmadı. Tüm bunlar olurken sonunda bebeğinizi kucağınıza almak müthiş bir duygu asla ilk kez görüyormuş gibi olmuyor hep varmış gibi hissediyorsunuz. Çok şükür ikimiz de iyiyiz beni dikişler biraz zorluyor ama geçer inşallah yakında dikişlerim atmaya bile başladı. Umarım doğum bekleyen herkesin doğumu su gibi akıp gider çok kolay doğumları olur Mormenekse89 burada daha detaylı cevaplamış oldum sanırım

Tansiyonunuz yoktur inşallah benimde sağ elimde ödem çok parmağımda uyusma yapıyor.

Ah 2 kiloyu gorebilseydik şimdi muayene oldum canım yine 1850 gram. Suyum çok azalmış mecbur yatış verdiler. Hastanede işimiz uzun gorunuyor

Merhaba canim evet cok sicak
Ben gunduzleri kolsuz zibin giydiriyorum
Aksamlarida kollu zibin ve alt giydiriyorum
Kilimanin onunde ise takim giydiriyorum
Bence kisa kollu al

Gecmiş olsun canim
Dikişte insani cok zorluyor yengem dogum yapali 6 yil oluyor hala o dikişler yuzunden ilişkide zevk alamiyor diyordu
Tabi her bunye farkli
Bende sezeryandan dolayi 5 gun cok zorlandim bebekle ilgilendigimde daha kotu agrim oluyordu

Bende kızımda aynı zaman diliminde yaşamıştım, zaten İnternette yazınca 4ay atağı diye geçiyordu
Kızım inat etmişti, bende etmiştim iyiki İnternet var araştırarak başarmıştım sonrasında 2 yaşa kadar emzirdim

Bebek kanala tam girince rahatlarsın demişti doktor, demekki tam girmemiş seninde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…