- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #24.021
Ben varımKızlar günaydın. Temmuz grubu diye açıldı ama herkes Haziran'da doğurduDogurmayan kimler kaldı ??Bende 36. Haftadayim bugün hastaneye yatıyorum bebişim artık hiç büyümüyor dünyaya gelsinde besliyim büyütüyüm bari
Kızlar günaydın. Temmuz grubu diye açıldı ama herkes Haziran'da doğurduDogurmayan kimler kaldı ??Bende 36. Haftadayim bugün hastaneye yatıyorum bebişim artık hiç büyümüyor dünyaya gelsinde besliyim büyütüyüm bari
Amin inşallah keyfimize sağlıkla bebisleri kucağımıza alırızBenim de önce normal denenecek bende normal istiyorum inşallah sorunsuzca dogururuZ
Bende içiyorum ama etkisi olmuyor ne yaptıysak kramp giriyor azaldı ama arada zıplıyor yerimden ve ne güldüm eşine ama dün gece kaç kere tuvalete kalktım uyuyamadım en son sinirden offff dedim yerinden fırladı ne oldu ne oldu diyor dedim tuvalete uyumaya gidecek artık yastığımı getirBunu söyleyeyim en iyisi magnezyumu bıraktık kramp girmeye başladı.O da şaşkınlıkla uyku sersemiyle doğuruyorum sanıyor garibim.Aklı çıkıyor.
Ben temmuzda olacak kısmetse,kalmak degilde zamanı öyle henüz gecikmedi oğluşumKızlar günaydın. Temmuz grubu diye açıldı ama herkes Haziran'da doğurduDogurmayan kimler kaldı ??Bende 36. Haftadayim bugün hastaneye yatıyorum bebişim artık hiç büyümüyor dünyaya gelsinde besliyim büyütüyüm bari
Benimde ayaklarım çok susuyordu ellerim daha az ama tuzu azalttım kesmedim birde ayakta çok durmazsam sismiyor ve dönüşler çoğu zaman net anlaşılmıyor yer kalmadığı için ve ben inşallah bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum sen ne istiyorsunBen de varım.
Ayaklarımdan sonra ellerimde balon gibi oldu.son 20 gündür bebeği bilmem ama ben hızla kilo alıyorum.
Doğum normal mi olacak sizin
36+1 de bebeği yan hissediyorum daha tam dönmedi bence yada normali böyle
Doğum şekli konusunda hiçbir tercihim yok.Benimde ayaklarım çok susuyordu ellerim daha az ama tuzu azalttım kesmedim birde ayakta çok durmazsam sismiyor ve dönüşler çoğu zaman net anlaşılmıyor yer kalmadığı için ve ben inşallah bir sıkıntı olmazsa normal istiyorum sen ne istiyorsun
Onlarda bizle beraber yorulduBende içiyorum ama etkisi olmuyor ne yaptıysak kramp giriyor azaldı ama arada zıplıyor yerimden ve ne güldüm eşine ama dün gece kaç kere tuvalete kalktım uyuyamadım en son sinirden offff dedim yerinden fırladı ne oldu ne oldu diyor dedim tuvalete uyumaya gidecek artık yastığımı getir
Teşekkür ederimMuhteşem haber sürecini anlatsana gözün aydın bu arada
Hayırlısı olsun sağlıkla kucağına gelsinde önemli olan oDoğum şekli konusunda hiçbir tercihim yok.
Doktor şuan için normal olması yönünde plan yapıyor.
Bakalım zaman ne gösterecek
Yok valla benimki tam bir koca ayıOnlarda bizle beraber yorulduAdam zarar veririm diye yatağın kenarında yatıyor düşecek bi gün valla.Bazen kalkıyorum başka yerde uyuyorum bu seferde gece oda oda beni arıyor ne seninle ne sensiz olduk bu süreçte.
Teşekkür ederim canım amin inşallah darısı sizlerin başınaGözün aydın canım. Allah analı babalı büyütsünbizimle de müsait olunca tecrübelerini paylaşırsan seviniriz normal doğum bekleyenler olarak
Tansiyonunuz yoktur inşallah benimde sağ elimde ödem çok parmağımda uyusma yapıyor.Ben de varım.
Ayaklarımdan sonra ellerimde balon gibi oldu.son 20 gündür bebeği bilmem ama ben hızla kilo alıyorum.
Doğum normal mi olacak sizin
36+1 de bebeği yan hissediyorum daha tam dönmedi bence yada normali böyle
Ah 2 kiloyu gorebilseydik şimdi muayene oldum canım yine 1850 gram. Suyum çok azalmış mecbur yatış verdiler. Hastanede işimiz uzun gorunuyorGünaydın bende doğurmadım canım.Temmuza kaldım.
Yengemin yeğeni de doğum yaptı bi 10 gün önce oda kilo alamamış bizim gibi.2.300 doğmuş 38 haftada burayı okuyup yazmayan arkadaşlarımız var gayet sağlıklı annesi süt götürmüş 10 gün boyunca sağıp kuvezde kalmış ama şu an evde 2.600 gram
Endişe etmeyin çabuk toparlıyor diyorlar Allah’ın izniyle
Merhaba canim evet cok sicakMerhaba temmuz anneleri hepinizin bayramı kutlu olsun. Birçok kişi doğum yapmış hayırlı olsunbenim doğumum temmuz sonu. havalar çok sıcak yeni doğanı nasıl giydiriyorsunuz ben hep uzun kollu almıştım kısa kollu mı alayım sıcaklar bastırdı çok kararsızım
Gecmiş olsun canimTeşekkür ederimkontrole gitmiştim çatı muayenesi yapacaktı doktor 2,5 cm açılma var dedi o sırada kanama oldu doktor nişan dedi ama bence değildi sonra yatış verdi saat 9 gibi sonra başlasın suni sancı 6 gibi de doğum yaptım benden kaynaklı dikişim fazla o ben mahvetti doğum yapmayanlara tavsiyemdir doğum esnasında doktor ve ebenizi iyi dinleyin. Şimdi bebitomla birbirimize aşılıyoruz dikişlerden dolayı tam ilgilenemiyorum o beni üzüyor ama geçecek inşallah
Biz benzer bir durumu kızımda yaşadık 3.5 aylıktı bıraktı emmeyi , biberon veriyorsanız vermeyin direnin başka çare bulun ,memeyi tutamiyorsa ,üç sorunu varsa üç kullanın,ben başaramadım bıraktı kızım ,bu defa direnicem bende aynısı olursa ,o zaman ilk çocuktu aç kaldi diye mama verdim yada sahip biberonla verdim hata etmişim
Kızlar nefes almada zorluk çeken var mı? Sabaha kadar nefes alamadım sürekli oluyor. Yatamıyorum. Hep balkonda oturuyorum. İşkence gibi. Hem göğsüm sıkışıyor hem burnum tıkalı gibi. Asla yatamıyorum. Tüm vücudum şişti. Tavsiyesi olan var mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?