2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bence böylesi bir zaman sonra da daha iyi . Günü geçince de iyi olmuyor bence

Asla ayarlayamiyoruz aynen o kadar sicak. Cereyan yapmiyosa ve ustune esmiyosa sorun yok zaten diger turlu cocuk uyumayacak. Ben klima siparisi verdim mecbur bu daha temmuz bu isin bide agustosu var diyerek

Valla biz pişiyoruz bizim beşik cama çok yakın sabah buharlaşmış şekilde kalkıyoruz

Asla ayarlayamiyoruz aynen o kadar sicak. Cereyan yapmiyosa ve ustune esmiyosa sorun yok zaten diger turlu cocuk uyumayacak. Ben klima siparisi verdim mecbur bu daha temmuz bu isin bide agustosu var diyerek
Cereyan yapmıyor bende ona dikkat ediyorum sadece ama bebişim isilik oluyor sıcaktan yaz bebeği çok zormuş valla çok iyi yapmışsın
Valla biz pişiyoruz bizim beşik cama çok yakın sabah buharlaşmış şekilde kalkıyoruz
ahahah kıyamam herkes perişan desene

Kızlar birde ilk hamile kaldığımda doktorum uzun boylular geç doğum yapar sende öyle olacaksın demişti bana çok saçma geldi ama dediği çıkıyor galiba sizce ne kadar doğru

Bence böylesi bir zaman sonra da daha iyi . Günü geçince de iyi olmuyor bence
ah kızlar benim kendi satıma göre bugün 40+0 , doktorun verdiği sata göre salı günü 39+5, benim doktorum da sonrasında çok bekleme taraftarı değil ama ben akışına bıraktım ne hayırlıysa öyle olsun diyorum.

Kızlar birde ilk hamile kaldığımda doktorum uzun boylular geç doğum yapar sende öyle olacaksın demişti bana çok saçma geldi ama dediği çıkıyor galiba sizce ne kadar doğru
ablam göreceli olarak uzun boylu 1.72 birini 40+3 de birini 39+6 da doğurmuş ben 1.65 im çok uzun değilim ama benim de şuan 39+5 ama tık yok

Bol bol emzirdim her 2 saatte bir emzirdim mamada verdim çünkü benimde gücüm kalmadi bazen sekerm düşüyordu artık ve sütte kalmıyor haliyle
Ben de 2 saatte bir emzirmeye çalışıyorum ama olmuyo her iki göğüste de 15 dk en az tutuyorum ama verimli emmiyo sürekli uyarı vermek onu zorlamak gerekiyo sütüm yetmiyo mama veriyoruz ekstradan beni emerken şırıngayla acaba tamamen doydugunu nasıl anlarım yani bir sorun olmadığını mamayı az istiyo çünkü mamayı da o şekilde çok emmiyo yine benim zorumla emiyo sonlara doğru o zaman artık doydu diyorum anca 5 ml falan alıyo daha çok mu vermeliyiz acaba mamayı da

Eger gunde 6.7kere büyügünu yapıyosa doymus oluyor ama soyle bisi var benmlkındede saat bası emmek istemiyor acıkmadıgı ıcın yapmadigim sey kalmıtor uynmasi icin genede istemezse kesınlıkle emmıyor ınatci gunde 20ml mama veriyorum kucuk kaşıkla gunduz ıkı gecede uc saatte emziriyorum oda 7.8dakka emiyor sonra zorluyorum hircınlasıyor

Bide sezeryan olanlara sorum olacak cok gazım var ve cıkmıyor rahatsız ediyor(( metsil ve duphalac kullanıyorum oneriniz varmidir gaz yapıcı seylerden uzak dursamda genede karnım şiş ve rahatsızım

Bide sezeryan olanlara sorum olacak cok gazım var ve cıkmıyor rahatsız ediyor(( metsil ve duphalac kullanıyorum oneriniz varmidir gaz yapıcı seylerden uzak dursamda genede karnım şiş ve rahatsızım
Ameliyat sonrası Bol bol yürüyüp hareket edince daha rahat gaz çıkıyor.

Bana bol bol su dedi doktorum 5 litreye yakın sıvı al bol kayısı hoşafı yap ye dedi bol da salata dedi benim çok şükür gaz sancım pek olmadı doktorum çok fazla ishal olmam icin uğraştı dün taburcu oldum kayısı hoşafı öneririm ishal ilaçları gidince de gaz sancısı gelmediğine göre ise yarıyor

Günde 6 7 kere büyüğünü asla yapmıyo bugün 2. Günü doğumunun ilk doğduğu gün 4 kere yaptı doktor zaten birikmiş dışkı o dedi dün de sadece bir kere yaptı büyüğünü o zaman gerçekten doymuyo daha çok vermem lazım mama miktarını

Dogurmayanlar hemen boy versin
Benim 1.70 bir acaba dedirtti. Ama bilimsel açıklama kısmı önemli

Dogurmayanlar hemen boy versin
Benim 1.70 bir acaba dedirtti. Ama bilimsel açıklama kısmı önemli
Ben de 1.74üm sezaryen oldum yoksa asla doğmaya niyeti yoktu benimkinin ne sancım çıkıyodu ne doğum pozisyonu almıştı keyfi rahattı

Kafan karışacak ama
İlk günler midesi kiraz kadar derler, kaka yapmaması mutlaka doymuyor anlamına da gelmez sindirim sorunu yaşıyor anlamına da gelebilir (hani doymuyor diye düşünüp daha çok mama vermeye kalkarsın bu sefer de çocuk daha da sindirim sorunu yaşar ilk hafta çok mama konusunda acele etme derim)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…