2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende var şuan ara ara giriyor karnım taş gibi bebek de çok az hareket ediyor şuan yalancı die onemsemiyorum hiç

Canım kaçıncı haftada doğuma alındın

Ben şuan pertim resmen kaşık bölgem on dakkaya bir gidiyor benden resmen. Dayanamassam gidicem. Karnım top gibi oldu taş gibiyim şuan

Canım benim tetenoz aşısından sonra karnımda kasılma sertleşme oluyor diye doktora gitmiştim, doktor bir nst ye sokalım sancı olabilir demişti bende kasıklarım da, rahminde yada belimde sancı hissetmiyorum sadece karnım da bebek toplanıyor gibi oluyor deyince karnın da dahil bütününe biz rahim diyoruz sancı öyle de olabilir demişti
Durumunu takip et duruma göre git bakalım, hayırlı haberlerini bekliyoruz

Kızlar ben 9 Temmuz gece 1 de doğurdum sezeryandım zaten bılıyorsunuz 13 temmuzdu ağrılarım olunca acıle gittim Sancı cıktı aldılar
Rabbım herkese yaşatsın bu güzel duyguyu
Gözün aydın canım. Cidden 3-5 kişi kaldık doğuracak olan. Heralde temmuz ortasına kimse kalmayacak hepimiz doğum yapmış olacağız

Ben şuan pertim resmen kaşık bölgem on dakkaya bir gidiyor benden resmen. Dayanamassam gidicem. Karnım top gibi oldu taş gibiyim şuan
Ah sende beni terkediyorsun.
Haberlerini bekliyorum Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebelerimize. Ben de daha hiç birsey yok yalancı sancılar dışında.

Ah sende beni terkediyorsun.
Haberlerini bekliyorum Rabbim sağlıkla kavuşmayı nasip etsin bebelerimize. Ben de daha hiç birsey yok yalancı sancılar dışında.

Sizin yerinize biz ağustos anneleri temmuzda doguracağız hayırlısı ile
Gncgm28 den ses yok hayırlısı olsun bakalım

Sizin yerinize biz ağustos anneleri temmuzda doguracağız hayırlısı ile
Gncgm28 den ses yok hayırlısı olsun bakalım
Açılma olmadığı halde sancım 100 lerde çıktı yatış verdiler odada dönüp duruyorym

Daha doğurmadim acil mam yokki sancı var sagdece
Sancın varsa zamanla açılma da olur heralde camım. Genelde sancı olmayıp açılma duydum. Tam tersini duymamıştım. ama sonuçta açılmayı sağlayan şey sancı değil mi? Mutlaka olur diye düşünüyorum.
Seni de uğurluyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…