2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Tabi ki bez misali dusun onuda bebek+ uygulamasi var aventin uygulamasi ben onu kullaniyorum cisli kakali karisik bez sayisi sag sol emzirme suresi falan tutabiliyosun rahat oluyo takibi.

Hayirli olsun canim ❤
Canim bilgilerini tam yaz listeye ekliyim bugun duzenlecem

Deli bir gece gecirdik alttan gaz sancisi var ve kaka yapamadi dun aksam 9dan gece 1e kadar sıkıntıdan memedeydi emdide yani korktum bi ara catlicak diye. Gazi cikardik bi sekil ama kaka hala yok haliyle uykuda tilki uykusu. Kiraz cekirdegi kolik masaji bacak hareketleri denendi tavsiyesi olan var mi su danami zortlatmaya

Annelik işte neden kutsal içimize düştüğü andan itibaren bebekler bize emanet her aşamanın ayrı bir zorluğu var. Allah hepimize güç versin
Aminn mesela şuan baş agrisi var mide bulantısı ya usuttum havalar dengesiz yada yediğim bişey bozdu midemi bilmiyorm ama yinede emzirmek durumundayım dinlenmek lazm ama nerde

Yok daha ugurlamayin beni TM hastanede olabilirim ama doğurmadim ki daha çıkmıyor anam çıkmıyor TM aksine gece sancım çöktü şimdi ise azaldı iyice hareketlendi bu işte terslik var ama ney bulamadım
Aha biri daha eksiliyor doğurmayanlardan.
Ay hareketleri azalmadı mı? Ben hep hareket bakıyorum azalınca doğacak diye. Alakası yok mu acaba?

Kızlarr şimdi kontrolden çıktım 40+0 bebeğin suyu azalmış ve artık kilosu sabitlenmiş hiç açılmam yok bebeğin kakasını yeme ihtimali var seni acil sezaryana almak istemiyorum planlı sezaryan yapalım dedi doktorum çok üzüldüm ama yapacak bir şey yok… sizce akşam mı gündüz mü sezaryan olayım

Son düzenleme:
Bence sabah yada aksam farkegmiyor
Hazirsan hemen yapsin
Bebegin soz konusu

Kizlar benim oglum dun iki defa baya kustu elbisesi hepsi islanmişti
Bugunde birden kustu

Sizin bebisleriniz cok fazla kusuyormu yoksa normal mi?

İKiz kızlar yolda. 29.Haftadayız. 10 Kg almışım bu sırada, nefes darlığı çektiğim 24.haftad demir takviyesi ile toparladım diyebilirim. Sorularınız varsa konuşalım kızlar:) Herkes bu süreci farklı yaşıyor. Sağlıkla gelsin hepimizinki.

Aha biri daha eksiliyor doğurmayanlardan.
Ay hareketleri azalmadı mı? Ben hep hareket bakıyorum azalınca doğacak diye. Alakası yok mu acaba?
Bence bana göre yok hareketi az ama tık yok malesef sancı var açılma yok yarın doktor eve yolluycam dedi acilman olmazsa TM dedim

Doktor geldi mi artık bari muayene etti mi, sende yürü yürü nereye kadar Di mi ama squat hareketleri ile yürüşü renklendir bakalım hayırlısı olsun bakalım
Yaptım kız yapmazmiyim yalandan yere çati muayenesi yaptılar kaç kere yok anam yok açılma yok tam aksine sanci var derken bebek yavaş hareketliydi şimdi ise bebek hareketli sancı okadar yok bünyem şaşırdı ne yapacağını

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…