2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Gerçekten ağustos tarihliler doğuracak ben hâla sancı bekliyo olucam

Doğum olayına hiç belli olmuyor canım ya, bak mehter34e bugün bile hala takılıyordu bizlere ama şimdi 100lerde sancılar ile uğraşıyor, artık o yola girdi inşallah bundan sonrası kolay ilerler
(bazı kişiler sancısı oluyor açılma yavaştan başlamış oluyor fark etmiyor belki seninki gizliden başlamıştır, birden pozitif bir doğum hikayesi yaşamaya başlarsın belli mi olur )

Doğru belli olmuyor herkesin hikayesi farklı gelişiyor önemli olan sağlıkla bebislere kavuşuyor olmamız.
İnşallah dediğin gibidir açılmalar oluyordur da ben anlamıyorumdur. Normalde de canım katıdır aslında acı eşiğim yüksektir. Umarım doğum sürecinde de böyle olur
Yarın da kontrolüm var bakalım doktorumuz ne diycek.
Hakkımızda hayırlısı

Malt içeceklerinden denediniz mi? Bol su tavsiye ederim. Bir de süt geliyor mu diye az bakın
Bugun süt iyi geldi şükür emzirdim de bol bol 3 kere yaptı tuvaletini malt içecek denemedim henüz bestlak damlaya başladım yarin eşimden isteyeceğim alsın inşallah ise yarar bol suyu elimden geldiğince yapıyorum günde 5 litre sıvı dedi doktorum bence uyuyorum deli gibi su içiyorum hoşaf çorba vs yiyorum

Cis de yaptı bugün kaka da çok şükür ben şeye de alışamadım daha emzirme öncesi altını aç diyolar bı açıyorum o an yapıyo o da sayılır dimi sayı olarak baya bı yapıyo o an fışkırtarak

Oh maşallah Ebebekte satılıyor malt içecekler, atın dolaba, günde bir kere oh serin serin iyi de geliyor

Bende de vajna kemik ağrısı arada belde sızlama ve ayak uyuşması var.Dün akşam saatlerinde de vajinaya sert bir ağrı girdi sürekli az az idrara çıkıyorum kalça kemiklerimde de hafif ağrı var.Benim kendi satıma göre 37+1 dr ilk zaman değiştirdiği sata göre 36+1 Doğum yakın mı anlamadım

Kızlar günaydın. Cumartesi günü kontrole diye gittim. Doğuma aldılar. Spinal sezaryen oldum. Bebeğin hiç suyu kalmamıştı ve kordon dolanmıştı. 38+6 da Son dakka kurtardık dedi doktor. Çok şükür yavruma kavuştum. Çok değişik duygular. Rabbim isteyen herrkese sağlıklı evlat nasip eylesin. Hastanedeyim. Ben girmeyeli kimler doğum yaptı bilmiyorum ama yapanlara hayırlı olsun diyorum. Doğumu yaklaşanlara da Rabbim yardım etsin. Tez zamanda sağlıkla kavuşsunlar inş. Bu arada sütüm inmedi. Mama ile besliyoruz. Hiç sorun etmiyorum. Aç kalıp hasta olmasından iyidir. Emzirmekten de vazgeçmiyorum. Rabbim bilir zamanını. Refakatçi çok önemli kızlar. Eğer kalkamıyorsanız tek refakatçi ile 3 4gün yatıracaklarsa olmuyor. 2bilinçli kişi kalsa iyi olur. Sezaryen ile çok zor annenin hareket etmesi ben çok çekiyorum en azından.Perişan oldum. Nasıl geçecek bu günler bilmiyorum.

Allah razı olsun
Hiç bir şekilde göbekten rahat edemeyip ben yine sabahladım hangisi daha zor bilemedim
Çok farklı canm birinde uyumuyorsun ama bunda uykun çok kalkıp hareket ediyorsun emzirirken gözün kapanıyor altını degistie elini yıka kustu üstünü değiştir yada cisi. Çarşafa gecmia gece çarşaf değiştir gözünden uyku akıyor sonra uykun açılıyor ve her iki saatte bir uyu uyan geri kalk yeniden aynı

En azından artık bir belirtin var öyle düşün hersey çok güzel olucak
He herşey güzel olucak aynen geceden beri sancı cekiyorum acıkma hala yok doktor desen hala gelmedi ebelerin eline kaldım onlarda yürü diyor yürüyorum yine aynı yine acılma yok benim oğlan çıkmayacak belli oldu

Annelik işte neden kutsal içimize düştüğü andan itibaren bebekler bize emanet her aşamanın ayrı bir zorluğu var. Allah hepimize güç versin

Hala kahkaha atıyorum çünkü inat anam inat o kadar sanciya ben çıkardım o çıkmadı açılma bile yok

Yok daha ugurlamayin beni TM hastanede olabilirim ama doğurmadim ki daha çıkmıyor anam çıkmıyor TM aksine gece sancım çöktü şimdi ise azaldı iyice hareketlendi bu işte terslik var ama ney bulamadım

Ne diyim en iyisi sen bol bol yürü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…