2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Işık tedavisinden sonra bir tepe noktası daha yapıp düşecek dedi doktor genelde öyle olurmuş biz tepe noktasını ikinci kez görmedik ama durum normal endişelenme bizde bir gece ışık aldık süt mama vermiştim sütün yetersizse mamayı bir tık daha arttırabilirsin kaka yapıyor mu o önemli kakayla atıcak kendin bol su iç sütün artması için stres olma ki sütün artsın zor biliyorum ama geçecek içini ferah tut bebek sarılığı her bebekte oluyor hemen hemen sen iyi olursan o da iyi olucak

Hemoroid normal doğuma engel mi? Benim de öyle bi sorunum var doktora söylemeyi unuttum. Normal doğum planlıyoruz
Ben arkadaşıma anlatıyordum aa dedi beni o yüzden doktorum sezeryana aldı mutlaka söylemen lazım dedi. Bende bugün gittiğimde söyledim hem bu zamana kadar çekip söylemediğim için üzüldü hem de hayat konforun açısından ileriyi de düşünmek zorundayız ki böyle sıkıntısı olmayanlar bile zorlanırken hele de memeciklerde varsa zorlamayalım sakın dedi. Yani benim biraz vahim durumda. Bir görüşün doktorunuzla açıkcası benim aklıma hayatta gelmezdi ama meğerse zorlama ve ilerisi açısından pek önermiyor yoksa engel değil elbette. Benim ilk doğum normaldi ve süreç uzundu zaten fisür yırtıklarım o zaman arşa çıkmıştı doktorum da söylemişti bu biraz başına iş açabilir diye ve 8-9 yıldırda çekiyorum. Umarım seninki o boyutta değildir ve sıkıntısız gönlüne göre olur doğumun

sık sık emzir o zaman geçecektir inşallah uyurken felan 2 saatte bir uyandır emzir. Şekerli su felan işe yarayacağını sanmam ama tabiki karar senin :)

Hic unutmam, annemde kizkardesime hamileyken yalanci sancilari coktu.
Benimde suan ara ara sertlesmelerim artti, sanki bebis indi biraz daha asaga.
Yarin yine kontrolumuz var, hala beklemedeyiz
Benim de yalancı kasılmalarım arttı umutlanmalı mıyım acaba onun haricinde hiçbir değişikliğim yok. Sadece göbeğimin altında biraz çatlaklar oluşmuş

E ebru1695
Canim nasilsin
bebiş nasil oldu?
Şükür canım iyiyiz çıktık küvezden ama şimdide kalanda kanla uğraşıyoruz süt ve süt ürünleri alarjisi çıktı vede memeyi bırakana kadar süt ve süt ürünleri yemiycem işim sıkı rejim yani sen nasılsın çmzebildinmi gaz sorununu

Gecmis olsun canim ve gecip gidiyo hic uzme kendini. Neye bagli sarilik oldugunu soylediler mi? Bizim kan grubu uyusmazligina bagliydi. Bi gece yogun bakimda isin aldi. Sonra meme mama karisik bi kombinasyonla besledim hep memede ne kadar durursa ama 40 dk gecmedim zorlamadim, 40 50 cc mama veriyodum uzerine. 2 saatte bir uyandirdim zorla. Boool kaka yapmasi lazim doktor gunde 5 6 kakali bez dedi. Anlicagin ustten doldurup masajla egzersizle alttan bosalttirdik oyle gecirdi. Ki hala gozlerinde falan sarilik hafif hafif var. 1 ayi bulabiliyomus

Hayirli olsun canim
Bende 32 haftada ikizlerimi dunyaya getirdim
Merak etme 1 ay kuvezde kalirlar
İnsallah kuvezdek cikardiklari gunude gorursun
Sabirli ol bol bol sutunu sag
İlerki zamanda sutunu isteyecekler

Benim kuzenimde oyleydi sut ve et urunlerini yiyemiyor du
Yedigi zamanda sutunu sagip döküyordu
Mallesef hala kolik bebegim
Dun gece uyuyamadim surekli agliyordu

Selam canım aynı kaderi paylaşıyor gibiyiz bende 40. Haftaya girdim. 10 temmuz da doğması gerekiyordu yani tahmini doğum tarihi öyleydi. Şimdi 40+2 deyim. Ve hatta doktorda şuan ctg deyim.
Almanyadayim bende üçüncü doğumun olacak ve her biri bir farklı. Bekliyoruz bakalım hiç bir belirti yok henüz çok nazlı çıktı bizimki

kaybetmiş olmasam, bu günlerde bende bebeğimi kucağıma almış olacaktım. Bu topiği gördükçe de aklıma geliyor. Bebeği doğan arkadaşlarım inşallah sağlıkla huzurla hayırlı bir evlat olur size, doğuracak olanlarda inşallah en güzel ve zahmetsiz olarak bir nefeste doğursunlar inşallah. Allah gönlünüze göre versin..

Tesekkur ederim cnm insallah. Senin de agrisiz sizisiz gecsin insallah. Boyun tutulmasi da cok yordu beni. Gercekten seni bekleyen bebek veya bebekler olunca insan kendini daha kötü hissediyor.

Benim kuzenimde oyleydi sut ve et urunlerini yiyemiyor du
Yedigi zamanda sutunu sagip döküyordu
Mallesef hala kolik bebegim
Dun gece uyuyamadim surekli agliyordu
Bu bir sürec cnm yani bazen naparsan yap o gaz sancisi gecmiyor. Oglumda oyleydi 2.5 ay agladi belli saatlerde. Sonra da 2.5 aylikkrn veya 3 aylikken şıp diye gidiyor. Rezene icmeyi denemismiydin bi de? Az da olsa gaz cikarmaya yariyor

Merhaba canım. Kaç kilo doğmuştu bebiş? Kilosu arttıkça sarılık ihtimali düşer diyorlar ya. Bizde de kan uyuşmazlığı var merak ediyorum.

Allah en hayırlı doğru zamanda sağlıklı bir evlat nasip etsin sana be bekleyen herkese de inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…