2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Canımsın, inşallah sağlıkla huzurla kolayca sende bu günleri görürsün. Bende 3 kez kaybettim. Seni çok iyi anlıyorum. Dualarına amin amin amin.

Hayirli olsun canim
Bende 32 haftada ikizlerimi dunyaya getirdim
Merak etme 1 ay kuvezde kalirlar
İnsallah kuvezdek cikardiklari gunude gorursun
Sabirli ol bol bol sutunu sag
İlerki zamanda sutunu isteyecekler
Çok teşekkür ederim suanki durumda çok üzgünüm ama herşey çok güzel olucak inancım tam çok teşekkür ederim

Merhaba canım. Kaç kilo doğmuştu bebiş? Kilosu arttıkça sarılık ihtimali düşer diyorlar ya. Bizde de kan uyuşmazlığı var merak ediyorum.
Benim danam 3.500 dogdu canim sariliktan 3.000 dustu kilosu. En son 5 temmuzda kontrole gittik 3.700 olmustu.

Bu bir sürec cnm yani bazen naparsan yap o gaz sancisi gecmiyor. Oglumda oyleydi 2.5 ay agladi belli saatlerde. Sonra da 2.5 aylikkrn veya 3 aylikken şıp diye gidiyor. Rezene icmeyi denemismiydin bi de? Az da olsa gaz cikarmaya yariyor
Kimyo kaynatiyorum bi bardak iciyorum
Rezene denemedim

neden ki? Memnun kalmadın mı doktorundan. Bir de doğumdan sonraki ilk kontrol doğum parasının içinde oluyor diye biliyorum ben, benimki öyle ücretsiz olacak
Benimki dahil değil canım zaten 22 bin verdim şimdi onun içinde 1200 istiyor ekonomik krizde ortada o yüzden devlete gitmeyi düşünüyorum kontrole doktorumdan yana çok memnunum yoksa.

Canim belki boylesi daha hayirliymiş
Allah tekrar nasip etsin hamilelik
İnsallah herşey gonlunce olur

Cnm Rabbim en kisa zamanda hayirlisi ile sana da nasip etsin. Umut hep var bunu bebek icin asilamalar tup bebek tedavileri operasyonlar gecirmis biri olarak söylüyorum ki Rabbim en dogru zamani bilir ve o zaman gelince nasip ediyor. Inancini saglam tut. Gerisi Rabbimden.

Anneler elimde bir sürü depend kaldı xl beden. doğum yapmamış olan arkadaşlardan ihtiyacı olan var mıdır napabiliriz bunları

Kimyo kaynatiyorum bi bardak iciyorum
Rezene denemedim
Yaa simdi aklima geldi bak doktoruna sor tabi de. Benimki iki gun ne gaz cikarabildi ne kaka yapabildi doktoru probiyotik damla verdi. Nbl probiyotik adi. Gunde 5 damla veriyorum hem gazini rahat cikariyo hem kakasini kolay yapiyo. Sor istersen doktoruna.

Benim de yalancı kasılmalarım arttı umutlanmalı mıyım acaba onun haricinde hiçbir değişikliğim yok. Sadece göbeğimin altında biraz çatlaklar oluşmuş

Yalanci kasilmalar maalesef cok normal, ozellikle ikinci hamilelikten sonraki hamileliklerde daha erken basliyormus.
Bugun kontrolumuz vardi. Bebisin kafasi normal dogum pozisyonuna kadar son 2 haftadir cok uygun. Beklemedeyiz. Suan daha 37.5 ci haftamizdayiz.

Doktora gittigimde sorarim
Kafama gorede ilac vermek istemiyorum
Bide bebegim arada nefes darligi oluyor karni inip cikiyor

Nurse herveys damlayı denedin mi ? Hastaneden çıktığım ilk 2 gün gün hiç durmadan ağladı eşim hemen o damladan aldi ve geçti. Büyük oglumdada onu kullanmistik hemen etki ediyor .
Trendyoldan siparis verdim onu bekliyorum
Ezcande 250 liraymiş trendyolda 150 lira

Tabiki once doktora danis. Ama yazdigim ilac degil bildigin iyi bakteri. Cok sicaklardan olabilir
Saol canim onerdigin icin
Senin bebişte oluyormu karni cok inip cikip oluyormu?
Cocuk doktorun ilk dogdugunda goturdum normal dedi ama hala aklimda soru işareti var?

Benim kuzenimde oyleydi sut ve et urunlerini yiyemiyor du
Yedigi zamanda sutunu sagip döküyordu
Mallesef hala kolik bebegim
Dun gece uyuyamadim surekli agliyordu
Ayy inşallah en fazla 4 ay yaşarsın şu illet koliği uzamadan ben hiç yemiyorum artık bakalım ne zamana kadar böle dayanabileceğim bilmiyorum

Yaa benim de 20li haftalardan beri yalanci kasılma oluyo ama son 1-2 gündür sıklığı artmıştı. 39. Haftadayım bi belirti arıyorum kendimde ama yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…