2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Saol canim onerdigin icin
Senin bebişte oluyormu karni cok inip cikip oluyormu?
Cocuk doktorun ilk dogdugunda goturdum normal dedi ama hala aklimda soru işareti var?
Bugun cok sicakti burasi nemde fazlaydi bunaldi baya huysuzdu agladi cok onun etkisiyledir diye dusunuyorum ama normal yatarken hic fark etmedim canim bakayim bi gozlemleyeyim

Doktora gittigimde sorarim
Kafama gorede ilac vermek istemiyorum
Bide bebegim arada nefes darligi oluyor karni inip cikiyor
Ben bu nefes olayını sordum ilk muayenede korkuyorum dedim bazen çok hızlı nefes alıp veriyor doktor bey dedim kalpte bir problem mi var erkende doğdu dedim hayır dedi bebeklerde gayet normal dedi çok hızlı akıp verebilir yavaş alır endişelenme dedi bu yenidoğanlarda olabilir bir şeymiş ama insan yine korkuyor

Nurse herveys damlayı denedin mi ? Hastaneden çıktığım ilk 2 gün gün hiç durmadan ağladı eşim hemen o damladan aldi ve geçti. Büyük oglumdada onu kullanmistik hemen etki ediyor .
Nurse Hervey dertlere deva diyorsunuz yarın gidip alıcam kolik bizi bitirdi tükenmişlik sendromu yaşıyoruz kızımla

Saol canim onerdigin icin
Senin bebişte oluyormu karni cok inip cikip oluyormu?
Cocuk doktorun ilk dogdugunda goturdum normal dedi ama hala aklimda soru işareti var?
Benim kız da öyle. Uykuda uyanıkken bazen hızlı hızlı ve sesli nefes alıp veriyor sonra normale dönüyor
Doktor ve tecrübeli annelerin hepsi normal dedi

Merhaba arkadaşlar doğum yapanlari tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuklar. Doğum bekleyen arkadaşlar da sağlıkla dünyaya getirirler inşallah bebisleri. Ben de 07.07 de doğum yaptım ilk 3 gün baya kaka yaptı fakat 2 gündür hiç yapmadı. Sarılık da var biraz ama doktor yatırmaya gerek görmedi bol bol emzir dedi cuma günü kontrolü var tekrar umarım biraz düşer sarılık değeri o zamana kadar. Sizin bebeklerinizde oldu mu öyle 2 gün kaka yapmama durumu normal mi acaba.

Ya bu kuyruk sokumu boyundan daha fena. Nette arastirdim pek bisey bulamadim. Sen de spinal anestezi mi oldun cnm kac gün oldu dogum yapalı?
Evet spinal oldum. 4. Gün bugün. Ağlıyorım sürünüyorum resmen. Dikiş acısından çok boynum mahfetti. Kafamı kaldıramıyorum emziremiyorum. Bugün çocuğu kontrole götürdük kafamı talıyamadığımdan düşüp bayılıyodum. Sarılık oldu yavrum da. Yetemiyorum hiçbir şeye. Bu spinal mahfetti beni. Bilsem komple narkoz isterdim.

Yasadik canim ayni durumu normalde 10gune kadar olagan biseymis kaka yapmamalari eger huzursuzluk ates agri gibi ekstra durumlar yoksa. Ama sarilik olunca kaka isteniyo evet bolca emzir karin masaji yap ve yine doktorunla gorus mutlaka

Insallah bir an önce toparlarsin ben de ayni hislere kapildim boynum 4 gün falan sürdü hatta yamulmustum kafam omzuma egik dolasiyordum bu sekilde 2 bebegi emzirmek asiri zor geliyordu neyseki cok hafif şu an ama kuyruk sokumu agrisi var arada cok artiyor arada hafifliyor. Saglik olmadan hic bisey olmuyor.

Çok geçmiş olsun kuzum ya, o boyun agrısını bilen bilir valla Allah yardımcın olsun
Bu sıcaklarda olur mu bilmem ama ben kendim deneyerek mi bulmuştum bir yerden okudum da mı yaptım bilmiyprum ama dene istersen;herhangi ince tülbent gibi bir örtüyü yüzüme örtmüştüm gece boyunca terlemişti yüzüm ve boynum o ter ile (belki de lohusa terine denk gelmişti) o ağrı bitmişti, tekrardan geçmiş olsun

Çok geçmiş olsun. Bende de olmuştu. Zamanla geçiyor az sabır arkadaşım. Allah yardımcın olsun.

Benim 38+4 ama benimde var aşırı hızlı nefes alıyor bazrn karnı inip çıkıyor sert sert ve sık sık oluyor yani bazende nefesini tutuyor 2 3 saniye benide korkutuyor ama normaldir diye düşünüyorum en azından. İçimi ferahlatmaya çalışıyorum LadyMorganas

Trendyoldan siparis verdim onu bekliyorum
Ezcande 250 liraymiş trendyolda 150 lira
Tez zamanda gelsin kullanımda rahatlayın inşallah. İkinci gece yavrum o kadar agladiki sesi gitti. Ya sen erken doğdun kilon az küçüksün derdin ne neler neler denedik sakinlesmedi. Damla çok iyi geldi ama şuan uslu bı kız

Merhabalar perinatolog ne dedi size bende de aynı durum var ve cok tedirgin oluyorum acıkcası

Doğum yapan arkadaşlarım bebeğimin kuyruk sokumunda sakral gamze varmış. Ultrason verdiler. Kapanır mı sizce? Duyan var mı?

Bana dana etini de yasaklamıştı

Merhabalar perinatolog ne dedi size bende de aynı durum var ve cok tedirgin oluyorum acıkcası
Açıkçası çok düzgün incelemedi devlete gitmiştim son haftaların zaten dedi kan alıp bakmak lazım o çıkana kadar doğum yaparsın zaten dedi. Ölçümleri yaptı kan akımına baktı bu kadar pek bişey söylemedi ölçümleri kendi doktorum da yapıyor zaten boşa gittim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…