- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.361
Yaa benim de 20li haftalardan beri yalanci kasılma oluyo ama son 1-2 gündür sıklığı artmıştı. 39. Haftadayım bi belirti arıyorum kendimde ama yok
Bugun cok sicakti burasi nemde fazlaydi bunaldi baya huysuzdu agladi cok onun etkisiyledir diye dusunuyorum ama normal yatarken hic fark etmedim canim bakayim bi gozlemleyeyimSaol canim onerdigin icin
Senin bebişte oluyormu karni cok inip cikip oluyormu?
Cocuk doktorun ilk dogdugunda goturdum normal dedi ama hala aklimda soru işareti var?
Ben bu nefes olayını sordum ilk muayenede korkuyorum dedim bazen çok hızlı nefes alıp veriyor doktor bey dedim kalpte bir problem mi var erkende doğdu dedim hayır dedi bebeklerde gayet normal dedi çok hızlı akıp verebilir yavaş alır endişelenme dedi bu yenidoğanlarda olabilir bir şeymiş ama insan yine korkuyorDoktora gittigimde sorarim
Kafama gorede ilac vermek istemiyorum
Bide bebegim arada nefes darligi oluyor karni inip cikiyor
Nurse Hervey dertlere deva diyorsunuzNurse herveys damlayı denedin mi ? Hastaneden çıktığım ilk 2 gün gün hiç durmadan ağladı eşim hemen o damladan aldi ve geçti. Büyük oglumdada onu kullanmistik hemen etki ediyor .
Benim kız da öyle. Uykuda uyanıkken bazen hızlı hızlı ve sesli nefes alıp veriyor sonra normale dönüyorSaol canim onerdigin icin
Senin bebişte oluyormu karni cok inip cikip oluyormu?
Cocuk doktorun ilk dogdugunda goturdum normal dedi ama hala aklimda soru işareti var?
Evet spinal oldum. 4. Gün bugün. Ağlıyorım sürünüyorum resmen. Dikiş acısından çok boynum mahfetti. Kafamı kaldıramıyorum emziremiyorum. Bugün çocuğu kontrole götürdük kafamı talıyamadığımdan düşüp bayılıyodum. Sarılık oldu yavrum da. Yetemiyorum hiçbir şeye. Bu spinal mahfetti beni. Bilsem komple narkoz isterdim.Ya bu kuyruk sokumu boyundan daha fena. Nette arastirdim pek bisey bulamadim. Sen de spinal anestezi mi oldun cnm kac gün oldu dogum yapalı?
Yasadik canim ayni durumu normalde 10gune kadar olagan biseymis kaka yapmamalari eger huzursuzluk ates agri gibi ekstra durumlar yoksa. Ama sarilik olunca kaka isteniyo evet bolca emzir karin masaji yap ve yine doktorunla gorus mutlakaMerhaba arkadaşlar doğum yapanlari tebrik ediyorum sağlıkla büyüsün inşallah kuzucuklar. Doğum bekleyen arkadaşlar da sağlıkla dünyaya getirirler inşallah bebisleri. Ben de 07.07 de doğum yaptım ilk 3 gün baya kaka yaptı fakat 2 gündür hiç yapmadı. Sarılık da var biraz ama doktor yatırmaya gerek görmedi bol bol emzir dedi cuma günü kontrolü var tekrar umarım biraz düşer sarılık değeri o zamana kadar. Sizin bebeklerinizde oldu mu öyle 2 gün kaka yapmama durumu normal mi acaba.
Insallah bir an önce toparlarsin ben de ayni hislere kapildim boynum 4 gün falan sürdü hatta yamulmustum kafam omzuma egik dolasiyordum bu sekilde 2 bebegi emzirmek asiri zor geliyordu neyseki cok hafif şu an ama kuyruk sokumu agrisi var arada cok artiyor arada hafifliyor. Saglik olmadan hic bisey olmuyor.Evet spinal oldum. 4. Gün bugün. Ağlıyorım sürünüyorum resmen. Dikiş acısından çok boynum mahfetti. Kafamı kaldıramıyorum emziremiyorum. Bugün çocuğu kontrole götürdük kafamı talıyamadığımdan düşüp bayılıyodum. Sarılık oldu yavrum da. Yetemiyorum hiçbir şeye. Bu spinal mahfetti beni. Bilsem komple narkoz isterdim.
Evet spinal oldum. 4. Gün bugün. Ağlıyorım sürünüyorum resmen. Dikiş acısından çok boynum mahfetti. Kafamı kaldıramıyorum emziremiyorum. Bugün çocuğu kontrole götürdük kafamı talıyamadığımdan düşüp bayılıyodum. Sarılık oldu yavrum da. Yetemiyorum hiçbir şeye. Bu spinal mahfetti beni. Bilsem komple narkoz isterdim.
Çok geçmiş olsun. Bende de olmuştu. Zamanla geçiyor az sabır arkadaşım. Allah yardımcın olsun.Evet spinal oldum. 4. Gün bugün. Ağlıyorım sürünüyorum resmen. Dikiş acısından çok boynum mahfetti. Kafamı kaldıramıyorum emziremiyorum. Bugün çocuğu kontrole götürdük kafamı talıyamadığımdan düşüp bayılıyodum. Sarılık oldu yavrum da. Yetemiyorum hiçbir şeye. Bu spinal mahfetti beni. Bilsem komple narkoz isterdim.
Benim 38+4 ama benimde var aşırı hızlı nefes alıyor bazrn karnı inip çıkıyor sert sert ve sık sık oluyor yani bazende nefesini tutuyor 2 3 saniye benide korkutuyor ama normaldir diye düşünüyorum en azından. İçimi ferahlatmaya çalışıyorumBen bu nefes olayını sordum ilk muayenede korkuyorum dedim bazen çok hızlı nefes alıp veriyor doktor bey dedim kalpte bir problem mi var erkende doğdu dedim hayır dedi bebeklerde gayet normal dedi çok hızlı akıp verebilir yavaş alır endişelenme dedi bu yenidoğanlarda olabilir bir şeymiş ama insan yine korkuyor
Benim iki bebeğimede çok iyi geldi umarım sizede çok iyi gelirNurse Hervey dertlere deva diyorsunuzyarın gidip alıcam kolik bizi bitirdi tükenmişlik sendromu yaşıyoruz kızımla
Tez zamanda gelsin kullanımda rahatlayın inşallah. İkinci gece yavrum o kadar agladiki sesi gitti. Ya sen erken doğdun kilon az küçüksün derdin ne neler neler denedik sakinlesmedi. Damla çok iyi geldi ama şuan uslu bı kızTrendyoldan siparis verdim onu bekliyorum
Ezcande 250 liraymiş trendyolda 150 lira
Merhabalar perinatolog ne dedi size bende de aynı durum var ve cok tedirgin oluyorum acıkcasıEvet perinatolojiye gönderdi ama haftaya verdi randevu İkili yaptırdım detaylı yaptırdım normal çıktı ama ikili test %100 değil olasılık veriyor sadece normal çıkıp hasta doğan ya da riskli çıkıp normal doğan varmış. Ama burun kemiği oluşumu var demişti. Detaylı da da bişey çıkmadı. Bu aya kadar hep haftasıyla uyumlu geldi bu ay kemik gelişimi durdu sanırım 33+6 da kaldı neden anlamadım beslenmemi artırsam gelişir mi acaba yoksa down ya da başka bir hastalık mı var ki
Bana dana etini de yasaklamıştıŞükür canım iyiyiz çıktık küvezden ama şimdide kalanda kanla uğraşıyoruz süt ve süt ürünleri alarjisi çıktı vede memeyi bırakana kadar süt ve süt ürünleri yemiycem işim sıkı rejim yani sen nasılsın çmzebildinmi gaz sorununu
Açıkçası çok düzgün incelemedi devlete gitmiştim son haftaların zaten dedi kan alıp bakmak lazım o çıkana kadar doğum yaparsın zaten dedi. Ölçümleri yaptı kan akımına baktı bu kadar pek bişey söylemedi ölçümleri kendi doktorum da yapıyor zaten boşa gittimMerhabalar perinatolog ne dedi size bende de aynı durum var ve cok tedirgin oluyorum acıkcası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?