2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Kızlar bugün dogum sonrasi kontrole gittim devletteki doktor karnimdan ultrasonla baktim icerde biraz kan kalmis dedi. Aslinda kanamam damla damla oluyodu ama cok degildi. Bazen sulu kan gibi geliyordu. Bana 4 tane ilac verdi vajinal ve dil alti alacagim 4 gün boyunca. Netten baktim dusuk yaptirmak icin kullaniliyormus. Biraz korktum acikcasi. Aksi gibi eve geldim gunlerdir olmayan kanamam basladi daha ilaci icmeden. Bu aksam ilk dozu aldim bakalim ne olacak.
Sizlerin kanamalari ne alemde? Sanirim bornal dogum yapanlar daha kolay atiyorlar icerdeki kanı.
 
Kaç gün oldu geçmiş ollsun benimde önce kanamam gelmedi sonra geldi şuan yirminci gün akıntı şeklinde geliyor sarımtırak
 
Benimki dahil değil canım zaten 22 bin verdim şimdi onun içinde 1200 istiyor ekonomik krizde ortada o yüzden devlete gitmeyi düşünüyorum kontrole doktorumdan yana çok memnunum yoksa.
Şaşırdım o kadar para alıp bir de kontrol için tekrar para istemek hiç mantıklı değil. Devlete gitmen daha iyi o zaman tabiki :)
 
Evet sesi çıkmıyor hiç
Heralde oda doğum yaptı
Günaydın yook kız ne doğurması karnımdaki adete ayaginingotunu kemiklerine dayadı Anca yatisim.yuruyusum.tamamen değişti çok şükür 38+1 olduk bütün gece çektim.gene sancı şuan hiç bir şeyim yok
 
O ilacın 4unude doğumdan sonra alttan vermişlerdi bana bide iğne vurdular bebek doğar dogmaz bacağımdan. Bunlar içindekiler çıksın diye demişti hemşire. Senin doğumun sezeryan mi?
 
LadyMorganas 38+3 2,890 gr. 8 temmuz
Cumartesi sabahı adet sancısı gibi sancıyla uyandım kızlar biraz oyalandım yalancı sancı olduğunu düşündüm,uyumuşum.1 saat sonra tekrar geldi adet kanı gibi kan vardı iç çamaşırımda nişan dedikleri şeydi muhtemelen.Hiç telaş etmeden duşumu aldım,tırnaklarımı kestim,tüyüme bile baktım o arada Gebe okulunun ciddi anlamda bana faydası oldu kızlar varsa çevrenizde birileri mutlaka yönlendirin devlet hastanesi eğitimlerine.
Doktorum pazartesi günü bi sonraki pazartesiye sezeryan için gün vermişti.Hatta istersen cumartesi nöbetçiyim gel alırız demişti istememiştim.Kadın anlamış geleceğini cumartesi ben kendi ayağımla gitmiş oldum.1,5 cm açılmayla hemen gelmez normal istiyorsan bekleticem sana bırakıyorum dedi zaten normal istemiyordum doğuma alındım.Önceden vermiştim kan tahlillerimi.Spinal anestezi oldum ve gülümseyerek girdim ameliyata.Sırtımdan yavaş yavaş uyuşturuldum bacaklara sıcaklık geliyor ve oynatamıyorsunuz.Belki ilk defa olacaklar vardır diye detay veriyorum kızlar kusura bakmayın.İtme çekme baskı hareketleri hissediyorsunuz sadece 15 dkda bi viyaklama sesi ve bingo! Çok güzel bi andı gerçekten ses göz teması bence buna benzeyen başka bi duygu yok dünya üstünde tanımlanamaz.Ben ona bakarken fotoğraf çekilirken kapattılar zaten.Önce bebek gitti sonra ben odaya gittik.

Şu an kesi başlarında acı var evet beni zorluyor.İş yapmıyorum.Dün pansumana gittim doktor rahmimin toparlanmaya başladığını söyledi.İlk günler tuvalete gitmek gelmek zordu.Bol kahve içtim,bitter çikolata yedim baş ağrısı bastırdıkça.Yürüyüş yaptım zaten ameliyattan sonra hemen tuvalete çıktım ben.
 
Bu arada nöbetçi doktor bana pazar günü çıkış yapabileceğimi söyledi.Ben pazartesi kendi doktorumu beklemek istedim.İyi ki beklemişim.Bebeğimde enfeksiyon değeri yükselmiş ilk güne göre.Ben taburcu oldum çocuk doktoru istersen taburcu ederim ama bebeği yarın tekrar getirmem lazım dedi.Göze alamadım bu sıcakta bide ateşlenir anlamayız diye bırakmak zorunda kaldım üzülerek.

Yanımdayken hiç sütüm gelmedi çok zorlandım ama uğraştım sağmaya çalıştım.2-2,5 saatte bi mama istedik hemşireden.

Şimdi hastanede antibiyotik tedavisi uygulanıyor.Yenidoğan yoğun bakımda(şu molfixin kıvançlı reklamından nefret geldi sanki bana gıcıklığına bu dönemde çıkarmışlar )
Durumu iyi kilo alıyor ödemini attı.Dün emzirmeye gittim.Biraz yine savaşıyoruz memeyle mama gibi oluk oluk gelmediği için ama sonra tutunca emiyor.Sağıp süt gönderiyorum eşimle hastane süt desteğiyle beraber mamayla besliyor.

Doktoruyla görüştüm 7 gün antibiyotik tedavisi uygulamak istiyorum yarıda kesmek istemiyorum dedi.Bi yandan özlüyorum sağma pompası sinirimi bozuyor bi yandan da güzel bakıyorlar getirseydim rahatsızlansaydı vicdan azabı duyacaktım diyorum.

Böyle biraz iç döküş gibi oldu hakkınızı helal edin baştan beri kafanızı şişirdim.

Bu arada enfeksiyon değerinin yüksek çıkmasının sebebi hamileyken idrar yolu enfeksiyonu olmam.Kordondan ona geçmiş.Çocuk doktoru arkadaşım var 5-7 gün arası kalır çok ciddi bi durum değil dedi.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…