2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Nasıl başladı doğumum öyle muayene de anladın yoksa inşallah sağ salim alırsın kucağına benim beş cm di. Suni sancı istemedm dört saat bekledik. Altı yedi cm oldu ebe dedi gel suni sancı takalım yarım saate biter bu iş. TM dedm. Taktı yarım saat içinde doğdu bebek:)

Onuda haftaya deniycem bir hafta süt ve süt ürünleri geçmezse dana gene geçmezse yumurta ve tavuk gene geçmezse artık nolcak bilmiyorum 2 gündür süt ve süt ürünlerini deniyorum geçmedi halen geliyor Kan
Canim bebegin idrarindan geliyor degilmi kan
Doktor ne diyor peki?

Hayirli olsun canim
Minnoşunu saglikla buyut bizim yerimizede bol bol okla op onu
Haftasina gore kilosu az gibi
Zaten ilk iki gun 200 grm gidiyor

O ilacın 4unude doğumdan sonra alttan vermişlerdi bana bide iğne vurdular bebek doğar dogmaz bacağımdan. Bunlar içindekiler çıksın diye demişti hemşire. Senin doğumun sezeryan mi?
Aynı anda mi verdiler alttan bana hergün bi tane bi gün alttan bi gýb dil alti koyacaksin dediler. Evet sezaryen dogum yaptim spinal. Sen de mi sezaryen dogum yaptin? Peki cok agrin oldu mu vajinal alinca nette bi cok kisi sancidsn duramiyorum yazmis. Ben dün aksam dil alti aldim cok hafif bi sizlama oldu o kadar.

Bir avazda dogurursun insallah
Kolay rahat bi dogum olur umarim
5 cmde cokmuş minnoş geliyor

Randevum vardı 4kiloya dayanmış diye acile gönderdiler orada alttan baktılar 5cm dediler. Ama doğumhane doluymuş otur bekle diyorlar, sevk edin bari yer yoksa diyorum saçma sapan iş. Ben sezeryan olma ihtimali vr diye yemek su da yemedim içmedim. 15 saattir aç susuz bekle bayılcam

Kolaylikla saglikla bi dogum olur insallah cnm. Doluysa niye bekletiyolar baska yere sevk olmasi lazim ya dogum nasil bekleyecek.

Benim bebeğimdede oldu idrar yolu enfeksiyonu 5 gün tedavi edildi ama biz hastanede kalmadık gittik geldik iğnesi için, geçiyor merak etme

Kizlar bugun oglumu cocuk doktoruna goturdum kan tahlili istedi cocuk nöroloji ye sevk edebilirim dedi
Dun sabah yarim saniye kadar gozlerinde anormal hareketler gordum kayma gibi onemsemedim normal dedim ama aksama dogru ellerini ve ayaklari birden kasildi ve titredi 1dk geçmeden tekrar oyle oldu ve birden agladi cok korktum
İkizlerimde gormedim hic boyle bi durum
Zaten bebekler korktugunda birden irkilir ler ama bu sefer başkaydi
Sizin bebeklerde oldumu boyle bisey

Hayirli olsun canim
Minnoşunu saglikla buyut bizim yerimizede bol bol okla op onu
Haftasina gore kilosu az gibi
Zaten ilk iki gun 200 grm gidiyor
Amiin inşallah Allah razı olsun
Aynen canım zaten zor kilo aldırmıştık ya anne karnında haftasına göre az ama bizden sadece 130 gram gitti ilk 2 günde.Yüzdeye vurunca gayet iyi dediler.Şu an doğduğu kiloya çıktı kilo alımına devam ediyor dedi doktor.

İlk çocuğumda şaşılır gibi göz kayması oluyordu ilk haftalar ama normal dediler. Kasılma olmadı. Asıl olay o sanırım.
Geçmişnolsun dilerim ciddi bişy yoktur

Benim bebeğimdede oldu idrar yolu enfeksiyonu 5 gün tedavi edildi ama biz hastanede kalmadık gittik geldik iğnesi için, geçiyor merak etme
Benim yolum hastaneye çok uzun canım ilçedeyiz biz doktor götürün getirin dedi baştan sonra nerde oturduğumuzu sordu kendi böyle karar verdi.Keşke bizde yakın olsaydık

Bol bol sutunu ver kilo alirlar hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…