2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Bende aç susuz beklemistm ya çok zordu gerçekten ama kavuşunca çok güzel

Bende sabahtan orada idim canım, bana da doktor dedi ki sezeryan için sana gün bende verebilirdim ama doğumhane acilde bazı olaylar var o nedenle 2 hafta sonra gel o zaman gün verelim (neden niçin diye sormamıştım ama bu kadar büyük hastanede ne saçma olaymış ya bu kadar açıklık ile bu durumu yaşaman)

Doğuranlar sağlıkla büyütsün bebeğini inşallah
Benim gibi bekleyenlere de Allah sağlıkla kavuştursun diyeyim 40+3 den selamlar daha hiç bir tık yok. Üçüncü bebek benim kızlar. Her biri farklı oluyormuş. İkiside normal doğumdu buda normal şekilde bekleniyor ama işte gelesi yok pek nazlı.

Hepsi değişik cnm ya benim ilki 36+3 Ken ikinci 37 haftalık doğmuştu şuan bende üçüncüyü bekliyorum 38+1 bende geceleri çok sancım oluyor ama gündüz bir halt yok

Doğurmayı bekleyenleri okudukça içim bi tuhaf oluyor
Bugün göğüs ucu yarası ile cebelleşiyorum pik noktaya ulaştı. Tek birinde var. Bir de klima çarptı ya ateşi.im çıkıyor tüm kemiklerim kırılıyor sıfır enerji.
Şuan doğurmam gerekse tövbe doğuramazdım

Gecmis olsun canim yaa klima olayi sorun vallahi hep yukariya vurdur bide ev belli bir dereceye gelince kapat bebisede sanada yazik

Merhaba güzel hamişler ağustos annelerinden geliyorum ama büyük ihtimalle temmuz annesi olacağım, pazar günü hastaneye yattım tonla ilaç serum aldım kanamam ve sancım var kanamam durdu ama sancılar devam tutabildiğimiz kadar tutacaz inşallah

Kızlar benim oğlum 3 haftalık oldu. Akşamları çok huzursuz olup ağladığı için doymadığını düşünüp mama vermeye başladım. Ama sonra gün içinde ağlamalarının da açlıktan olduğunu farkedip mama takviyesini arttırdım. Bu sefer de beni çok emmek istemiyor doğal olarak, sütüm sanırım az geliyor. Sizin nasıl gidiyor emzirme durumlarınız? Ben önceden sadece anne sütü yapıyordum ama baktım bebeğim hep ağlıyor, sadece nerdeyse emerkem ve uyurken duruyor. Artık mama verince en azından hemen doyuyor ve etrafına bakınıyor birazcık. Çok arada kalıyorum nasıl bir yol izlesem :/

Hepsi değişik cnm ya benim ilki 36+3 Ken ikinci 37 haftalık doğmuştu şuan bende üçüncüyü bekliyorum 38+1 bende geceleri çok sancım oluyor ama gündüz bir halt yok
Sağlıcakla gelsinler, elimiz mahkum beklicez seninkiler yine erkenciymişler baya. Ben 40+0 ve 39+1 de doğurmuştum. Şimdi 40+3 ve tık yok.
Çok kilo alacak zor dogururum diye korkuyorum.

Ay bugün gebe okulunda pilatesim vardı. Pilatesten sonra doğumhane gezisi yap dedi oradaki ebe. Doğumhaneye çıktım, işte anlatıyorlar, şunlar tek kişilik odalarımız, şurası da 3 kişilik, 4 cm açıklığa kadar burada bekletiyoruz normalde, 4 cm olunca tek kişilik odaya alıyoruz dedi. Benim zaten 3 cm açıklığım var dedim. Nöbetçi doktor da duydu o sırada. Sancın var mı dedi, yok hissetmiyorum dedim. O zaman 3 cm değildir, yanlış ölçmüşlerdir dedi. Yat bi muayene edeyim seni dedi, sonra aaa senin açıklık 3-4 cm, bugün yarın doğurursun sen dedi. İstersen şimdi yatış vereyim, suniyle hızlandırayım, istersen eve git dinlen, sıcak duş al, yemeğini hurmanı ye, eşinle seviş öyle gel dedi. Eve gideyim sancım olursa gelirim dedim sancını hissedersin inşallah, 8 cm'e kadar hissetmeden ilerleyebilirsin gibi geldi bana, saat başı 10-15 defa çömelme hareketi yap dedi, o sırada nasıl yapacağımı gösterdi, çok rahat hareket ediyorsun, kolay olcak senin doğumun muhtemelen dedi. Bir kaç güne doğurcam belli ki şimdi sancı bekliyorum merdiven in çık yaptım, enerji toplayım diye uyudum, yemek yedim, çömeldim durdum.

Gecmis olsun canim yaa klima olayi sorun vallahi hep yukariya vurdur bide ev belli bir dereceye gelince kapat bebisede sanada yazik
Normalde bir odadakini çok açıp diğer odaları yaşanabilir kıvama getiriyoruz (resmen fabrika tipi klimam var) tüm evi serinletiyor ama bulunduğu odaya giremezsin buzzzzhane
Ben dün şöyle bir salaklık yaptım enerjim var diyerekten klimayı kısıp (ama içerisi hala soğuk ve ben duşa girip çıkmıştım) yarım kalan Netflix dizisini bitirelim diye eşimi gaza getirdim. İlk 15 dakkada uyumuşum karşısında ve o an klima pata küte dalmış bana bir sıtma tutuyor bir ateşim çıkıyor. Şuan donma evresindeyim

Dikkat edin kızlar benim gibi olmayın

Ooo senin bile bile lades olmus bacim dikkat et kendine klima carpmasida pis oluyo yaa

Off geçmiş olsun.Ben dün hastaneler arası gittim kendi doktorum için başka binadan yenidoğan yoğun bakıma yer altından tünel yapmışlar buz gibiydi tünel.Yanımda gömlek vardı yedek terlerim diye üşüdüm üstüme geçirdim.
Baktım tüm annelerin ayağında terlik çorap vardı ebe arkadaşım arıyor duş alıp geçme klimanın karşısına sütün üşür diyor

Kızlar bir şey sorucam göbek bağı düştükten sonra o bölgeye herhangi bir şey sürdünüz mü, artık dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?

Normal doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak nişan geldikten ne kadar sonra sancılarınız başladı? Benim bugün koyu kıvamlı mukuslu bi akıntım oldu ve emin olamadım ama

Al bendende o kadar. Sabaha kadar sancı kasılma. Sabaha taş gibiyim
38+6 oldum. Haftaya p tesi kontrole gideceğim. Sağlıkla kucaklayalım inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…