2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Benim kızım da 2 haftalık oldu günün belli zamanları sürekli ağlıyordu gaz diye düşündük hatta gaz damlası verdik ama geçmedi sürekli memede olmak istiyor süt de geliyor bakınca hatta akıyo kendi kendine fakat geçen çocuk doktoruna gittik her şeyini kontrol etti kilo alacağına vermiş gazdan değil açlıktan ağlıyormuş sütün besin şeyleri yeterli gelmemiş mama takviyesi verdi onu veriyoruz ama meme de veriyorum. Mamayı yiyince sakinliyo arada yine gaz sebepli ağlamaları da var. Bir de süt arttırıcı ilaç verdi doktor her gün bol su, komposto ve rezene içiyorum.

Normal doğum yapan arkadaşlara bir sorum olacak nişan geldikten ne kadar sonra sancılarınız başladı? Benim bugün koyu kıvamlı mukuslu bi akıntım oldu ve emin olamadım ama
Ben sabah 7:30’da sancıyla uyandım sonra wcye gittim o an nişan geldi. Dediğiniz gibi mukus gibi bir şey. Biraz oyalandım evde duşa falan girdim baktım sancılar artıyo hastaneye gittik Nst’ye bağladılar 50lerde çıktı sancı daha vakti var dediler ama muayenede baktılar 4 cm açılmış sonra sancılar sıklaştı saat 11-12 arası 8cm olmuştu açıklık Nst’de 100lere geldi. 9cm olunca ben yürüyerek doğumhaneye girdim ama suyum gelmemişti doğurmama az kalmıştı doktor suyu patlatınca Merkoryumlu olduğunu gördü beni acil sezaryene aldılar. O kısmı biraz kötüydü ama çok şükür sağlıkla geldi kızım. Bazı insanlar nişan gelmesinden bir kaç gün sonra doğururmuş ama benim hızlı oldu.

Aynı durumu bende yaşıyorum kilo konusunda bir problem yok ama sürekli emmek istiyor mamayla doyduğu halde sürekli emiyor ki gögsümü normal olarak tutmuyorda silikon göğüs ucu aldım onunla emiyor emmezse ağlama krizleri geçmiyor ne olacak böyle bilmiyorum

Kızlar bir şey sorucam göbek bağı düştükten sonra o bölgeye herhangi bir şey sürdünüz mü, artık dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
Kani takip ediceksin canim bizim 7.gun dustu parca parca leke oluyodu zibininda ama kuru kan. Eger ki kan sizarsa saglik ocagina gotur mutlaka k vitamini ignesi yapiyolar. Onun disinda bisey surme kendi kendine iyilessin.

Canım benim oğlan da okuyormuş hastanede yatarken kalsiyum eksikliğinden nöbet geçiriyor dediler 5 gün de ondan dolayı yattık iğne ile çoğalttılar

Ne kadar güzel ve içten anlatmışın yeniden doğumda yaşadığım şeyleri hissettim okurken. Sağlıkla kucağına almana çok sevindim sağlıkla büyüsün darısı bekleyen arkadaşlara inşallah.

Sağlıcakla gelsinler, elimiz mahkum beklicez seninkiler yine erkenciymişler baya. Ben 40+0 ve 39+1 de doğurmuştum. Şimdi 40+3 ve tık yok.
Çok kilo alacak zor dogururum diye korkuyorum.
Aynen valla sağlıklı gelsinler de başka birşey istemiyorum

Al bendende o kadar. Sabaha kadar sancı kasılma. Sabaha taş gibiyim
38+6 oldum. Haftaya p tesi kontrole gideceğim. Sağlıkla kucaklayalım inşallah.
Doktora bir sor sana kız gidince nedenini ben randevu bulamıyorum 26 Sina anca buldum ozmana kadar doğum olursa bilgim olsun benimde olurmu sormanda sorun yok dimi

Ay insallah benimde senin gibi olur dua et kız banada

Ateşin meme iltihabı dan dolayı çıkıyor canım bolca memeni sağ iltihaplı sütünü verme dök sağa sağa bitiren o iltihabı bide bana soğuk kompleks yaratmıştı onu denemenin tavsiye ederim

Ay ne güzel . Böyle kolayca su gibi de doğurursun inşallah.

Evet annem de dedi o yüzden bugün mama verdim süt çok vermedim
O tüneller buz gibi oluyo nedense brrr iyi sağ kurtulmuşsun
Bi de miniğin hayırlı olsun

Benim de hastanedeyken almadı silikon göğüs ucuyla veriyordum ama 2-3 gündür onsuz emmeye başladı ne kadar temas ederse birebir o kadar çok süt gelir dedi doktor. Emme refleksi geliştikçe kurtulduk plastikten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…