2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
Yok canım kakada geliyor 2 yıl emdiği sürece tüm süt ve süt ürünleri yasakmış bana yasakladı dolardan paketli büskividir bile yasak
Ben kolik sanıyordum ya meğersem bundan dolayı gaz ve kaka çok zor çıkıyormuş
Allah yardimcin olsun
İşin zor sut verdigin surece
Canım benim oğlan da okuyormuş hastanede yatarken kalsiyum eksikliğinden nöbet geçiriyor dediler 5 gün de ondan dolayı yattık iğne ile çoğalttılar
Ben goturdum doktordan hic memnun kalmadim soru suruyorum cevap bile vermiyordu
Tahlileri temiz dedi
Cocuk norolojiye zevk etti
Bizim burdada yok

Ateşin meme iltihabı dan dolayı çıkıyor canım bolca memeni sağ iltihaplı sütünü verme dök sağa sağa bitiren o iltihabı bide bana soğuk kompleks yaratmıştı onu denemenin tavsiye ederim
Olabilir. Sağma yaptım bayağı hatta tüm gün sağdığım için de canım acıyo yan eyledi. Ilık duşa girip duruyorum çok üşüdüğüm için iyi geliyor hem süt kendi kendine de akıyor

Benim normal doğum oldu 4 unu birden makattan koydular. 2 gün durup durup sancım oldu ondan mı yoksa suni sancı almıştım ondan mı neyden ayırt edememiştim. Demek ki ondanmis. Sen kendin koyacağım için öyle vermişlerdir doktorun dediği gibi yap tabi ki. Banada bı tanesini dil altından vereceklerdi doktor ayrıca iğne vurduğu için vermedi.

Allah yardimcin olsun
İşin zor sut verdigin surece

Ben goturdum doktordan hic memnun kalmadim soru suruyorum cevap bile vermiyordu
Tahlileri temiz dedi
Cocuk norolojiye zevk etti
Bizim burdada yok
Amin canım sen genede sağlık ocakları kan alıyorsa kalsiyumun baktı şimdi bana desen nasıl nöbet geçiriyordu bilmiyorum ama yoğun bakımdayken geçirmiş bizimki bide bende kan uyuşmazlığı var ondan olabilir demişti dr

Canımm sağlıkla büyüt aynı gün doğum yapmışız

Olabilir. Sağma yaptım bayağı hatta tüm gün sağdığım için de canım acıyo yan eyledi. Ilık duşa girip duruyorum çok üşüdüğüm için iyi geliyor hem süt kendi kendine de akıyor
Çok sütün olduğundan tıkanıyor ay ben öbür oğlundan çok çektim sağma işkence oluyordu ama iltihap akıyordu resmen benden sağa sağa bitirdim lahanalara bile sardım koca karı çaresi diye bana ısın demedi en son soğuk kompleks yaptıydım o rahatlatmıştı Allah yardımcın olsun cayır cayır ateşliylen ben tir tir titriyorum o olduğunda şükür bunda yaşamadım onu inş yaşamamda

Kizlar dua edin bana sezeryana aliniyorum 5 gibi , Allah a
Kızlar ben Salı günü doğum yaptım . Sezeryan ile sonuçlanmak zorunda kaldı ama olsun değdi Allah herkese ve kalanlara da nasip etsiin bir anda kurtulmayı
canim benim de kizim dun dogdu benim de sezeryan , Allah anali babali buyutmek nasip etsin

Kızlar benim bebeğin çok gaz sancısı oluyo atamıyor bi türlü bugün gece 3 ten sabah 6 ya kadar uğraştık sizde durumlar nasıl kimyon çayıda içiyorum kendim rezene de içiyorum napsam şaştım.

Kızlar benim bebeğin çok gaz sancısı oluyo atamıyor bi türlü bugün gece 3 ten sabah 6 ya kadar uğraştık sizde durumlar nasıl kimyon çayıda içiyorum kendim rezene de içiyorum napsam şaştım.
Nurse harveys gaz damlasına iyi diyorlar, bitkisel olduğu içinde herhangi bir zararı yokmuş. Benim hemşire bir tanıdığım var gaz olursa emzirmeden yarım saat önce kullan demişti, şükür şimdilik gerek duymadım ama kullanan tanıdığım vardı memnun kalmıştı

Merhaba kızlar Eylül grubundayım,
Bebişlerinizi sağlıkla, huzur ve mutlulukla büyütün inşallah.
Normal doğum ve sezaryen doğum için hangi pedlerden kullandınız? Pijama ve gecelik kaçar tane koydunuz ve hangisi kullanışlı oldu? Bebek için valize kaç takım koymak gerekir?
Cevaplarsanız sevinirim.

Evet ben diğer çocuğumda da yaşadım bunu
Sütün az olması nasıl bir problemse çok olması da sorun işte
Klima çarpmamış beni demek ki resmen göğsü bir sağdım önce birkaç kanal tıkalı idi çıkmadı süt sonra fışk fışk açıldı ve gözümün önü açıldı ya
Dudağım rujlu gibi olmuş ateşten
Şimdi philips avrnt sipariş verdim. Bir daha çekmemem bu sıkıntıyı.
Allah sütü az olabınınkini çoğaltın bizimkileri De bebe midesi kadar dengeye koysun

Bende adet sancısı gibi sancı oldu hemen.1 saat arayla ara ara vurdu.Gittiğimde daha 1,5 cmdi açılmam.

Benim tam 6 gun sonra dogumum oldu. Aynen benimde oyleydi.
Teşekkür ederim benim henüz sancım veya başka bir belirtim olmadı sadece öğlen gelen mukuslu akıntı var herkesin farklı farklı olmuş bakalım oğluşum ne zaman gelecek
Sağlıkla mutlulukla büyütün inşallah bebişlerinizi

Doktora bir sor sana kız gidince nedenini ben randevu bulamıyorum 26 Sina anca buldum ozmana kadar doğum olursa bilgim olsun benimde olurmu sormanda sorun yok dimi
Geçen bittiğinde sordum. Doğum yakınlaştıkça olur dedi gayet normal. Bence seninde 26 ya kalmaz, hadi bismillah.

Amin canım tıkanıklık meme çok zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…