- 22 Mart 2019
- 5.280
- 11.810
- 248
- 26
- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.461
Tmm canim eklerimBenim de bilgilerimi ekleyebilirsin canım. 5 temmuz 3500 gr, 50 cm
Yok canım kakada geliyor 2 yıl emdiği sürece tüm süt ve süt ürünleri yasakmış bana yasakladı dolardan paketli büskividir bile yasak
Allah yardimcin olsunBen kolik sanıyordum ya meğersem bundan dolayı gaz ve kaka çok zor çıkıyormuş
Ben goturdum doktordan hic memnun kalmadim soru suruyorum cevap bile vermiyorduCanım benim oğlan da okuyormuş hastanede yatarken kalsiyum eksikliğinden nöbet geçiriyor dediler 5 gün de ondan dolayı yattık iğne ile çoğalttılar
Olabilir. Sağma yaptım bayağı hatta tüm gün sağdığım için de canım acıyo yan eyledi. Ilık duşa girip duruyorum çok üşüdüğüm için iyi geliyor hem süt kendi kendine de akıyorAteşin meme iltihabı dan dolayı çıkıyor canım bolca memeni sağ iltihaplı sütünü verme dök sağa sağa bitiren o iltihabı bide bana soğuk kompleks yaratmıştı onu denemenin tavsiye ederim
Benim normal doğum oldu 4 unu birden makattan koydular. 2 gün durup durup sancım oldu ondan mı yoksa suni sancı almıştım ondan mı neyden ayırt edememiştim. Demek ki ondanmis. Sen kendin koyacağım için öyle vermişlerdir doktorun dediği gibi yap tabi ki. Banada bı tanesini dil altından vereceklerdi doktor ayrıca iğne vurduğu için vermedi.Aynı anda mi verdiler alttan bana hergün bi tane bi gün alttan bi gýb dil alti koyacaksin dediler. Evet sezaryen dogum yaptim spinal. Sen de mi sezaryen dogum yaptin? Peki cok agrin oldu mu vajinal alinca nette bi cok kisi sancidsn duramiyorum yazmis. Ben dün aksam dil alti aldim cok hafif bi sizlama oldu o kadar.
Kanaman hala var mı benim 10. Gün devam ediyor.Banada verdiler bacaktan iğne de yaptilar
Kız napayım çıkmıyorKiz sen hala dogurmadin mi cocugu? Valla cocugun gelesi var anasinin dogurasi yok
DoğduNasil oldun canim sanci durumun nasil bebek geliyor mu
Amin canım sen genede sağlık ocakları kan alıyorsa kalsiyumun baktı şimdi bana desen nasıl nöbet geçiriyordu bilmiyorum ama yoğun bakımdayken geçirmiş bizimki bide bende kan uyuşmazlığı var ondan olabilir demişti drAllah yardimcin olsun
İşin zor sut verdigin surece
Ben goturdum doktordan hic memnun kalmadim soru suruyorum cevap bile vermiyordu
Tahlileri temiz dedi
Cocuk norolojiye zevk etti
Bizim burdada yok
Canımm sağlıkla büyüt aynı gün doğum yapmışızLadyMorganas 38+3 2,890 gr. 8 temmuz
Cumartesi sabahı adet sancısı gibi sancıyla uyandım kızlar biraz oyalandım yalancı sancı olduğunu düşündüm,uyumuşum.1 saat sonra tekrar geldi adet kanı gibi kan vardı iç çamaşırımda nişan dedikleri şeydi muhtemelen.Hiç telaş etmeden duşumu aldım,tırnaklarımı kestim,tüyüme bile baktım o aradaGebe okulunun ciddi anlamda bana faydası oldu kızlar varsa çevrenizde birileri mutlaka yönlendirin devlet hastanesi eğitimlerine.
Doktorum pazartesi günü bi sonraki pazartesiye sezeryan için gün vermişti.Hatta istersen cumartesi nöbetçiyim gel alırız demişti istememiştim.Kadın anlamış geleceğini cumartesi ben kendi ayağımla gitmiş oldum.1,5 cm açılmayla hemen gelmez normal istiyorsan bekleticem sana bırakıyorum dedi zaten normal istemiyordum doğuma alındım.Önceden vermiştim kan tahlillerimi.Spinal anestezi oldum ve gülümseyerek girdim ameliyata.Sırtımdan yavaş yavaş uyuşturuldum bacaklara sıcaklık geliyor ve oynatamıyorsunuz.Belki ilk defa olacaklar vardır diye detay veriyorum kızlar kusura bakmayın.İtme çekme baskı hareketleri hissediyorsunuz sadece 15 dkda bi viyaklama sesi ve bingo! Çok güzel bi andı gerçekten ses göz teması bence buna benzeyen başka bi duygu yok dünya üstünde tanımlanamaz.Ben ona bakarken fotoğraf çekilirken kapattılar zaten.Önce bebek gitti sonra ben odaya gittik.
Şu an kesi başlarında acı var evet beni zorluyor.İş yapmıyorum.Dün pansumana gittim doktor rahmimin toparlanmaya başladığını söyledi.İlk günler tuvalete gitmek gelmek zordu.Bol kahve içtim,bitter çikolata yedim baş ağrısı bastırdıkça.Yürüyüş yaptım zaten ameliyattan sonra hemen tuvalete çıktım ben.
Çok sütün olduğundan tıkanıyor ay ben öbür oğlundan çok çektim sağma işkence oluyordu ama iltihap akıyordu resmen benden sağa sağa bitirdim lahanalara bile sardım koca karı çaresi diye bana ısın demedi en son soğuk kompleks yaptıydım o rahatlatmıştı Allah yardımcın olsun cayır cayır ateşliylen ben tir tir titriyorum o olduğunda şükür bunda yaşamadım onu inş yaşamamdaOlabilir. Sağma yaptım bayağı hatta tüm gün sağdığım için de canım acıyo yan eyledi. Ilık duşa girip duruyorum çok üşüdüğüm için iyi geliyor hem süt kendi kendine de akıyor
canim benim de kizim dun dogdu benim de sezeryan , Allah anali babali buyutmek nasip etsinKızlar ben Salı günü doğum yaptım . Sezeryan ile sonuçlanmak zorunda kaldı ama olsun değdiAllah herkese ve kalanlara da nasip etsiin bir anda kurtulmayı
Canim 12 temmuzda dogdu benim minik kizimdaTmm canim eklerim
Nurse harveys gaz damlasına iyi diyorlar, bitkisel olduğu içinde herhangi bir zararı yokmuş. Benim hemşire bir tanıdığım var gaz olursa emzirmeden yarım saat önce kullan demişti, şükür şimdilik gerek duymadım ama kullanan tanıdığım vardı memnun kalmıştıKızlar benim bebeğin çok gaz sancısı oluyo atamıyor bi türlü bugün gece 3 ten sabah 6 ya kadar uğraştık sizde durumlar nasıl kimyon çayıda içiyorum kendim rezene de içiyorum napsam şaştım.
Evet ben diğer çocuğumda da yaşadım bunuÇok sütün olduğundan tıkanıyor ay ben öbür oğlundan çok çektim sağma işkence oluyordu ama iltihap akıyordu resmen benden sağa sağa bitirdim lahanalara bile sardım koca karı çaresi diye bana ısın demedi en son soğuk kompleks yaptıydım o rahatlatmıştı Allah yardımcın olsun cayır cayır ateşliylen ben tir tir titriyorum o olduğunda şükür bunda yaşamadım onu inş yaşamamda
Bende adet sancısı gibi sancı oldu hemen.1 saat arayla ara ara vurdu.Gittiğimde daha 1,5 cmdi açılmam.
Ben sabah 7:30’da sancıyla uyandım sonra wcye gittim o an nişan geldi. Dediğiniz gibi mukus gibi bir şey. Biraz oyalandım evde duşa falan girdim baktım sancılar artıyo hastaneye gittik Nst’ye bağladılar 50lerde çıktı sancı daha vakti var dediler ama muayenede baktılar 4 cm açılmış sonra sancılar sıklaştı saat 11-12 arası 8cm olmuştu açıklık Nst’de 100lere geldi. 9cm olunca ben yürüyerek doğumhaneye girdim ama suyum gelmemişti doğurmama az kalmıştı doktor suyu patlatınca Merkoryumlu olduğunu gördü beni acil sezaryene aldılar. O kısmı biraz kötüydü ama çok şükür sağlıkla geldi kızım. Bazı insanlar nişan gelmesinden bir kaç gün sonra doğururmuş ama benim hızlı oldu.
Teşekkür ederimBenim tam 6 gun sonra dogumum oldu. Aynen benimde oyleydi.
Geçen bittiğinde sordum. Doğum yakınlaştıkça olur dedi gayet normal. Bence seninde 26 ya kalmaz, hadi bismillah.Doktora bir sor sana kız gidince nedenini ben randevu bulamıyorum 26 Sina anca buldum ozmana kadar doğum olursa bilgim olsun benimde olurmu sormanda sorun yok dimi
Amin canım tıkanıklık meme çok zorEvet ben diğer çocuğumda da yaşadım bunu
Sütün az olması nasıl bir problemse çok olması da sorun işte
Klima çarpmamış beni demek ki resmen göğsü bir sağdım önce birkaç kanal tıkalı idi çıkmadı süt sonra fışk fışk açıldı ve gözümün önü açıldı ya
Dudağım rujlu gibi olmuş ateşten
Şimdi philips avrnt sipariş verdim. Bir daha çekmemem bu sıkıntıyı.
Allah sütü az olabınınkini çoğaltın bizimkileri De bebe midesi kadar dengeye koysun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?