2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243

Canım cevap yazdı isen görmedim, ne yaptın artık doğum olmuştur herhalde, görünce cevabını bekliyorum

Onuda haftaya deniycem bir hafta süt ve süt ürünleri geçmezse dana gene geçmezse yumurta ve tavuk gene geçmezse artık nolcak bilmiyorum 2 gündür süt ve süt ürünlerini deniyorum geçmedi halen geliyor Kan
Allah kolaylık versin zor iş ben ilk evladımda 9 ay diyet yapmıştım

Kızlar benim gibi mochi pompa alıpta hiç bir işe yaramıyor diye düşündüyseniz birde anlatacağım gibi denemelisiniz mutlaka. Tesadüfen Instagramda gördüm. Bebeğinizi emzirirken mochi pompayı diğer göğsünüze takıyorsunuz yapmanız gereken tek şey bu kadar, siz bebeğinizi emzirirken diğer göğüsten mochiye süt birikiyor. 15 dk lık emzirme süresinde zahmetsiz bir şekilde en az 60 ml süt toplamış oluyor. Birini emzirirken diğeri sızlar ve süt akması olurya mochiyle bunu fırsata çevriliyor. Bende elektrikli lansinoh süt sağma makineside var ama göğsüm makine ile sağımda asla süt bırakmıyor uzun uğraş sonucunda her ikisinden çıkan süt miktarı 30-40 ml ancak oluyor elimle bile sağsam daha çok çıkıyor. Benimki emerken hep uyuyakaldığı için sağım yapmam gerekti hem doymuyordu hem gögsüm boşalmadığı için süt miktarımda artmıyordu. Mochi ile sağdığımı emzirme peşine içiriyorum süt miktarımda arttı.Biraz daha büyüselerde uyumadan tamamen kendileri emseler en güzeli o olacak.

Ben de çok memnunum. Elektrikliyle bi göğsüm sğım yaparkrn diğer göğsüme mochi yi takıyorum. Hatta elektrikliyi kullanamadığım zaman olur diye bir mochi daha sipariş ettim dün. İki göğsüme de takacağım araç kullanırken, ev işi yaparken rahat olur. Çok memnunum.

Kizlar bebegimin topuk kanı sonucu için aradı hemşire tiroidi yüksek çıkmış tekrar topuk kanı alacaklar elim ayağım titriyor internetten baktım bakmaz olaydım hiç böyle bişey başına gelen oldu mu? Zaten küçük doğdu karnimda beslenemedi şimdide bu Allah'ım daha büyük hastalık vermesin bunuda vermesin.

Çok teşekkür ederim canım benim bi deneyim en iyisi

Sezeryan yapan anneler ne zaman sütünüz geldi ?
Bende süt gelmediği için her 2 saat emdiriyorum memeden
Ek olarak mama veriyorum
Gerçekten düşündürüyor bu konu beni

Benim de hastanedeyken almadı silikon göğüs ucuyla veriyordum ama 2-3 gündür onsuz emmeye başladı ne kadar temas ederse birebir o kadar çok süt gelir dedi doktor. Emme refleksi geliştikçe kurtulduk plastikten.
Yaaa inş darısı bizim başımıza olur hastane de göğsümü tutmuştu sonra ben bi rahatsızlık geçirdim tomografi çekilmek zorunda kaldım bir kaç gün bebeği emzirmemem gerekti ondan sonra tutmuyor silikon uçla tutuyor 4-5 gündür

Ek olarak mama veriyorum
Benim 2 gün gelmedi.Sürekli sağdım hem elle hem pompayla.Bebekle savaşa döndü artık mama verdim sürekli oluk oluk gelmesini bekledi oda.En son gün kan geldi mastitten döndüm bence.Bestlak damla kullandım.Kayısı,kiraz hoşafı içtim eve geldiğimde de sıcak sıcak banyo yaptım göğüslerime tuttum suyu şimdi daha iyi geliyor.

Gecmiş olsun canim
Tekrar alirlar topuk kani
Genellikle yanliş cikiyor bazen
Sen saglik ocagindami verdin topuk kani?

Ek olarak mama veriyorum
Canim sen ver sutun gelecek
Benim ilk gebelikte 10 gun gelmisti
İlk once kendi sutunu ver iki gogusten sonra mama ver acsa
İnsallah gelir sutun

Slm Rabb'im bizlere bağışlasın inşallah evlatlarimizi ne durumdasınız doğum oldumu

Evet 2.yide almak çok mantıklı emzirirken denediniz mi o kadar hızlı doluyor ki inanılmaz, ilk normal takıyordum hiç süt gelmiyordu meğer ben kullanmayı bilmiyormuşum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…