- Konu Sahibi LadyMorganas
-
- #25.501
İnşallah önemli bir şey değildirKizlar bebegimin topuk kanı sonucu için aradı hemşire tiroidi yüksek çıkmış tekrar topuk kanı alacaklar elim ayağım titriyor internetten baktım bakmaz olaydım hiç böyle bişey başına gelen oldu mu? Zaten küçük doğdu karnimda beslenemedi şimdide bu Allah'ım daha büyük hastalık vermesin bunuda vermesin.
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallahEvet kızlar doğurdum hiç pozitif değil anlatmayacağım oyüzdenLadyMorganas 13.07.23 3900 53cm bir hanımefendi katıldı aramıza
Sütün heran gelebilir zamanı saati yok, süt gelecek diye konsantre ol emzir zaten ilk günlerde damla damla geliyor sakın sütüm az diye düşünmeSezeryan yapan anneler ne zaman sütünüz geldi ?
Bende süt gelmediği için her 2 saat emdiriyorum memeden
Ek olarak mama veriyorum
Gerçekten düşündürüyor bu konu beni
Hastanede de aldılar sağlık ocağında 2. Alinanda sağlık ocağında kimde çıktı. Şimdi tekrar verdik. İnşallah bidaha aramazlarGecmiş olsun canim
Tekrar alirlar topuk kani
Genellikle yanliş cikiyor bazen
Sen saglik ocagindami verdin topuk kani?
Benm ilk çocuğumda öyle olmuştu. Ben antibiyotik kullanıyordum ve antibiyotik sonuçları olumsuz anlamda etkilermişHastanede de aldılar sağlık ocağında 2. Alinanda sağlık ocağında kimde çıktı. Şimdi tekrar verdik. İnşallah bidaha aramazlar
Evet evet emzirirken daha çok işe yarıyor. Çok memnunum.Evet 2.yide almak çok mantıklı emzirirken denediniz mi o kadar hızlı doluyor ki inanılmaz, ilk normal takıyordum hiç süt gelmiyordu meğer ben kullanmayı bilmiyormuşum
4 gün sonra geldi. Hiç sorun yapma. Mama verdim. Süt sonra gelmeye başladı. Duş yasak bana sıcak suyla yıkadım hep göğüslerimi. Sıcak su torbası koydum. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı.Sezeryan yapan anneler ne zaman sütünüz geldi ?
Ek olarak mama veriyorum
Bende verdim 20 gun oldu vereli bi sorun olmadiginda aramiyolarHastanede de aldılar sağlık ocağında 2. Alinanda sağlık ocağında kimde çıktı. Şimdi tekrar verdik. İnşallah bidaha aramazlar
Bana krem verdi onu sürüyordum ama artık bıraktımKızlar bir şey sorucam göbek bağı düştükten sonra o bölgeye herhangi bir şey sürdünüz mü, artık dikkat etmemiz gereken bir şey var mı?
Bende göğüs yarasıyla boğuşuyorum acılar içindeyim sağıp veriyordum ama çok yorucuydu memeye alıştırdım şimdi ama çok acıyor krem sürüyorum ama emdikçe kaldığımız yerden devam geçen gün bende ateşlendim 37.5 çıktı memeyi tam boşaltamıyor küçük olduğundan sağmakta kar etmedi ateşin ondan olduğunu düşünüyorum tez zamanda iyileşmesini bekliyorum duş alacak vakit bile bulamıyorum kolik yapışık ikiz gibi geziyor Allah yardımcımız olsun kurtulalım yaralardanOlabilir. Sağma yaptım bayağı hatta tüm gün sağdığım için de canım acıyo yan eyledi. Ilık duşa girip duruyorum çok üşüdüğüm için iyi geliyor hem süt kendi kendine de akıyor
Gümüş kapağı öneririm şiddetle, ben ilk çocuğumda çok çektim yaradan kanlar içinde kalırdım, şimdi gümüş kapak sayesinde ciddi yaram olmadı, lansinoh krem ve tahin yağı da sürdüm önlem amaçlı üçünüde tavsiye ederim. Kremden sonra ped koymayın sakın, açıkta beklesin yada silikon uç kalkan takınBende göğüs yarasıyla boğuşuyorum acılar içindeyim sağıp veriyordum ama çok yorucuydu memeye alıştırdım şimdi ama çok acıyor krem sürüyorum ama emdikçe kaldığımız yerden devam geçen gün bende ateşlendim 37.5 çıktı memeyi tam boşaltamıyor küçük olduğundan sağmakta kar etmedi ateşin ondan olduğunu düşünüyorum tez zamanda iyileşmesini bekliyorum duş alacak vakit bile bulamıyorum kolik yapışık ikiz gibi geziyor Allah yardımcımız olsun kurtulalım yaralardan
Normal cnm sakın pes etme, süt yapıcı bestlak damla var, milkina kapsül var doktor tavsiyesi ile kullanıyorum İnternette daha ucuz ikisi de, maltana içiyorum bol su içiyorum rezene ve kimyon içiyorum tahin pekmez yiyorum komposto içiyorum incir kayısı özellikle beslenme ve su tüketimine özen göstereceksin, herşeyden yemeye çalışıyorum ama yukarıda saydıklarıma özellikle dikkat ediyorum, sürekli emzirmeye çalış küvezdelesede düzenli sağım yap, sağımdan önce masaj yap göğsüne, sağım esnasında da yap bazen süt gelmiyor gibi oluyor masajla devam ediyor gelmeye az az artacak birden şakır şakır gelmiyorAnneler doğum yapalı 10 gün oldu prematüre doğdu kızlarım. Süt gelmemesi normal mi çocuklar memeden iyice soğudu gelmedikçe sinirleniyorlar. Yarım saat sağıyorum 15 cc anca çıkıyor normal mi sizce
Cok mu geliyor sutunuz yoksa az mi ? Benim damla kadar cikiyo4 gün sonra geldi. Hiç sorun yapma. Mama verdim. Süt sonra gelmeye başladı. Duş yasak bana sıcak suyla yıkadım hep göğüslerimi. Sıcak su torbası koydum. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı.
Normal mi oldu canim sezeryan miKızlarr 12 temmuz sabah 5.46 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür 52 cm 3.240 gram dünyaya geldi
Gözün aydın cnm darısı bana inşallahKızlarr 12 temmuz sabah 5.46 da oğlumu kucağıma aldım çok şükür 52 cm 3.240 gram dünyaya geldi
Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz darısı inşallah banaDün gece belime kesik kesik ağrılar girdi.Bugün de adet ağrısı gibi ağrılarım var kaşığımda.Belimde de baskı gibi ağrı var. Başlıyormuyuz acababu sıcaklar da hamişler yeni annişler size sabır diliyorum.
Benim de 4. Gün geldi sütüm ama tabii yeterli degil. Takviye olarak mama da veriyorum. Hastanede sütümün gelmedigini biliyirdum israrla sen emzir onlara yeter dedi hemsireler. Süt yok diyorum ne yetecek? Neyse 1 gün sonra cocuklar kilo fazla verince hastane tipi sagma makinasi getirdiler ne kadar süt varmis diye. 20 dakka sagim yapildi sadece kan akti ondan sonra da yara oldu. Sonrasinda doktor hemen mama verdi. Tabii 1 gün ac durdu bebisler tamamen. O yüzden yetmedigi yerde mecbur mama verecegiz insallah senin de gelir en kisa zamanda sıkıntı yapma arkadaslarin dedigi gibi 10 gun sonra gelen de var.Sezeryan yapan anneler ne zaman sütünüz geldi ?
Ek olarak mama veriyorum
Ben de mochiyi anlattığınız gibi kullanıyorum kesinlikle işe yarıyorKızlar benim gibi mochi pompa alıpta hiç bir işe yaramıyor diye düşündüyseniz birde anlatacağım gibi denemelisiniz mutlaka. Tesadüfen Instagramda gördüm. Bebeğinizi emzirirken mochi pompayı diğer göğsünüze takıyorsunuz yapmanız gereken tek şey bu kadar, siz bebeğinizi emzirirken diğer göğüsten mochiye süt birikiyor. 15 dk lık emzirme süresinde zahmetsiz bir şekilde en az 60 ml süt toplamış oluyor. Birini emzirirken diğeri sızlar ve süt akması olurya mochiyle bunu fırsata çevriliyor. Bende elektrikli lansinoh süt sağma makineside var ama göğsüm makine ile sağımda asla süt bırakmıyor uzun uğraş sonucunda her ikisinden çıkan süt miktarı 30-40 ml ancak oluyor elimle bile sağsam daha çok çıkıyor. Benimki emerken hep uyuyakaldığı için sağım yapmam gerekti hem doymuyordu hem gögsüm boşalmadığı için süt miktarımda artmıyordu. Mochi ile sağdığımı emzirme peşine içiriyorum süt miktarımda arttı.Biraz daha büyüselerde uyumadan tamamen kendileri emseler en güzeli o olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?