2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    243
İnşallah önemli bir şey değildir

Evet kızlar doğurdum hiç pozitif değil anlatmayacağım oyüzden LadyMorganas 13.07.23 3900 53cm bir hanımefendi katıldı aramıza
Gözünüz aydın sağlıkla büyüsün inşallah
Sezeryan yapan anneler ne zaman sütünüz geldi ?
Bende süt gelmediği için her 2 saat emdiriyorum memeden
Ek olarak mama veriyorum
Gerçekten düşündürüyor bu konu beni
Sütün heran gelebilir zamanı saati yok, süt gelecek diye konsantre ol emzir zaten ilk günlerde damla damla geliyor sakın sütüm az diye düşünme

Hastanede de aldılar sağlık ocağında 2. Alinanda sağlık ocağında kimde çıktı. Şimdi tekrar verdik. İnşallah bidaha aramazlar
Benm ilk çocuğumda öyle olmuştu. Ben antibiyotik kullanıyordum ve antibiyotik sonuçları olumsuz anlamda etkilermiş
Baya korkmuştum ama üçüncü topuk kanından ses çıkmadı elhamdulillah
Tsh için çare var bide. Hani cidden yüksekse bile üzülmeyin lütfen

Ek olarak mama veriyorum
4 gün sonra geldi. Hiç sorun yapma. Mama verdim. Süt sonra gelmeye başladı. Duş yasak bana sıcak suyla yıkadım hep göğüslerimi. Sıcak su torbası koydum. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı.

Anneler doğum yapalı 10 gün oldu prematüre doğdu kızlarım. Süt gelmemesi normal mi çocuklar memeden iyice soğudu gelmedikçe sinirleniyorlar. Yarım saat sağıyorum 15 cc anca çıkıyor normal mi sizce

Olabilir. Sağma yaptım bayağı hatta tüm gün sağdığım için de canım acıyo yan eyledi. Ilık duşa girip duruyorum çok üşüdüğüm için iyi geliyor hem süt kendi kendine de akıyor
Bende göğüs yarasıyla boğuşuyorum acılar içindeyim sağıp veriyordum ama çok yorucuydu memeye alıştırdım şimdi ama çok acıyor krem sürüyorum ama emdikçe kaldığımız yerden devam geçen gün bende ateşlendim 37.5 çıktı memeyi tam boşaltamıyor küçük olduğundan sağmakta kar etmedi ateşin ondan olduğunu düşünüyorum tez zamanda iyileşmesini bekliyorum duş alacak vakit bile bulamıyorum kolik yapışık ikiz gibi geziyor Allah yardımcımız olsun kurtulalım yaralardan

Gümüş kapağı öneririm şiddetle, ben ilk çocuğumda çok çektim yaradan kanlar içinde kalırdım, şimdi gümüş kapak sayesinde ciddi yaram olmadı, lansinoh krem ve tahin yağı da sürdüm önlem amaçlı üçünüde tavsiye ederim. Kremden sonra ped koymayın sakın, açıkta beklesin yada silikon uç kalkan takın

Anneler doğum yapalı 10 gün oldu prematüre doğdu kızlarım. Süt gelmemesi normal mi çocuklar memeden iyice soğudu gelmedikçe sinirleniyorlar. Yarım saat sağıyorum 15 cc anca çıkıyor normal mi sizce
Normal cnm sakın pes etme, süt yapıcı bestlak damla var, milkina kapsül var doktor tavsiyesi ile kullanıyorum İnternette daha ucuz ikisi de, maltana içiyorum bol su içiyorum rezene ve kimyon içiyorum tahin pekmez yiyorum komposto içiyorum incir kayısı özellikle beslenme ve su tüketimine özen göstereceksin, herşeyden yemeye çalışıyorum ama yukarıda saydıklarıma özellikle dikkat ediyorum, sürekli emzirmeye çalış küvezdelesede düzenli sağım yap, sağımdan önce masaj yap göğsüne, sağım esnasında da yap bazen süt gelmiyor gibi oluyor masajla devam ediyor gelmeye az az artacak birden şakır şakır gelmiyor

4 gün sonra geldi. Hiç sorun yapma. Mama verdim. Süt sonra gelmeye başladı. Duş yasak bana sıcak suyla yıkadım hep göğüslerimi. Sıcak su torbası koydum. Sonra yavaş yavaş gelmeye başladı.
Cok mu geliyor sutunuz yoksa az mi ? Benim damla kadar cikiyo

Hadi inşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz darısı inşallah bana

Ek olarak mama veriyorum
Benim de 4. Gün geldi sütüm ama tabii yeterli degil. Takviye olarak mama da veriyorum. Hastanede sütümün gelmedigini biliyirdum israrla sen emzir onlara yeter dedi hemsireler. Süt yok diyorum ne yetecek? Neyse 1 gün sonra cocuklar kilo fazla verince hastane tipi sagma makinasi getirdiler ne kadar süt varmis diye. 20 dakka sagim yapildi sadece kan akti ondan sonra da yara oldu. Sonrasinda doktor hemen mama verdi. Tabii 1 gün ac durdu bebisler tamamen. O yüzden yetmedigi yerde mecbur mama verecegiz insallah senin de gelir en kisa zamanda sıkıntı yapma arkadaslarin dedigi gibi 10 gun sonra gelen de var.

Ben de mochiyi anlattığınız gibi kullanıyorum kesinlikle işe yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…