2023 Temmuz Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti


  • Ankete Katılan
    243
Kızlar nasılsınız? Benim son 1 haftam kaldı. Haftaya cumaya dek gelmezse bebek cuma günü suni sancı ile normal denenecek.
Doğurmayanlar olarak az kaldık sanırım sizler ne durumdasınız?
 
Ben şuanda antibiyotik kullanıyorum bilsem içmezdim
 
Kizlar merhaba , bu gogus ucu yaralari icin kullanilan kremleri surdukten sonra kapatiyor musunuz gogusleri kiyafet giyip yoksa acik sekilde durmasi gerekiyor mu ?
 
Canım bebeğin geleceği bı saat oluyor seninki son ana kadar bekleyin diyor sanırım
Evet canım. Doktorum da sıkıntı olmadığı sürece bekleyelim diyen bir doktor sağolsun. Hatta ben istesem 42ye kadar çok gönüllü olmasa bile bekletiyor sağolsun. Ben riske atmak istemiyorum mekonyum vs durumları olabiliyor 41 sonrası. 41 iyidir.
 
Kızlar nasılsınız? Benim son 1 haftam kaldı. Haftaya cumaya dek gelmezse bebek cuma günü suni sancı ile normal denenecek.
Doğurmayanlar olarak az kaldık sanırım sizler ne durumdasınız?
Ben de beklemedeyim. Son 5 günü kaldı bizimkinin. Hiçbir belirtim yok. Eşim de ben de sabırsızlanıyoruz artık. Burada ya da internette hikayeler okuyorum gittim açılmam vardı doğuma aldılar gibi biz de her doktora gittiğimizde umutlanıyoruz nstde sancı çıkar ya da doktor bi şey der diye haftaya kontrol yazıyorum diyo gönderiyo. Bizim yüzler düşük tabi bi de bizimki çok kuvvetlendi içerde göbeğimi öyle bi gerdiriyor ki neredeyse ordan yol acip çıkacak sizin de öyle mi
 
Benim de aslında son 1 gün
Yarın son günü fakat daha bekleyeceğiz.
Çok kuvvetlendi evet öyle bir köşeye toplanıyor ki sivriliyor orası. Bazen ayağı yada eli hangisi bilmiyorum ama denk gelirsem elim göbeğimdeyken anlıyorum o derece büyüdüler yani. Bende bu sefer sancı olmasa bile kesin açıklık çıkar o kadar merdiven indim çıktım diye diye gidiyorum ama fos
Biraz ümidim şöyle kırılıyor suni sancı da risk her zaman var sezeryana dönmesi için. Bu kadar beklemişken normal olsun istiyorum. Ama öncelikle sağlıklı olsun tabii ki.
Ben yarın tam 40 oluyorum sizin 5 gün kaldığına göre 39+1desiniz. Doktorunuz ne diyor bekleme konusunda?
 
normalde aylardır gittiğim doktoru değiştirdim bayramdan önce. Sanki sezaryen yapacak gibi geldi hiç normal doğum lafı etmiyordu. Bazen diyoruz ona devam etseydik çoktan doğmuştu bizimki kendimiz kaşındık şu anki doktorum 40 haftayı geçmeyelim diyo. Ben de aynı fikirdeyim açıkçası çünkü daha önce kayıplarım oldu en ufak bi riske atmak istemiyorum. Çok ara vermeden tekrar gebelik istediğim için normal doğum olsun istiyorum. Aslında bekledikçe kaygılanıyorum.
 
Kızlar nasılsınız? Benim son 1 haftam kaldı. Haftaya cumaya dek gelmezse bebek cuma günü suni sancı ile normal denenecek.
Doğurmayanlar olarak az kaldık sanırım sizler ne durumdasınız?
Haftaya cuma 40.haftan mı doluyor?
Benim öyle , duruma göre bekleyeceğiz dedi doktorum.
 
Benim hayalimde aynıydı, nasip etti Rabbim. Darısı sana olsun sağlıkla kucakla , sonrasında tekrar hamile kalırsın.
Doktorun takibinde olursan riskide azaltmış olursun. 40.haftan ne zaman. İnşallah o vakıa kadar doğumun kendiliğinden başlat.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…